IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• МОСТА 14 СТ ФОНДА 0077СТ СМЯХХХХ

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
      Даааам, весковците бачкат яко на тъмно, в разрез с всякакви норми за корпоративно управление и прозрачност, подозирам, че не правят много в интерес на миноритарите
      Нали миноритарите бяха превзели ОСА миналия път, как така изтърваха нещата от контрол !?
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Даааам, весковците бачкат яко на тъмно, в разрез с всякакви норми за корпоративно управление и прозрачност, подозирам, че не правят много в интерес на миноритарите

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
          кой продава като бесен тук
          Само за последните 3-4 месеца стават 30-40% избушване. Можем ли, имайки предивд въпросния период, условно да въведем "Средна Скорост на избушване", която в случая би била около 10% избушване/ месец !?!?
          Не е препоръка. Мисля, си дори, че ще удари дъното, около момента, когато батята ще се разкеши Това би било "маркер" за дъно, ако ползваме терминологията на генерала
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• кой продава като бесен тук

Коментар

• MOSTS Мостстрой АД /в несъстоятелност/ 0,129 7,50 %.....

Кога ще мине процедурата и при нас , та да подскочим.....

Коментар

• 0.091

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                  MАНАФИТЕ ОТ КАРОЛ ПРОДАВАТ
                  Моста, където има потвърден фалит на втора инстанция има поръчка купува на 5000 х 0,080

Коментар

• MАНАФИТЕ ОТ КАРОЛ ПРОДАВАТ

Коментар

• Да така е, а БРЕФ ще дадат дивидент 20-25 процента

Коментар

• Какво да знае? Инвестицията ми тук се стопи наполовина ... Това всеки инвестирал тук си го знае... FPP е далеч по-добрата алтернатива, че работи и на печалба, че и дивидент вероятно ще снесе. Аз това знам и се местя натам
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Какво е това мълчание по темата...?
                          Който знае мълчи, който не знае не му се говори

Коментар

• Какво е това мълчание по темата...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
                              Карол и днес и на 8ми декември се включват с големи пакети на аска, така че не са само клиенти на бенча.
                              Дали някой не се опитва да се прави на маркет мейкър по позицията

Коментар

• При мен се отваряше, но махни цитата. Като се загледах се оказа че е от миналата година, макар че на сайта на КФН пише друго.
                                Може да се получи дезинформация.

Коментар

Working...
                                X