IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение

Е, далеч не всички декари бяха в Балчик и Генерал Тошево:
    https://landlord.bg/statistics
    Имаха си доста и в Северозапада
    Ренти по НСИ - кажи честно Да давам ли средните цени на жилищата в София по НСИ и да ти дам комисион, ако ми намериш на същата цена
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Груев, много акота и хипотези имаш ! Дай да гледаме реалностите и положителното какво е, че ако тръгнем да търсим минуси и пропуски във всяка една компания бихме могли да намерим такива! Пък да беше направил ти такъв АДСИЦ, че да инвестираме в него ! Виждаш, че и твоя любим не е китка !

Хахааа, той никак нямаше да граче по яхтата,- само с едно "АКО"-не беше си издрусал пакета от 25 хил. акц. на 2,42...
      ТК че го оправдайте или пожалете,- "Просто да му е"- речете и берекет да види

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Груев, много акота и хипотези имаш ! Дай да гледаме реалностите и положителното какво е, че ако тръгнем да търсим минуси и пропуски във всяка една компания бихме могли да намерим такива! Пък да беше направил ти такъв АДСИЦ, че да инвестираме в него ! Виждаш, че и твоя любим не е китка !
        па не е китка, да съм казал, че е китка - та аз най-много ги пцуя, но от всички адсици имат най-голям неизконсумиран вече пУтенциал (лично мнение, не е препоръкЪ). А с лафа ти - Пък да беше направил ти такъв АДСИЦ, че да инвестираме в него - направо отиваш на нивото на онези, дето викат - пък като не те кефят герП и си толкова учен и убаФ, правиш партия и гласуваме за теб. Отлично знаеш, че тая работа не е като оная работа и случайни хора не се допускат до едни пари. Тука е така
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

330 000 декара, основно в Добруджа, където тук се хвалят за над 150 лева на декар..
          Е, далеч не всички декари бяха в Балчик и Генерал Тошево:
          https://landlord.bg/statistics
          Имаха си доста и в Северозапада

Коментар

330 000 декара, основно в Добруджа, където тук се хвалят за над 150 лева на декар, дават към 35-40 милиона само от ренти (хипотетични за Здравко). При 85 млн акции идва точно толкова - 40-50 стинки. Ма минало-бешело - просто ми е весело като почнете да се кълнете в невроятните яхтсмени - всеки прост аграр, купил като тях през 2005, само с hold, без да си мръдне пръста, щеше да има по-голяма доходност. Абсолютно всеки! как беше онова за магаретата, дето хвърчали, да напомням ли.

Вече въпросът е оттук нататък кво правим - но на него всеки сам си преценЯ, нали

Коментар

Често го споменаваш този хипотетичен дивидент от 50ст.(над 42млн.)
              Предлагам да погледнеш Агро финанс /АGF/, които в началото ползваха и лост.
              Прецизно подбран портфейл, отдадени земи на 99%, ренти от 60лв. за 2021 - 2022 ,разходи за ОД - колкото при БРЕФ, като процент от приходи. Дивиденти - по 18ст.
              330 000 декара, основно в Добруджа, където тук се хвалят за над 150 лева на декар, дават към 35-40 милиона само от ренти (хипотетични за Здравко). При 85 млн акции идва точно толкова - 40-50 стинки. Ма минало-бешело - просто ми е весело като почнете да се кълнете в невроятните яхтсмени - всеки прост аграр, купил като тях през 2005, само с hold, без да си мръдне пръста, щеше да има по-голяма доходност. Абсолютно всеки! как беше онова за магаретата, дето хвърчали, да напомням ли.

Вече въпросът е оттук нататък кво правим - но на него всеки сам си преценЯ, нали

Коментар

Прецизно подбран портфейл, отдадени земи на 99%, ренти от 60лв. за 2021 - 2022 ,разходи за ОД - колкото при БРЕФ, като процент от приходи. Дивиденти - по 18ст.
                Груеца обича да смята хипотетични печалби и дивиденти/за справка и БРЕФ/, пък за реалните такива са му широко затворени очите !

Коментар

ако великите меринджеЙ си бяха седяли на г.з. и не бяха продали и един декЪр земя, сега щяхте да имате акция на 10-12 лева, а само от ренти да си лапкате по 40-50 стинки дивидент - добре ли е? ...

Коментар

Така де, а цената на акцията колко пъти скочи, като сложиш и дивидентите? Към 6 пъти (примерно, не съм ги смятал точно) - ерго, ако великите меринджеЙ си бяха седяли на г.з. и не бяха продали и един декЪр земя, сега щяхте да имате акция на 10-12 лева, а само от ренти да си лапкате по 40-50 стинки дивидент - добре ли е? Ма пък една яхта нямаше да има пари за гориво и силно щеше да е намалила броя на адептите си
                    Яхтсмените не ме интересуват, защото нямам яхта. Но ще се изям, че едва преди две години захлебих тука. Яд ме е, че и другите АДСИЦ не ги виждах, а се захласвах по сините и не толкова сини чипове на родната борса, дето за нищо не стават. Мъка и поука, но изстрадана! 18 години лутане!

Коментар

Тъкмо теб очаквах - не, не съм загубил баса - изрично съм си записал, че е до 22.10.2024. Имаш всички предпоставки да го спечелиш, разбира се. Или пък аз А злобар никога не съм бил, но както казват в едно клиширано изразче - truth is hate for those who hate the truth
                      Ясно -
                      Нищо , че съм сменил 2:1 тия дни, въпреки, че беше 1:1 когато говорихме 2020.
                      Към 2024 3:1 ще е вероятно...
                      Здрав да си!
                      И аз кофти инвестиции съм имал, но не завиждам и злобея другиму

Коментар

• Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение

Г- н Груев, ама ти си неудържим злобар !
                        Кефиш!!!
                        Като юрист си прочел устава на дружеството, да?
                        Струва ми се - не.
                        А там си пише - купуват -комасират - продават - печелят..
                        Ииии , мисля загуби един бас .
                        Да припомня -
                        Преди 2 год ти казах, че ще сменям 1 Адванс за 2 бРЕФ .
                        Тъкмо теб очаквах - не, не съм загубил баса - изрично съм си записал, че е до 22.10.2024. Имаш всички предпоставки да го спечелиш, разбира се. Или пък аз А злобар никога не съм бил, но както казват в едно клиширано изразче - truth is hate for those who hate the truth

Коментар

Така де, а цената на акцията колко пъти скочи, като сложиш и дивидентите? Към 6 пъти (примерно, не съм ги смятал точно) - ерго, ако великите меринджеЙ си бяха седяли на г.з. и не бяха продали и един декЪр земя, сега щяхте да имате акция на 10-12 лева, а само от ренти да си лапкате по 40-50 стинки дивидент - добре ли е? Ма пък една яхта нямаше да има пари за гориво и силно щеше да е намалила броя на адептите си
                          Г- н Груев, ама ти си неудържим злобар !
                          Кефиш!!!
                          Като юрист си прочел устава на дружеството, да?
                          Струва ми се - не.
                          А там си пише - купуват -комасират - продават - печелят..
                          Ииии , мисля загуби един бас .
                          Да припомня -
                          Преди 2 год ти казах, че ще сменям 1 Адванс за 2 бРЕФ .

Коментар

• Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
                            От публикуваният вчера месечен бюлетин:
                            Закупени 889 дка при средна цена 1914 лв/дка.
                            Продадени 2 дка на цена 4000 лв/дка.
                            Новозакупените са на най-високата средна цена от началото на годината и от както са закупили първите си 6000 дка. при (смешните) 164 лв/дка. през далечният октомври 2005 година.
                            За някакви си 18 години - средната цена на закупената ЗЗ скочи близо 12 пъти!

Коментар

• От публикуваният вчера месечен бюлетин:
                              Закупени 889 дка при средна цена 1914 лв/дка.
                              Продадени 2 дка на цена 4000 лв/дка.
                              Новозакупените са на най-високата средна цена от началото на годината и от както са закупили първите си 6000 дка. при (смешните) 164 лв/дка. през далечният октомври 2005 година.
                              За някакви си 18 години - средната цена на закупената ЗЗ скочи близо 12 пъти!

Коментар

• Без коментар...
                                ​​​​
                                Големите земеделски стопани продължават всяка година да си разпределят парчета държавна земя, която не е комасирана.

Коментар

Working...
                                X