Едва ли ще фалира..Този бизнес си върви..Крият печалби- изучиха се и те..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа дивиденти- Жабите, колкото и да са прехвалени от Импето- редовно дават..Имам малко..
Коментар
-
благодаря за мненията!
Чисто финансово АТЕРА ми изглежда по-изгодна и подценена. Агрото с какво заслужи +40% при положение че дава кредити с марж 4-5%?
Но и двете са дивидентни алтернативи, ако скоро мързеливците от БФБ не пуснат някой/я дивидентна компания/етф от Франкфурт то ще се възползвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдравейте,
искам да попитам инвестиращите тук разглеждат ли Елана Агро като близка алтернатива? Има прилики и разлики между двете компании и всички ги знаем +, а може би и минус на Еланци е че ползват лост и това им дава замах. Просто се замислих, че на БФБ не останаха дивидентни алтернативи освен 3те основни адсиц(АТЕРА, СФИ и БРЕФ) и чак се чудя къде човек търсещ добри дивиденти би купувал.
п.п. имам 100бр.
п.п.п. Импе говоря за БФБ
Мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Здравейте,
искам да попитам инвестиращите тук разглеждат ли Елана Агро като близка алтернатива? Има прилики и разлики между двете компании и всички ги знаем +, а може би и минус на Еланци е че ползват лост и това им дава замах. Просто се замислих, че на БФБ не останаха дивидентни алтернативи освен 3те основни адсиц(АТЕРА, СФИ и БРЕФ) и чак се чудя къде човек търсещ добри дивиденти би купувал.
п.п. имам 100бр.
п.п.п. Импе говоря за БФБ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Това е дата на сътълмент, а с право на дивидент са тъгуваните в петък 09,06, !!!
Не е ли така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
12.06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Мани го он.
Да - докъм 20-а ще можем може би спокойно да се донагувичваме на сгодни цени - аз уж мрънкям, че акцията е подценена, но всъщност въобще не държа да се вдига... защото ми се ще да си допълвам туканка, макар че трудна ще е тая работа, при толкова сгодни, важни и могъщи работи по света. Не че тая година не си допълних някоя и друга бройчичка, за да премина от едно хубаво кръгло число акции, към друго - още по-хубаво кръгло число акции
Коментар
Коментар