IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И на Елана го има. Спазиха си обещанието от Адванса. Браво!
    Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
      Кои инвестиционни посредници вече пращат дивидента?
      Аз съм в Карол и го получих вчера за другите незнам.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

И аз клъвнах 1000 бройчици днеска,щях да чакам на 2-та лева ама май ще се окаже "мисия невъзможна"
        ако някой се изтърси неочаквано и видим 2-та лева ще оползотворя още от наличния кеш пък както се очертават изплащане на дивиденти от няколко позиции то за закупуване ще има доста кеш...аз гледам винаги да си имам наличен а и някой беше казал че е цар.....така че колкото повече-толкова повече
        пък и впрочем хвърлям и по едно око и навън ако по западните маркети се заформи някоя корекция трябва да има възможност да се отиграе
        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Кои инвестиционни посредници вече пращат дивидента?

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
            Днес и аз се присъединих към вас с някоя друга бройка....акцията върви добре като тренд пък и все си мисля че може есента да ни зарадват с някоя приятна продажбичка и догодина да се вземе един мазен дивидент....освен това позицията като цяло изостана от Софикс и все ми е на идея че ще има с какво да зарадва акционерите

Не е Препоръка!!!
            И аз клъвнах 1000 бройчици днеска,щях да чакам на 2-та лева ама май ще се окаже "мисия невъзможна"

Коментар

• Днес и аз се присъединих към вас с някоя друга бройка....акцията върви добре като тренд пък и все си мисля че може есента да ни зарадват с някоя приятна продажбичка и догодина да се вземе един мазен дивидент....освен това позицията като цяло изостана от Софикс и все ми е на идея че ще има с какво да зарадва акционерите

Не е Препоръка!!!
              "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

Добре си направил и аз исках там някъде да добавя но за съжеление вече е малко късно.
                ... ше ходи на номинал, споко
                виж кво се говори...
                Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Не се шашкай, трай си, ще вземеш двойно картони за същите пари.
                Главния АНАЛизатор рече че ще се ходи на номинал, сигура е.
                Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнение

Явно продавачите очаквайки повишено търсене на база реинвестиране на дивидента са покачили цената Поради тази причина преди две седмици реинвестирах неполучения дивидент (цената бе около 2.05). Разбира се това е само хипотеза. Причината може да е съвсем различна. Все пак в момента говорим за някакви си 10 хил. бройки и десетина сделки.
                  Добре си направил и аз исках там някъде да добавя но за съжеление вече е малко късно.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

той дивидента хубаво а защо цената подскочи бе исках си купя евтини атери
                    Явно продавачите очаквайки повишено търсене на база реинвестиране на дивидента са покачили цената Поради тази причина преди две седмици реинвестирах неполучения дивидент (цената бе около 2.05). Разбира се това е само хипотеза. Причината може да е съвсем различна. Все пак в момента говорим за някакви си 10 хил. бройки и десетина сделки.

Коментар

той дивидента хубаво а защо цената подскочи бе исках си купя евтини атери
                      Не се шашкай, трай си, ще вземеш двойно картони за същите пари.
                      Главния АНАЛизатор рече че ще се ходи на номинал, сигура е.

Коментар

• той дивидента хубаво а защо цената подскочи бе исках си купя евтини атери

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Що, да не си на ракийка или биричка от сутринта
                          Да, поливам дивидента
                          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Хохохоооо, - Св. Парастас дошъл !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                              Много ми е гот!
                              Що, да не си на ракийка или биричка от сутринта

Коментар

• Много ми е гот!
                                Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

Working...
                                X