If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми хайде да ти я продадат за минималната цена, сигурен съм че няма да имат нищо против.
Бараката струва толкова колкото е готов някой да плати за нея. Поради функционалността потенциалните купувачи са малко и офертите са в порядъка на 2 пъти по-малко. Иначе да са я харизали вече.
А кризата (в имотите) се задълбочава. Има все повече оферти продава и все по-малко хора с пари.До края на годината, а може би и следващите няколко не виждам нито една причина тенденцията да се обърне.
Като не се стигне до приемлива цена , няма да я продават....
Идете в Била на спирката на метрото в СУ...Сутрин и вечер е лудница - хората слизат, пазаруват и си тръгват.Била даде 5 млн ( по памет) за 200м2 за 10 г. Какво пречи да се даде на голяма верига търговската площ.? - има за главницата...
До борсата на "Три уши" има автоматичен гараж за коли - ми да го пуснат и техния -н и от там ще капе - ето ти за лихвите към банките....
минималната цена на такава сграда е 50млн така че всичко е ок
Ми хайде да ти я продадат за минималната цена, сигурен съм че няма да имат нищо против.
Бараката струва толкова колкото е готов някой да плати за нея. Поради функционалността потенциалните купувачи са малко и офертите са в порядъка на 2 пъти по-малко. Иначе да са я харизали вече.
А кризата (в имотите) се задълбочава. Има все повече оферти продава и все по-малко хора с пари.До края на годината, а може би и следващите няколко не виждам нито една причина тенденцията да се обърне.
колко е РЗП на сградата на Цариградско може ли някой да ми каже
Сградата има 2 етажа търговски площи, 14 етажа офис площи и две нива подземен паркинг с 390 парко места. Общата разгърната надземна площ е 35 079 кв.м.
А иначе ПК не знам защо го обвинявате. Позицията наистина е рискова и не е излъгал в статията си. Ако почне да твърди че е 100% фалит, тогава е друго вече
Ами весковците май са на принципа - колкото по малко инфо и прозрачност, толкова по-лесно ще източим.
А и като гледат че ПФ спряха с напъните по промени в устав и ръководство... става им още по-лесна задачата
Коментар