IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    КФН трябва по добре да се разрови при Весковците
    Абре, Кире? То не са хленчове за намеси на кфн-ето то не бяха апели за нови закони... Ти не беше ли оптимист или вече си песимист?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• КФН трябва по добре да се разрови при Весковците

Коментар

• Комисията за финансов надзор е издала забрана на Финанс Консултинг АД да придобие 99.99% от капитала на УД БенчМарк Асет Мениджмънт АД, се вижда от страницата на институцията.
        Last edited by X_Y; 05.04.2012, 13:26.

Коментар

• Кога ли ще се яви протоколченцето?

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнение
            Пич отиди да видиш мавзолея на Боровоец и виж на колко се води в баланса - нека после да те видя дали ще мислиш, че няма измами. Същото важи и за другите две гробници - по мои груби сметки акционерите са завлечени с между 30 и 50% от себестойността им.
            Не ми се рови сега в баланса, ама по спомен около 10 кк беше боровец или 250 Е/квадрат, заедно със земята, проектите и грубият строеж. Не е ли нормално според теб да е толкова ? А дори и да смяташ че не е нормално все пак виж какви са задълженията на ОД:
            http://benchmark.bg/?type=1&service=...rvices=2&id=31
            и пак си помисли за личната отговорност на Генчев ?
            Last edited by Alonso; 04.04.2012, 23:13.
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
              Е нали сме нямали право да приказваме преди да излезело официално. Аз затова си и мълча, че не ми се ходи по кафенета да се обяснявам Пък и няма кой знае какви новини Само исках да намекна кой може да бъде подведен под отговорност за бездействието си. А иначе чисто хипотетично, ако има нов директор например, може той да е поискал раздялата със старото ОД, понеже реално и практически и юридически точно ОД носи отговорноста за това че вече две години сградата нито се дава под наем нито е официално обявена за продажба. Иначе не искам да ставам адвокат на господин Генчев, но не смятам че е коректно да бъде обвиняван в измами, при положение че няма никакви доказателства за такова нещо за сега. Основните опасения са за нагласена сделка за голямата сграда, но такова нещо като факт за сега няма. И пак хипотетично, ако е искал да точи фонда, защо например не прехвърли сградата на Раковска на някой. който после да я продаде на двойна цена на ЕП ? Можеше спокойно да си прибере едни 5-6 милиона ако искаше. Иначе личното ми мнение е че ако има клиент за сумата под 25 милиона, за да се разсеят всякакви съмнения, трябва да се обяви публичен търг и ако действително не се появи купувач акционерите да се примирят с положението.
              Пич отиди да видиш мавзолея на Боровоец и виж на колко се води в баланса - нека после да те видя дали ще мислиш, че няма измами. Същото важи и за другите две гробници - по мои груби сметки акционерите са завлечени с между 30 и 50% от себестойността им.

Коментар

• Имайте предвид, че чичо ви Генчев не е освободен от отговорност за 2010 и 2011г. За стореното и несторенето носи неограничена персонална отговорност!
                С действията си на сърдит пубер само влошава положението си и скоро май ще се разделя с мазератито

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Е то пак това бездействие все си мисля, че е свършен факт.
                  Т.е. ако преди 3 г. си сгазил човек, но днес се разбира, дали няма да ти търсят отговорност?
                  Ти ще внесеш ли яснота покрай ОСА, то ще е интересен и какъв протокол ще излезе.
                  Е нали сме нямали право да приказваме преди да излезело официално. Аз затова си и мълча, че не ми се ходи по кафенета да се обяснявам Пък и няма кой знае какви новини Само исках да намекна кой може да бъде подведен под отговорност за бездействието си. А иначе чисто хипотетично, ако има нов директор например, може той да е поискал раздялата със старото ОД, понеже реално и практически и юридически точно ОД носи отговорноста за това че вече две години сградата нито се дава под наем нито е официално обявена за продажба. Иначе не искам да ставам адвокат на господин Генчев, но не смятам че е коректно да бъде обвиняван в измами, при положение че няма никакви доказателства за такова нещо за сега. Основните опасения са за нагласена сделка за голямата сграда, но такова нещо като факт за сега няма. И пак хипотетично, ако е искал да точи фонда, защо например не прехвърли сградата на Раковска на някой. който после да я продаде на двойна цена на ЕП ? Можеше спокойно да си прибере едни 5-6 милиона ако искаше. Иначе личното ми мнение е че ако има клиент за сумата под 25 милиона, за да се разсеят всякакви съмнения, трябва да се обяви публичен търг и ако действително не се появи купувач акционерите да се примирят с положението.
                  Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    На извънаредното ще дойда.....
                    Започвам да гадая ...а ми е трудно...
                    КОй е поставял, ултиматуми - Генчев или фондовете....
                    Чичо днес малкия става на 14, тренира в Икен, връща се от тренировка всеки момент....... ще ти пиша по късно на ЛС.......

Коментар

След мен и потоп......
                      Ако разсъждават така, не мислиш ли че обричат и останалия си бизнес

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                        Чичо, ако беше на ОСА, ще си получил отговор на тези въпроси... По принцип не преговарям с хора, които поставят ултиматуми:).... Калкулирам най лошия сценарий и вървя напред.....
                        На извънаредното ще дойда.....
                        Започвам да гадая ...а ми е трудно...
                        КОй е поставял, ултиматуми - Генчев или фондовете....

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Говориш глупости чиче
                          Генчев, Бояджиев и Велинов като са в ОД и фонда едновременно каква им е файдата от цялата работа
                          След мен и потоп......Само че при този сценарий те са си вързали гащите с фирмите подизпълнители .......Да ти пиша ли как ..?

Коментар

1. УД се разделя с фонда
                            2. Фонда дължи пари на УД
                            3. След раздялата влизат в сила някакви клаузи за супер високи лихви по просрочия
                            4. УД пуска съдия изпълнител да блокира всички сметки и ВСИЧКИ СДЕЛКИ с активи.
                            5. Появяват се един куп фирми с просрочени плащания от фонда
                            6. Фонда дефакто фалира и всичко се разпределя между кредиторите, а за хитрите и знаещи фондчета и глупави дребни акционери( като мене) ще има само топла супа......

пп Сценарият харесва ли ви ...?
                            На мене хичччч
                            Чичо, ако беше на ОСА, ще си получил отговор на тези въпроси... По принцип не преговарям с хора, които поставят ултиматуми.... Калкулирам най лошия сценарий и вървя напред.....

Коментар

4. УД пуска съдия изпълнител да блокира всички сметки и ВСИЧКИ СДЕЛКИ с активи.
                              Говориш глупости чиче
                              Генчев, Бояджиев и Велинов като са в ОД и фонда едновременно каква им е файдата от цялата работа

Коментар

• Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнение
                                4i4e плашиш ме, недей така! Но в тази тишина кото нищо истината да е тази.

Тишина, тишина ..колко време ще да е тази тишина...?
                                След месец-два или вой или запой...

Коментар

Working...
                                X