If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Даааам, весковците бачкат яко на тъмно, в разрез с всякакви норми за корпоративно управление и прозрачност, подозирам, че не правят много в интерес на миноритарите
Нали миноритарите бяха превзели ОСА миналия път, как така изтърваха нещата от контрол !?
Даааам, весковците бачкат яко на тъмно, в разрез с всякакви норми за корпоративно управление и прозрачност, подозирам, че не правят много в интерес на миноритарите
Само за последните 3-4 месеца стават 30-40% избушване. Можем ли, имайки предивд въпросния период, условно да въведем "Средна Скорост на избушване", която в случая би била около 10% избушване/ месец !?!?
Не е препоръка. Мисля, си дори, че ще удари дъното, около момента, когато батята ще се разкеши Това би било "маркер" за дъно, ако ползваме терминологията на генерала
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Какво да знае? Инвестицията ми тук се стопи наполовина ... Това всеки инвестирал тук си го знае... FPP е далеч по-добрата алтернатива, че работи и на печалба, че и дивидент вероятно ще снесе. Аз това знам и се местя натам
При мен се отваряше, но махни цитата. Като се загледах се оказа че е от миналата година, макар че на сайта на КФН пише друго.
Може да се получи дезинформация.
Коментар