IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от aquila Разгледай мнение
    Ако миноритарите с поне 5 % имаха поне малко акъл, досега да са спретнали едно делце на управляващите по 118 ЗППЦК за вреди поради лошо управление, така, да си виси в съда... да видим дали нещата нямаше да тръгнат малко по-добре. Този адсиц е вероятно най-голямата катастрофа на БГ пазара. Много хора /без да отчитаме елементарните крадци/ преди време си повярваха, че могат да управляват чужди пари, уви!
    По спомен само през един пълномощник бяха към 7 %, та ще гледаме, ще видим. Даже не говорим за институционални.

Коментар

• Първоначално изпратено от nicknja Разгледай мнение
      4/5 от представеният капитал трябва да е за зада се приеме тази точка. а той е 50 и няколко %. затова не се приема

дори г-н Генчев и свитата са против да напусне кораба макар и потъващ. тук г-н Генчев намигна на свитата си да гласуват не иначе бяха за

ако фалира фонда г-н Генчев извесно време( няколко години) няма да може да заема ръководни постове. затова предполагам е била тази врътка да се смени от ФЛ на ЮЛ
      Ако миноритарите с поне 5 % имаха поне малко акъл, досега да са спретнали едно делце на управляващите по 118 ЗППЦК за вреди поради лошо управление, така, да си виси в съда... да видим дали нещата нямаше да тръгнат малко по-добре. Този адсиц е вероятно най-голямата катастрофа на БГ пазара. Много хора /без да отчитаме елементарните крадци/ преди време си повярваха, че могат да управляват чужди пари, уви!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        не са включили инфото от Генчев за сградите в прокола...
        Тогава присъствалите на събранието да ни светнат, моля

Коментар

• Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
          Никой нищо не казва за "предварителния договор"
          не са включили инфото от Генчев за сградите в прокола...

Коментар

• Момци я ми кажете за кога се чува да бъде извънредното събрание. Мисла да упълномощя адвоката си,пък на него това му е работата.И без това от едно време не съм фенка на Бенчмарк защото са си подли и не са способни да кажат дори едно "Благодаря""
            Генчев ако чете - Генчев,поздрави от леля ти,време е да се видим в съда

Коментар

• Никой нищо не казва за "предварителния договор"

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                По втория въпрос, понеже първо се гласува за освобождаването му от борда, после за преизбирането през ЕООД-то, явно се притесни да не остане вън...

и си гласуваха и те против...

То ако идеята е да се изведе на преден план ЮЛ не би следвало да са "за", но явно не е това идеята.
                Цирк Балкански си е бил там, пряко предаване само защо не е имало.
                Има надежда някаква, както тук, така и за други подобни субекти, системата като цяло.
                Но докато ФФ масово е мизерен надеждата е като светлината в тунела - незнаеш естествена или изкуствена (от насреща идещия влак) е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Стр. 6, горе гласуването, аз нещо не вдявам, мнозинството "за", пък не приемат?
                  Относно освобождаването на Генчев, само 344 266 бр. "за"?
                  Интересни прагове на същественост и на допустимост на грешки се мяркат.
                  В крайна сметка няма съществена точка по която да няма контра. Показателно е поради що е така разпространен високия ФФ и има ли той почва у нас. Похвално е и отношението на де що има миноритарите от другата страна на управниците.
                  Понеже мернах по-долу нещо за отговорността на Генчев. Защо смятате, че след като не мина като представител на ЮЛ то няма такава?
                  Имам бройчици и препоръки нямам!
                  4/5 от представеният капитал трябва да е за зада се приеме тази точка. а той е 50 и няколко %. затова не се приема

дори г-н Генчев и свитата са против да напусне кораба макар и потъващ. тук г-н Генчев намигна на свитата си да гласуват не иначе бяха за

ако фалира фонда г-н Генчев извесно време( няколко години) няма да може да заема ръководни постове. затова предполагам е била тази врътка да се смени от ФЛ на ЮЛ
                  Last edited by nicknja; 05.04.2012, 16:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    [B]Стр. 6, горе гласуването, аз нещо не вдявам, мнозинството "за", пък не приемат?
                    За промяна в устава се иска 4/5 мнозинство ... вързали са си гащите навремето с Устава...

По втория въпрос, понеже първо се гласува за освобождаването му от борда, после за преизбирането през ЕООД-то, явно се притесни да не остане вън...

и си гласуваха и те против...

Коментар

• Стр. 6, горе гласуването, аз нещо не вдявам, мнозинството "за", пък не приемат?
                      Интересни прагове на същественост и на допустимост на грешки се мяркат.
                      В крайна сметка няма съществена точка по която да няма контра. Показателно е поради що е така разпространен високия ФФ и има ли той почва у нас. Похвално е и отношението на де що има миноритарите от другата страна на управниците.
                      Понеже мернах по-долу нещо за отговорността на Генчев. Защо смятате, че след като не мина като представител на ЮЛ то няма такава?
                      Имам бройчици и препоръки нямам!

Коментар

• http://www.investor.bg/files/bulleti...08883cd7be.pdf

19 страници, но е орязана съществена инфо

Коментар

• Форексов не само ,че не ми пада, но имам компании където се е удвоила- БРЕФ, ХЕС, МЦХ. Това да не са твоите лихви да падат. Дръж златото да не те харзулне и то

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Разбира се че съм иптимист и то от големите и дивидентопучател в пъти повече от твоите тлъсни намаляващи лихви
                            Кире, къв ти е хаира че ти плащат дивиденти когато ти пада цената на акцията? Ми тва се едно да дадеш на някой 100 лева за акция, той да и смъкне цената на 60 лева и от неговата печалба дет е 40 лева да ти даде 5.... Толкова ли си залюхан да не видиш, че ти плащат от твоите собствени пари?!?!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Форексов къде са сега наи високите лихви и колко процевнта са

Коментар

• Разбира се че съм иптимист и то от големите и дивидентопучател в пъти повече от твоите тлъсни намаляващи лихви

Коментар

Working...
                                X