IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Полетяхме! Е, надолу..., но важното е, че летим
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
      Ми хайде да ти я продадат за минималната цена, сигурен съм че няма да имат нищо против.
      Бараката струва толкова колкото е готов някой да плати за нея. Поради функционалността потенциалните купувачи са малко и офертите са в порядъка на 2 пъти по-малко. Иначе да са я харизали вече.
      А кризата (в имотите) се задълбочава. Има все повече оферти продава и все по-малко хора с пари.До края на годината, а може би и следващите няколко не виждам нито една причина тенденцията да се обърне.
      Като не се стигне до приемлива цена , няма да я продават....
      Идете в Била на спирката на метрото в СУ...Сутрин и вечер е лудница - хората слизат, пазаруват и си тръгват.Била даде 5 млн ( по памет) за 200м2 за 10 г. Какво пречи да се даде на голяма верига търговската площ.? - има за главницата...
      До борсата на "Три уши" има автоматичен гараж за коли - ми да го пуснат и техния -н и от там ще капе - ето ти за лихвите към банките....

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
        минималната цена на такава сграда е 50млн така че всичко е ок
        Ми хайде да ти я продадат за минималната цена, сигурен съм че няма да имат нищо против.
        Бараката струва толкова колкото е готов някой да плати за нея. Поради функционалността потенциалните купувачи са малко и офертите са в порядъка на 2 пъти по-малко. Иначе да са я харизали вече.
        А кризата (в имотите) се задълбочава. Има все повече оферти продава и все по-малко хора с пари.До края на годината, а може би и следващите няколко не виждам нито една причина тенденцията да се обърне.

Коментар

• минималната цена на такава сграда е 50млн така че всичко е ок

Коментар

колко е РЗП на сградата на Цариградско може ли някой да ми каже
            Сградата има 2 етажа търговски площи, 14 етажа офис площи и две нива подземен паркинг с 390 парко места. Общата разгърната надземна площ е 35 079 кв.м.

А иначе ПК не знам защо го обвинявате. Позицията наистина е рискова и не е излъгал в статията си. Ако почне да твърди че е 100% фалит, тогава е друго вече
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• колко е РЗП на сградата на Цариградско може ли някой да ми каже

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Има разлика между свободата на словото и свободни съчинения ...
                И кое точно е "свободното съчинение" от написаното ? Кое точно не е вярно? Кое е ЛЪЖА ?
                www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
                  НЕ ! Защо ? Живеем в държава със свобода на словото и печата ! На какво основание?
                  Има разлика между свободата на словото и свободни съчинения ...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Петре, КФН още ли не са те погнали за глупостите дето пишеш в твоя сайт!?
                    НЕ ! Защо ? Живеем в държава със свобода на словото и печата ! На какво основание?
                    Last edited by X_Y; 23.01.2012, 13:36.
                    www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20
                      И малко четиво за размис[/URL]ъл.
                      Петре, КФН още ли не са те погнали за глупостите дето пишеш в твоя сайт!?

Коментар

на теб като са ти смачкали шапкататова не значи че и за другите е така
                        По делата/цените ще ги познаете
                        www.finance5.bg

Коментар

• на теб като са ти смачкали шапкататова не значи че и за другите е така

Коментар

по всички АДСИЦ има оживление само тук няма
                            По тая се мачкат шапки и се върви бавно с наведена глава докато камбаната бие тъжно.....
                            Last edited by Alan20; 23.01.2012, 12:17.
                            www.finance5.bg

Коментар

• по всички АДСИЦ има оживление само тук няма

Коментар

• Ами весковците май са на принципа - колкото по малко инфо и прозрачност, толкова по-лесно ще източим.
                                А и като гледат че ПФ спряха с напъните по промени в устав и ръководство... става им още по-лесна задачата

Коментар

Working...
                                X