IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едва ли ще фалира..Този бизнес си върви..Крият печалби- изучиха се и те..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      За дивиденти- Жабите, колкото и да са прехвалени от Импето- редовно дават..Имам малко..
      абе дават ама компания май замира

Коментар

• За дивиденти- Жабите, колкото и да са прехвалени от Импето- редовно дават..Имам малко..

Коментар

• благодаря за мненията!
          Чисто финансово АТЕРА ми изглежда по-изгодна и подценена. Агрото с какво заслужи +40% при положение че дава кредити с марж 4-5%?
          Но и двете са дивидентни алтернативи, ако скоро мързеливците от БФБ не пуснат някой/я дивидентна компания/етф от Франкфурт то ще се възползвам.

Коментар

• Имам и от двете- за мен са еднакви възможности.Разбира се повече имам от АТЕРА.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Здравейте,
              искам да попитам инвестиращите тук разглеждат ли Елана Агро като близка алтернатива? Има прилики и разлики между двете компании и всички ги знаем +, а може би и минус на Еланци е че ползват лост и това им дава замах. Просто се замислих, че на БФБ не останаха дивидентни алтернативи освен 3те основни адсиц(АТЕРА, СФИ и БРЕФ) и чак се чудя къде човек търсещ добри дивиденти би купувал.

п.п. имам 100бр.
              п.п.п. Импе говоря за БФБ
              Аз лично имам от двете компании, като Елана ми е с малко по-голяма тежест, но като цяло не са ми в топ5. Предпочитам офисно насочените компании като СФИ и ФНИБ. През последните месец два си допълвах във ФНИБ, и очаквам известен ръст в цената, които засега не се случва. Иначе и при Атера и при Елана агрокредит потенциал има, но той е по-скоро за редовен дивидент, отколкото за ръст в цената. Разбира се това са мои мнения и разсъждения и няма никаква гаранция че нещата ще се случат по този начин. Успех на всички инвестиращи.
              Мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Здравейте,
                искам да попитам инвестиращите тук разглеждат ли Елана Агро като близка алтернатива? Има прилики и разлики между двете компании и всички ги знаем +, а може би и минус на Еланци е че ползват лост и това им дава замах. Просто се замислих, че на БФБ не останаха дивидентни алтернативи освен 3те основни адсиц(АТЕРА, СФИ и БРЕФ) и чак се чудя къде човек търсещ добри дивиденти би купувал.

п.п. имам 100бр.
                п.п.п. Импе говоря за БФБ

Коментар

• може би пропускам, че май месец е от 31 дена

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Това е дата на сътълмент, а с право на дивидент са тъгуваните в петък 09,06, !!!
                    дата на право на дивидент имат акционерите притежатели на акции 14 дена след ОС, което бе на 30.05. т.е. 14. 06 изваждаме 2 дена за сетълмент и получавам 12.06.

Не е ли така?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

12.06.
                      Това е дата на сътълмент, а с право на дивидент са тъгуваните в петък 09,06, !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fordi
                        До коя дата купувайки акции,имаш право на дивидент за 2016?
                        9 юни вкл.

Коментар

• Първоначално изпратено от fordi
                          До коя дата купувайки акции,имаш право на дивидент за 2016?
                          12.06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Мани го он.

Да - докъм 20-а ще можем може би спокойно да се донагувичваме на сгодни цени - аз уж мрънкям, че акцията е подценена, но всъщност въобще не държа да се вдига... защото ми се ще да си допълвам туканка, макар че трудна ще е тая работа, при толкова сгодни, важни и могъщи работи по света. Не че тая година не си допълних някоя и друга бройчичка, за да премина от едно хубаво кръгло число акции, към друго - още по-хубаво кръгло число акции
                            1111

Коментар

• Нищо, освен глупавите въпроси на един индивид.

Коментар

• нещо интересно на събранието?
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X