IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Имам си аз едни съмнения.....
    С гаши или без гащи , но са си тръгнали с една торба пари под масата и с по един апартамент от Боровец.......
    ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НЯМА...!!!!!!!!!!!
    В такъв случй по-важно е кой дава торбите и апартаментите и какво ще спечели от това!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Те едните нали се насраха и се изсулиха по без гащи, та на нас остана тая отговорност...
      Имам си аз едни съмнения.....
      С гаши или без гащи , но са си тръгнали с една торба пари под масата и с по един апартамент от Боровец.......
      ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НЯМА...!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Жека нали имаше напъване, ама стана като в ония виц. Разправя Гарабед:
        -Абе тоя Пласидо Доминго не е никакъв певец!
        -Ае стига бе, верно ли!
        -Да бе, Киркор ми показа как пее!

Те едните нали се насраха и се изсулиха по без гащи, та на нас остана тая отговорност...

Коментар

Еми айде, има няма още 2 млн. и да превземаме крепостта!
          Жека нали имаше напъване, ама стана като в ония виц. Разправя Гарабед:
          -Абе тоя Пласидо Доминго не е никакъв певец!
          -Ае стига бе, верно ли!
          -Да бе, Киркор ми показа как пее!

Коментар

• Колко му е- да се понапънем още малко!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
              Според последния им доклад "Други миноритарни акционери - физически лица
              41.41%"

Еми айде, има няма още 2 млн. и да превземаме крепостта!

Коментар

Проблема е, че и ония едричките май се изсулиха по гащи, само цаца останахме, интересно ми е какъв % стигна цацата, барем да го махнат некадърния или по-скоро хитреца.
                Според последния им доклад "Други миноритарни акционери - физически лица
                41.41%"

Коментар

Заслужил си ги е човека...
                  5 години продава една сграда....мъка....труд....безсънни нощи.....поне още 5 ще я продава....

Проблема е, че и ония едричките май се изсулиха по гащи, само цаца останахме, интересно ми е какъв % стигна цацата, барем да го махнат некадърния или по-скоро хитреца.

Коментар

• Ще бъде ногозабавно да делнат поне по стинка дивидент.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от sony Разгледай мнение
                      А Генчев - продължава ли да взима по 10 000 лева - всеки месец от адсиц-а?
                      Заслужил си ги е човека...
                      5 години продава една сграда....мъка....труд....безсънни нощи.....поне още 5 ще я продава....

Коментар

Веско знае, че Бай Ставри е строг и справедлив!
                        А Генчев - продължава ли да взима по 10 000 лева - всеки месец от адсиц-а?

Коментар

• а възможно ли е тази печалба да остане като неразпределена от минали години?

Коментар

Ми да....
                            Какво лошо има..Ние ще вземем по някой кинт, а генчев ще лежи в затвора за да го пообработи бат Ставри......
                            Веско знае, че Бай Ставри е строг и справедлив!

Коментар

Дон Аркон, ти предлагаш да се раздаде дивидент в нарушение на ТЗ?
                              Ми да....
                              Какво лошо има..Ние ще вземем по някой кинт, а генчев ще лежи в затвора за да го пообработи бат Ставри......

Коментар

• Дон Аркон, ти предлагаш да се раздаде дивидент в нарушение на ТЗ?

Коментар

Working...
                                X