Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеКарол и днес и на 8ми декември се включват с големи пакети на аска, така че не са само клиенти на бенча.Ако са му избушили стопа, може да си е преозразмерил приоритетите
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеПак му скочиха продавачите на Бенча
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеПак му скочиха продавачите на Бенча
Коментар
-
Ето една статия ,която дава предства какво може да се вземе за празна офис сграда ,която се е продала на зор:
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1048163
5,5 хил Е за 7419 кв.м рзп което е към 740 Е толква плаща Наполеончо.
Проблемът на тая сграда на Цариградско ,е че има много общи площи ,което може да намали цената за рзп
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеЕдно птиченце ми каза на колко са се надявали и колко са им предложили на търга. В най-добрата оферта от голямата сграда взимат не 50, а 20М, сумирай с другите активи и ти става ясно защо е толкова цената.
Нямам акции, а ако имах щях да съсм ги продал
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеКъм днешна дата дължат около 43 млн. лв.
Имат да взимат около 16 млн. лева от едната им сграда и им остават още 2 актива:
БенчМарк Бизнес Център, гр. София, бул. Цариградско шосе - 50 699 000 лв.
Ексклузив Ски и Спа Резорт, к.к. Боровец - 6 688 000 лв.
Тези цени са счетоводни и както каза колегата, тези активи реално струват толкова, колкото някой даде, а тази информация НИКОЙ няма да ти даде... стана и рима
Тъй като не съм сигурен във данните ми по-горе, моля да ме корегира някой по-запознат, ако има грешки, разбира се.
Нямам акции, а ако имах щях да съсм ги продал
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПрав си....
Само едно не ми е ясно...Като е толкова очевадна ситуацията, защо акцията е на 10% от реалната стойност....
За мене ситуацията е : фалирал бунак или разхождащ се по Европа веселяк...
Препоръки нямам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАко числата наистина биват такива и в реалността - то едно решение по подобие на ЕЛАРГ ще е просто приказка.
Нямам препоръка!
Само едно не ми е ясно...Като е толкова очевадна ситуацията, защо акцията е на 10% от реалната стойност....
За мене ситуацията е : фалирал бунак или разхождащ се по Европа веселяк...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеБенчМарк Финанс получи титлата Инвестиционен посредник на 2011 г.
http://www.investor.bg/news/article/127247/339.html
Коментар
-
БенчМарк Финанс получи титлата Инвестиционен посредник на 2011 г.
http://www.investor.bg/news/article/127247/339.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеВече нямам акции тук, но като ли че се замислям отново да влизам /предишния път излязох на яка загуба/. все пак 35 000 м2 на подобно мяст отрябва да се продадат все някак си
Ноооо...блажени са вярващите.
Препоръки няма!
Коментар
Коментар