Бива, бива
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Моята пък е на 25.06 и когато се чудя и не мога да реша какъв подарък да и купя винаги отбивам номера с бельо на Victoria Secret
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Брей тя рожден ден има на 23,06.,сега като ми напомни трябва и за нея нещо да измисля.Винаги има и за нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Ам съпругите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
И аз така с БИОВЕТ-а,че купувах чак на 10 кинта,а продавах на 11,50 веднъж и после пак 1000 бройки на 13 лева......Два пъти на високи нива и изкарах едни хубави пари.Остави ги дивидентите не винаги те са най-важни.P.S.Няма препоръки никакви,всеки сам си е господар на парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
1. Не ме кефи мажоритаря.
2. Не разпределят дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
защо не?
2. Не разпределят дивидент.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Аз такова нещо не бих направил.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениепродадох атера, купих още свилоза. днес към края на деня може да постна сегашния портфейлСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениепродадох атера, купих още свилоза. днес към края на деня може да постна сегашния портфейлМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЛюбопитно ми е с колко ли ще се огъне папирата след дивидента?! А следващия ще е след една година ...))))
...да знам да влизам ли вече на дъноНе е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение.....
Моето очакване е, ако ЕКСПАТ поднови покупките на акции от SОFIX и особено ако започне търговия чрез "балканската" платформа, където Атера е потенциален играч, търговията да бъде на нива 2,40 - 2,45 лв./акция към края на годината.
.....“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеда и да видим сега накъде ще върви следващите месеци. Ти импе сносно ли се нагувича тука, не се ли инвестира в могъщи компании??Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеМиналата година м. Април - Май, малко преди ОСА, цената на Атера бе 2,109 лв., а към 18. Юни след правото на дивидент беше 1,95 дори 1,92 лв. Виждате, че спадът е 0,15 - 0,18 лв. при положение, че дивидентът бе 0,10 лв. Тази година при дивидент 0,17 лв., спадът след дивидента е от 2,21 лв. към ОСА до 2,055, т.е. 0,155 лв.
Моето очакване е, ако ЕКСПАТ поднови покупките на акции от SОFIX и особено ако започне търговия чрез "балканската" платформа, където Атера е потенциален играч, търговията да бъде на нива 2,40 - 2,45 лв./акция към края на годината.
Настоящето е само мнение на акционер с дял на Атера 20 % в портфейла , не е препоръка за търговия.
Професорът
Право думаш ПрофесОооре!
Трудна и е математиката на тая "тежка" пущина!
Рипне ли , ще потроши всите "огради" , зорко пазени по "индекснацията" !!!
п.п. - Лани по туй време , бях качвал една показна графика от "BSE" -индексната.
Та там се бе отворила "ножицата" -показно м/у BG REIT и SOFIX , та сега е на 180" !Last edited by inta53; 18.06.2017, 23:08.
Коментар
Коментар