И на Елана го има. Спазиха си обещанието от Адванса. Браво!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеКои инвестиционни посредници вече пращат дивидента?http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
И аз клъвнах 1000 бройчици днеска,щях да чакам на 2-та лева ама май ще се окаже "мисия невъзможна"
пък и впрочем хвърлям и по едно око и навън ако по западните маркети се заформи някоя корекция трябва да има възможност да се отиграе"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеДнес и аз се присъединих към вас с някоя друга бройка....акцията върви добре като тренд пък и все си мисля че може есента да ни зарадват с някоя приятна продажбичка и догодина да се вземе един мазен дивидент....освен това позицията като цяло изостана от Софикс и все ми е на идея че ще има с какво да зарадва акционерите
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Днес и аз се присъединих към вас с някоя друга бройка....акцията върви добре като тренд пък и все си мисля че може есента да ни зарадват с някоя приятна продажбичка и догодина да се вземе един мазен дивидент....освен това позицията като цяло изостана от Софикс и все ми е на идея че ще има с какво да зарадва акционерите
Не е Препоръка!!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
Добре си направил и аз исках там някъде да добавя но за съжеление вече е малко късно.
виж кво се говори...
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Не се шашкай, трай си, ще вземеш двойно картони за същите пари.
Главния АНАЛизатор рече че ще се ходи на номинал, сигура е.Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнение
Явно продавачите очаквайки повишено търсене на база реинвестиране на дивидента са покачили цената Поради тази причина преди две седмици реинвестирах неполучения дивидент (цената бе около 2.05). Разбира се това е само хипотеза. Причината може да е съвсем различна. Все пак в момента говорим за някакви си 10 хил. бройки и десетина сделки.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениетой дивидента хубаво а защо цената подскочи бе исках си купя евтини атери
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениетой дивидента хубаво а защо цената подскочи бе исках си купя евтини атери
Главния АНАЛизатор рече че ще се ходи на номинал, сигура е.
- 2 Харесвания
Коментар
-
той дивидента хубаво а защо цената подскочи бе исках си купя евтини атериhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Що, да не си на ракийка или биричка от сутринтаСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМного ми е гот!
- 1 like
Коментар
Коментар