IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=dex;1059203409]Ето пресни снимки от днес:

В петък минах, и вътре слагаха вентилационната система Че сделка с ЕК ще стане, ще стане, но защо весковците не дават грам информация, а за сградата на Цариградско ако не извъртят гръцки номер, след година купувач ще се намери, чуждестранните инвестиции в бизнес имоти в ЦИЕ пак стават на мода... Дано тази година да има добър ски сезон откъм чуждестранни туристи, че да се намери купувач и за оловото в Боровец
    Last edited by Dr.Tren4eff; 23.01.2012, 10:38.

Коментар

• Ето пресни снимки от днес:

Uploaded with ImageShack.us

Коментар

• Метрото е ясно ... май или юни ще го пуснат. Не метрото е важно, а не особенната ефективност на сградата за офис център...Идеална е за световна фирма, Световната банка или МВФ Представяне трябва - по изложби, по форуми, по мрежата....
        Абе, съвети лесно се дават, но хората са на течение и им мръзнат задниците на АС...

Коментар

• И по моите сметки трябва да са към края. Първоначалните планове при договор до края на март м.г. бяха новите собственици да се нанасят през септември, т.е. около 5-6 месеца за довършителните работи. Дано не ги забави Акт 16, че за него и комисия от ДНСК трябва да мине.

4i40, сподели ако имаш лични впечатления каква е хавата с метрото на Цариградско. Новият-стар кмет беше казала че ще го пускат напролет
          |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
          |___________||__|___|)
          (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            За кога е насрочено откриването?
            Може пък и да се самопоканим, сградата си е наша
            До месец ще светне като слънце....Ако аз им бях супервайзора и до 20 дни.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Мене ме интересува следното.......
              Като се печатат поканите за откриване сградата на Раковска, дали са поканени и дребните акционери......
              За кога е насрочено откриването?
              Може пък и да се самопоканим, сградата си е наша

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
                Ми продавай си ги сам тогава на 0.09лв
                По добре беден но честен , отколкото "богат", бит, е.ан и изоставен.....

Коментар

Знаеме те тебе......ти чуждите портфейли и без пари ги даваш.....
                  Ми продавай си ги сам тогава на 0.09лв
                  www.finance5.bg

Коментар

Ма аз и на 0.40лв и на 0.50лв. мога да им ги харизвам.......
                    Знаеме те тебе......ти чуждите портфейли и без пари ги даваш.....

Коментар

На 20 стинки не ме устройва....
                      Залогът при Голямата мечка ми е на 35 ст.......Няма да си чупя думата на две, заради тебе......
                      Ма аз и на 0.40лв и на 0.50лв. мога да им ги харизвам.......
                      www.finance5.bg

Коментар

Дай Боже да ти върже и на теб и на всички. Ама чрябва не едно, а десет чудеса да се случат за да стане това.

Замислил съм една схема за продажба на точно тези шитове и съм уверен, че ще мога да ги шиткам на 0.20ст. парчето на определени хора с предимно рус цвят на косата и естествено от женски пол.
                        Така, че ако наистина имаш 100К бих могъл да ти помогна да ги пласираш, ако разбира се цената те устройва.
                        На 20 стинки не ме устройва....
                        Залогът при Голямата мечка ми е на 35 ст.......Няма да си чупя думата на две, заради тебе......

Коментар

Не сме вече толкова много - пилците се разбягаха....с твоя подкрепа.!!!
                          ПеКа.....ако тези 100К акции , които натрупах като на шега, вземат да цъфнат и вържат......всичките светещи връзки ще ти купя....
                          Дай Боже да ти върже и на теб и на всички. Ама чрябва не едно, а десет чудеса да се случат за да стане това.

Замислил съм една схема за продажба на точно тези шитове и съм уверен, че ще мога да ги шиткам на 0.20ст. парчето на определени хора с предимно рус цвят на косата и естествено от женски пол.
                          Така, че ако наистина имаш 100К бих могъл да ти помогна да ги пласираш, ако разбира се цената те устройва.
                          www.finance5.bg

Коментар

Че то при толкова много акционери, и 2 такива сгради няма да могат да ги съберат. А като се има предвид, че и цената на 1 покана ще струва около 20-30 акции.....
                            Не сме вече толкова много - пилците се разбягаха....с твоя подкрепа.!!!
                            ПеКа.....ако тези 100К акции , които натрупах като на шега, вземат да цъфнат и вържат......всичките светещи връзки ще ти купя....

Коментар

Мене ме интересува следното.......
                              Като се печатат поканите за откриване сградата на Раковска, дали са поканени и акционерите......
                              Че то при толкова много акционери, и 2 такива сгради няма да могат да ги съберат. А като се има предвид, че и цената на 1 покана ще струва около 20-30 акции.....
                              www.finance5.bg

Коментар

• Мене ме интересува следното.......
                                Като се печатат поканите за откриване сградата на Раковска, дали са поканени и дребните акционери......
                                Last edited by 4i40; 20.01.2012, 19:32.

Коментар

Working...
                                X