IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    Христо Вангелов Карамфилов

http://www3.fsc.bg/ERiK/runner?rndrT...&drvrName=HTML
    Пончо, не се отваря линка
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Грешка!
      Last edited by Poncho; 19.12.2011, 13:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
        Карол и днес и на 8ми декември се включват с големи пакети на аска, така че не са само клиенти на бенча.
        Батята на кой беше клиент. Ако са му избушили стопа, може да си е преозразмерил приоритетите
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
          Пак му скочиха продавачите на Бенча
          Карол и днес и на 8ми декември се включват с големи пакети на аска, така че не са само клиенти на бенча.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
            Пак му скочиха продавачите на Бенча
            Ай стига бе ! Верно ли ?

Коментар

• Пак му скочиха продавачите на Бенча

Коментар

• След пуска на метрото шанса ще е по- голям

Коментар

• Ето една статия ,която дава предства какво може да се вземе за празна офис сграда ,която се е продала на зор:
                  http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1048163

5,5 хил Е за 7419 кв.м рзп което е към 740 Е толква плаща Наполеончо.
                  Проблемът на тая сграда на Цариградско ,е че има много общи площи ,което може да намали цената за рзп

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
                    Едно птиченце ми каза на колко са се надявали и колко са им предложили на търга. В най-добрата оферта от голямата сграда взимат не 50, а 20М, сумирай с другите активи и ти става ясно защо е толкова цената.
                    Нямам акции, а ако имах щях да съсм ги продал
                    Нямам акции тук, но цена от 570 лв на м2 за сградата на Цариградско шосе, в чиито гаражи спира метро, барабар със земята ми се вижда най-малкото несериозно предложение. Надявам се информацията ти да не е надеждна или да се появи нова оферта.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                      Към днешна дата дължат около 43 млн. лв.
                      Имат да взимат около 16 млн. лева от едната им сграда и им остават още 2 актива:

БенчМарк Бизнес Център, гр. София, бул. Цариградско шосе - 50 699 000 лв.
                      Ексклузив Ски и Спа Резорт, к.к. Боровец - 6 688 000 лв.

Тези цени са счетоводни и както каза колегата, тези активи реално струват толкова, колкото някой даде, а тази информация НИКОЙ няма да ти даде... стана и рима

Тъй като не съм сигурен във данните ми по-горе, моля да ме корегира някой по-запознат, ако има грешки, разбира се.
                      Едно птиченце ми каза на колко са се надявали и колко са им предложили на търга. В най-добрата оферта от голямата сграда взимат не 50, а 20М, сумирай с другите активи и ти става ясно защо е толкова цената.
                      Нямам акции, а ако имах щях да съсм ги продал

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Прав си....
                        Само едно не ми е ясно... Като е толкова очевадна ситуацията, защо акцията е на 10% от реалната стойност....
                        За мене ситуацията е : фалирал бунак или разхождащ се по Европа веселяк...
                        То по сметките на стъпковия бая под 10 % ще са, но...както казваш - поради що, аджеба?

Препоръки нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Ако числата наистина биват такива и в реалността - то едно решение по подобие на ЕЛАРГ ще е просто приказка.
                          Нямам препоръка!
                          Прав си....
                          Само едно не ми е ясно... Като е толкова очевадна ситуацията, защо акцията е на 10% от реалната стойност....
                          За мене ситуацията е : фалирал бунак или разхождащ се по Европа веселяк...

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            БенчМарк Финанс получи титлата Инвестиционен посредник на 2011 г.

http://www.investor.bg/news/article/127247/339.html
                            Логично, 2007 титлата беше за най-добрите в ръста, сега е за най-добрите в спада.

Коментар

• БенчМарк Финанс получи титлата Инвестиционен посредник на 2011 г.

http://www.investor.bg/news/article/127247/339.html

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                                Вече нямам акции тук, но като ли че се замислям отново да влизам /предишния път излязох на яка загуба/. все пак 35 000 м2 на подобно мяст отрябва да се продадат все някак си
                                Изказването ми бе провокирано от груба сметка А-П/Б.А. и резултата на акция.
                                Ноооо...блажени са вярващите.
                                Препоръки няма!

Коментар

Working...
                                X