IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бива, бива
    Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Моята пък е на 25.06 и когато се чудя и не мога да реша какъв подарък да и купя винаги отбивам номера с бельо на Victoria Secret
      Сребро иска "животинчето",ще му взема кво да правя.Злато си има достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Брей тя рожден ден има на 23,06.,сега като ми напомни трябва и за нея нещо да измисля.Винаги има и за нея.
        Моята пък е на 25.06 и когато се чудя и не мога да реша какъв подарък да и купя винаги отбивам номера с бельо на Victoria Secret

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

Ам съпругите.
          Брей тя рожден ден има на 23,06.,сега като ми напомни трябва и за нея нещо да измисля.Винаги има и за нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

И аз така с БИОВЕТ-а,че купувах чак на 10 кинта,а продавах на 11,50 веднъж и после пак 1000 бройки на 13 лева......Два пъти на високи нива и изкарах едни хубави пари.Остави ги дивидентите не винаги те са най-важни.P.S.Няма препоръки никакви,всеки сам си е господар на парите.
            Ам съпругите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

1. Не ме кефи мажоритаря.
              2. Не разпределят дивидент.
              И аз така с БИОВЕТ-а,че купувах чак на 10 кинта,а продавах на 11,50 веднъж и после пак 1000 бройки на 13 лева......Два пъти на високи нива и изкарах едни хубави пари.Остави ги дивидентите не винаги те са най-важни.P.S.Няма препоръки никакви,всеки сам си е господар на парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

защо не?
                1. Не ме кефи мажоритаря.
                2. Не разпределят дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

Аз такова нещо не бих направил.
                  защо не?
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

продадох атера, купих още свилоза. днес към края на деня може да постна сегашния портфейл
                    Аз такова нещо не бих направил.

Коментар

продадох атера, купих още свилоза. днес към края на деня може да постна сегашния портфейл
                      Що бе - Атерката е секси
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• продадох атера, купих още свилоза. днес към края на деня може да постна сегашния портфейл
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Любопитно ми е с колко ли ще се огъне папирата след дивидента?! А следващия ще е след една година ...))))
                          Преци... ше натискате ли вече или туй беше
                          ...да знам да влизам ли вече на дъно
                          Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
                            .....

Моето очакване е, ако ЕКСПАТ поднови покупките на акции от SОFIX и особено ако започне търговия чрез "балканската" платформа, където Атера е потенциален играч, търговията да бъде на нива 2,40 - 2,45 лв./акция към края на годината.
                            .....
                            балканската платформа скоро май няма да тръгва за ритейл инвеститори, вероятно ще направят етф върху сее линк ама кога и къде ще се търгува.....
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              да и да видим сега накъде ще върви следващите месеци. Ти импе сносно ли се нагувича тука, не се ли инвестира в могъщи компании??
                              Ми аз си имам туканка - това ми е една от водещите позиции в портфейлът. Може и още малко да си взема, обмислям това.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
                                Миналата година м. Април - Май, малко преди ОСА, цената на Атера бе 2,109 лв., а към 18. Юни след правото на дивидент беше 1,95 дори 1,92 лв. Виждате, че спадът е 0,15 - 0,18 лв. при положение, че дивидентът бе 0,10 лв. Тази година при дивидент 0,17 лв., спадът след дивидента е от 2,21 лв. към ОСА до 2,055, т.е. 0,155 лв.

Моето очакване е, ако ЕКСПАТ поднови покупките на акции от SОFIX и особено ако започне търговия чрез "балканската" платформа, където Атера е потенциален играч, търговията да бъде на нива 2,40 - 2,45 лв./акция към края на годината.

Настоящето е само мнение на акционер с дял на Атера 20 % в портфейла , не е препоръка за търговия.

Професорът

Право думаш ПрофесОооре!
                                Трудна и е математиката на тая "тежка" пущина!
                                Рипне ли , ще потроши всите "огради" , зорко пазени по "индекснацията" !!!

п.п. - Лани по туй време , бях качвал една показна графика от "BSE" -индексната.
                                Та там се бе отворила "ножицата" -показно м/у BG REIT и SOFIX , та сега е на 180" !
                                Last edited by inta53; 18.06.2017, 23:08.

Коментар

Working...
                                X