Първоначално изпратено от 1984-
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Груев, много акота и хипотези имаш ! Дай да гледаме реалностите и положителното какво е, че ако тръгнем да търсим минуси и пропуски във всяка една компания бихме могли да намерим такива! Пък да беше направил ти такъв АДСИЦ, че да инвестираме в него ! Виждаш, че и твоя любим не е китка !
Хахааа, той никак нямаше да граче по яхтата,- само с едно "АКО"-не беше си издрусал пакета от 25 хил. акц. на 2,42...
ТК че го оправдайте или пожалете,- "Просто да му е"- речете и берекет да види
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Груев, много акота и хипотези имаш ! Дай да гледаме реалностите и положителното какво е, че ако тръгнем да търсим минуси и пропуски във всяка една компания бихме могли да намерим такива! Пък да беше направил ти такъв АДСИЦ, че да инвестираме в него ! Виждаш, че и твоя любим не е китка !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
330 000 декара, основно в Добруджа, където тук се хвалят за над 150 лева на декар..
https://landlord.bg/statistics
Имаха си доста и в Северозапада
- 2 Харесвания
Коментар
-
330 000 декара, основно в Добруджа, където тук се хвалят за над 150 лева на декар, дават към 35-40 милиона само от ренти (хипотетични за Здравко). При 85 млн акции идва точно толкова - 40-50 стинки. Ма минало-бешело - просто ми е весело като почнете да се кълнете в невроятните яхтсмени - всеки прост аграр, купил като тях през 2005, само с hold, без да си мръдне пръста, щеше да има по-голяма доходност. Абсолютно всеки! как беше онова за магаретата, дето хвърчали, да напомням ли.
Вече въпросът е оттук нататък кво правим - но на него всеки сам си преценЯ, нали
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение
Често го споменаваш този хипотетичен дивидент от 50ст.(над 42млн.)
Предлагам да погледнеш Агро финанс /АGF/, които в началото ползваха и лост.
Прецизно подбран портфейл, отдадени земи на 99%, ренти от 60лв. за 2021 - 2022 ,разходи за ОД - колкото при БРЕФ, като процент от приходи. Дивиденти - по 18ст.
Вече въпросът е оттук нататък кво правим - но на него всеки сам си преценЯ, налиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение
Често го споменаваш този хипотетичен дивидент от 50ст.(над 42млн.)
Прецизно подбран портфейл, отдадени земи на 99%, ренти от 60лв. за 2021 - 2022 ,разходи за ОД - колкото при БРЕФ, като процент от приходи. Дивиденти - по 18ст.
- 1 like
Коментар
-
ако великите меринджеЙ си бяха седяли на г.з. и не бяха продали и един декЪр земя, сега щяхте да имате акция на 10-12 лева, а само от ренти да си лапкате по 40-50 стинки дивидент - добре ли е? ...
- 1 like
Коментар
-
Така де, а цената на акцията колко пъти скочи, като сложиш и дивидентите? Към 6 пъти (примерно, не съм ги смятал точно) - ерго, ако великите меринджеЙ си бяха седяли на г.з. и не бяха продали и един декЪр земя, сега щяхте да имате акция на 10-12 лева, а само от ренти да си лапкате по 40-50 стинки дивидент - добре ли е? Ма пък една яхта нямаше да има пари за гориво и силно щеше да е намалила броя на адептите си
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тъкмо теб очаквах - не, не съм загубил баса - изрично съм си записал, че е до 22.10.2024. Имаш всички предпоставки да го спечелиш, разбира се. Или пък аз А злобар никога не съм бил, но както казват в едно клиширано изразче - truth is hate for those who hate the truth
Нищо , че съм сменил 2:1 тия дни, въпреки, че беше 1:1 когато говорихме 2020.
Към 2024 3:1 ще е вероятно...
Здрав да си!
И аз кофти инвестиции съм имал, но не завиждам и злобея другиму
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение
Г- н Груев, ама ти си неудържим злобар !
Кефиш!!!
Като юрист си прочел устава на дружеството, да?
Струва ми се - не.
А там си пише - купуват -комасират - продават - печелят..
Ииии , мисля загуби един бас .
Да припомня -
Преди 2 год ти казах, че ще сменям 1 Адванс за 2 бРЕФ .Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Така де, а цената на акцията колко пъти скочи, като сложиш и дивидентите? Към 6 пъти (примерно, не съм ги смятал точно) - ерго, ако великите меринджеЙ си бяха седяли на г.з. и не бяха продали и един декЪр земя, сега щяхте да имате акция на 10-12 лева, а само от ренти да си лапкате по 40-50 стинки дивидент - добре ли е? Ма пък една яхта нямаше да има пари за гориво и силно щеше да е намалила броя на адептите си
Кефиш!!!
Като юрист си прочел устава на дружеството, да?
Струва ми се - не.
А там си пише - купуват -комасират - продават - печелят..
Ииии , мисля загуби един бас .
Да припомня -
Преди 2 год ти казах, че ще сменям 1 Адванс за 2 бРЕФ .
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнениеОт публикуваният вчера месечен бюлетин:
Закупени 889 дка при средна цена 1914 лв/дка.
Продадени 2 дка на цена 4000 лв/дка.
Новозакупените са на най-високата средна цена от началото на годината и от както са закупили първите си 6000 дка. при (смешните) 164 лв/дка. през далечният октомври 2005 година.
За някакви си 18 години - средната цена на закупената ЗЗ скочи близо 12 пъти!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
От публикуваният вчера месечен бюлетин:
Закупени 889 дка при средна цена 1914 лв/дка.
Продадени 2 дка на цена 4000 лв/дка.
Новозакупените са на най-високата средна цена от началото на годината и от както са закупили първите си 6000 дка. при (смешните) 164 лв/дка. през далечният октомври 2005 година.
За някакви си 18 години - средната цена на закупената ЗЗ скочи близо 12 пъти!
- 1 like
Коментар
Коментар