IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
    Dude , поинтересувай се как става плащането когато си купуваш например апартамент от строител/инвеститор, който е ипотекиран в полза на банка.
    Ти на кого би платил в този случай - директно на строителя или по нарочна сметка в банката-ипотекар, за да си сигурен че срещу платената от теб сума, банката ще вдигне ипотеката върху имота.
    Добре, защо тогава задълженията по банкови заеми не са се променили?
    След като е имало плащане би трябвало това да е отразено в отчета или бъркам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
      Пич айде нема нужда да се правиш и ти на голям защитник на компанията.
      Каде са в отчета тия 20% или грубо 1,6мил при цена от 8мил.
      Единственото вземане от европейския парламент в септ. отчет е 293хил.
      Покажи ми ги ти като си толкова запознат.
      Освен това каква е тази компания която не изнася предварителна информация, не дава прогнози
      дори не се и управдава за пропуснатите печалби.
      Виж колко сделки станаха наоколо а ние 1 кв.м. не сме продали или поне отдали под наем.
      Не се опитвам да се правя на много знаещ или да манипулирам когото и да било.
      Освен това моето е мнение е последното което трябва да се взема под внимание.
      Имам акции и се надявам да не съм прав но ако наиситна вече са взели 1,6 милки ще се радвам
      да поувелича позицииката си.
      Dude , поинтересувай се как става плащането когато си купуваш например апартамент от строител/инвеститор, който е ипотекиран в полза на банка.
      Ти на кого би платил в този случай - директно на строителя или по нарочна сметка в банката-ипотекар, за да си сигурен че срещу платената от теб сума, банката ще вдигне ипотеката върху имота.
      |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
      |___________||__|___|)
      (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
        Е това е идея! Да преместят женския пазар. Много ще тича.
        Аз имам и по-добра идея. Да направят най-големия магазин за авточасти. Тъкмо като си вземеш "нова" щайга от горубляне ще може да си я укомплектоваш на влизане обратно в града,
        Въпреки загадачният ти хумор, съм съгласен с тебе....
        Най-добрият хотел е пълният хотел. Най-добрата сграда е действащата сграда.....
        Мисля, че "ферари" нямат шоу рум в БГ. Обади им се и им предложи.......Точно е за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          хахаха, а ти знаеш ли че европейците са дали вече 20%
          като не си запознат, поне не пиши глупости
          Пич айде нема нужда да се правиш и ти на голям защитник на компанията.
          Каде са в отчета тия 20% или грубо 1,6мил при цена от 8мил.
          Единственото вземане от европейския парламент в септ. отчет е 293хил.
          Покажи ми ги ти като си толкова запознат.
          Освен това каква е тази компания която не изнася предварителна информация, не дава прогнози
          дори не се и управдава за пропуснатите печалби.
          Виж колко сделки станаха наоколо а ние 1 кв.м. не сме продали или поне отдали под наем.
          Не се опитвам да се правя на много знаещ или да манипулирам когото и да било.
          Освен това моето е мнение е последното което трябва да се взема под внимание.
          Имам акции и се надявам да не съм прав но ако наиситна вече са взели 1,6 милки ще се радвам
          да поувелича позицииката си.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Като не се стигне до приемлива цена , няма да я продават....
            Идете в Била на спирката на метрото в СУ...Сутрин и вечер е лудница - хората слизат, пазаруват и си тръгват.Била даде 5 млн ( по памет) за 200м2 за 10 г. Какво пречи да се даде на голяма верига търговската площ.? - има за главницата...
            До борсата на "Три уши" има автоматичен гараж за коли - ми да го пуснат и техния -н и от там ще капе - ето ти за лихвите към банките....
            Е това е идея! Да преместят женския пазар. Много ще тича.
            Аз имам и по-добра идея. Да направят най-големия магазин за авточасти. Тъкмо като си вземеш "нова" щайга от горубляне ще може да си я укомплектоваш на влизане обратно в града,

Коментар

• Отговорът утре има стойност днес... важното е да се дисконтира правилно!
              Не е препоръка.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                дали не видяхме дъното днес
                Ще ти отговоря след шест месеца.

Коментар

• дали не видяхме дъното днес

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
                    Или пък сделката с европейците е пропаднала и "мажо" МАЖЕ яко.
                    И аз питам КФН ????? ДЕ си...????
                    хахаха, а ти знаеш ли че европейците са дали вече 20%
                    като не си запознат, поне не пиши глупости

Коментар

"Има нещо гнило в Дания..."
                      Толкова акции, само някой от фондовете може да метне и само подготвен може да купи.......
                      Няма да се очудя, ако мажо стане, пак мажо....
                      А някой шеф на фонд си купи нова кола........
                      КФН ????? ДЕ си...????
                      Или пък сделката с европейците е пропаднала и "мажо" МАЖЕ яко.
                      И аз питам КФН ????? ДЕ си...????

Коментар

• "Има нещо гнило в Дания..."
                        Толкова акции, само някой от фондовете може да метне и само подготвен може да купи.......
                        Няма да се очудя, ако мажо стане, пак мажо....
                        А някой шеф на фонд си купи нова кола........
                        КФН ????? ДЕ си...????

Коментар

• и телефонен брокеридж малко... абе купон......

Коментар

Това си беше едно голямо топло ла.но, върху замръзналата ни позиция..
                            Да си таковам късмета - изпуснах го....
                            Но от друга страна- някоя котка , дали няма да хапне размразеното пиле....
                            Не се коси Чиче,може пък да е за добро

Коментар

• Това си беше едно голямо топло ла.но, върху замръзналата ни позиция..
                              Да си таковам късмета - изпуснах го....
                              Но от друга страна- някоя котка , дали няма да хапне размразеното пиле....

Коментар

• Еййй,тук се развъртя търговийка

Коментар

Working...
                                X