Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеПич отиди да видиш мавзолея на Боровоец и виж на колко се води в баланса - нека после да те видя дали ще мислиш, че няма измами. Същото важи и за другите две гробници - по мои груби сметки акционерите са завлечени с между 30 и 50% от себестойността им.
http://benchmark.bg/?type=1&service=...rvices=2&id=31
и пак си помисли за личната отговорност на Генчев ?Last edited by Alonso; 04.04.2012, 23:13.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЕ нали сме нямали право да приказваме преди да излезело официално. Аз затова си и мълча, че не ми се ходи по кафенета да се обяснявамПък и няма кой знае какви новини
Само исках да намекна кой може да бъде подведен под отговорност за бездействието си. А иначе чисто хипотетично, ако има нов директор например, може той да е поискал раздялата със старото ОД, понеже реално и практически и юридически точно ОД носи отговорноста за това че вече две години сградата нито се дава под наем нито е официално обявена за продажба. Иначе не искам да ставам адвокат на господин Генчев, но не смятам че е коректно да бъде обвиняван в измами, при положение че няма никакви доказателства за такова нещо за сега. Основните опасения са за нагласена сделка за голямата сграда, но такова нещо като факт за сега няма. И пак хипотетично, ако е искал да точи фонда, защо например не прехвърли сградата на Раковска на някой. който после да я продаде на двойна цена на ЕП ? Можеше спокойно да си прибере едни 5-6 милиона ако искаше. Иначе личното ми мнение е че ако има клиент за сумата под 25 милиона, за да се разсеят всякакви съмнения, трябва да се обяви публичен търг и ако действително не се появи купувач акционерите да се примирят с положението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕ то пак това бездействие все си мисля, че е свършен факт.
Т.е. ако преди 3 г. си сгазил човек, но днес се разбира, дали няма да ти търсят отговорност?
Ти ще внесеш ли яснота покрай ОСА, то ще е интересен и какъв протокол ще излезе.Пък и няма кой знае какви новини
Само исках да намекна кой може да бъде подведен под отговорност за бездействието си. А иначе чисто хипотетично, ако има нов директор например, може той да е поискал раздялата със старото ОД, понеже реално и практически и юридически точно ОД носи отговорноста за това че вече две години сградата нито се дава под наем нито е официално обявена за продажба. Иначе не искам да ставам адвокат на господин Генчев, но не смятам че е коректно да бъде обвиняван в измами, при положение че няма никакви доказателства за такова нещо за сега. Основните опасения са за нагласена сделка за голямата сграда, но такова нещо като факт за сега няма. И пак хипотетично, ако е искал да точи фонда, защо например не прехвърли сградата на Раковска на някой. който после да я продаде на двойна цена на ЕП ? Можеше спокойно да си прибере едни 5-6 милиона ако искаше. Иначе личното ми мнение е че ако има клиент за сумата под 25 милиона, за да се разсеят всякакви съмнения, трябва да се обяви публичен търг и ако действително не се появи купувач акционерите да се примирят с положението.
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНа извънаредното ще дойда.....
Започвам да гадая ...а ми е трудно...
КОй е поставял, ултиматуми - Генчев или фондовете...., тренира в Икен, връща се от тренировка всеки момент....... ще ти пиша по късно на ЛС.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСлед мен и потоп......
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеЧичо, ако беше на ОСА, ще си получил отговор на тези въпроси... По принцип не преговарям с хора, които поставят ултиматуми:).... Калкулирам най лошия сценарий и вървя напред.....
Започвам да гадая ...а ми е трудно...
КОй е поставял, ултиматуми - Генчев или фондовете....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеГовориш глупости чиче
Генчев, Бояджиев и Велинов като са в ОД и фонда едновременно каква им е файдата от цялата работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение1. УД се разделя с фонда
2. Фонда дължи пари на УД
3. След раздялата влизат в сила някакви клаузи за супер високи лихви по просрочия
4. УД пуска съдия изпълнител да блокира всички сметки и ВСИЧКИ СДЕЛКИ с активи.
5. Появяват се един куп фирми с просрочени плащания от фонда
6. Фонда дефакто фалира и всичко се разпределя между кредиторите, а за хитрите и знаещи фондчета и глупави дребни акционери( като мене) ще има само топла супа......
пп Сценарият харесва ли ви ...?
На мене хичччч.... Калкулирам най лошия сценарий и вървя напред.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение4. УД пуска съдия изпълнител да блокира всички сметки и ВСИЧКИ СДЕЛКИ с активи.
Генчев, Бояджиев и Велинов като са в ОД и фонда едновременно каква им е файдата от цялата работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнение4i4e плашиш ме, недей така! Но в тази тишина кото нищо истината да е тази.
Тишина, тишина ..колко време ще да е тази тишина...?
След месец-два или вой или запой...
Коментар
Коментар