IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като за 6 бона кеш - толкоз!

Коментар

• Яхо-о-о-о-о.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
        Май тоя ще ме кара да ходя на събрание малко да се посмея. Надали скоро ще намери някой да му даде 52 млн. (сграда + земя) за сграда без наематели. По - добре да я даде на някоя голяма агенция за имоти. Има метростанция и при добра цена ще се напълни.
        Жалкото е че на ОС-то(миналата година) му зададоха този въпрос, и той вика "ако някой може да намери наемател да каже".
        И за какво седи на този пост, ако не може да си свърши работата???
        Просто мениджмънта е под всякаква критика, не виждам как биха могли да направят нещо положително за компанията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          А колко струват според теб 35000 м2 РЗП със 6000 м2 парцел, на булевард, метро, достъп и от двете посоки, летище 10 мин
          Не се продава.....

Коментар

А колко струват според теб 35000 м2 РЗП със 6000 м2 парцел, на булевард, метро, достъп и от двете посоки, летище 10 мин

Елементарно погледнато може да се сравни с БРЕФ покупката, но пък за други ще е МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНО погледнато.

Коментар

Май тоя ще ме кара да ходя на събрание малко да се посмея. Надали скоро ще намери някой да му даде 52 млн. (сграда + земя) за сграда без наематели. По - добре да я даде на някоя голяма агенция за имоти. Има метростанция и при добра цена ще се напълни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
                Не я дава, защото чакал, някой да наеме голям процент от нея, иначе не било рентабилно.
                Освен това няколко пъти спонева, че предпочитат да я прадат цялата.

Коментар

Пичове падна Айсберга на 4,8
                  Някой да не рути спокойствието на генчев......?

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
                    Не я дава, защото чакал, някой да наеме голям процент от нея, иначе не било рентабилно.
                    Друго си е да си плаща данъците и лихвите по кредитите.
                    Пардон, дружеството, в голямата част цацата!

И друго си е да бацаш айсберги по 73 лв. парчето.

Коментар

Много ми е интересно Генчев защо не дава сградата на Цариградско под наем? Може да се получава много стабилен доход. Някой, който е ходил на събрание питал ли е за това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Даже не съм го и загледал, че е такъв, смятай как съм го оте.ал...
                        А не са пари за семки, не и за мен, виж за Мустака и Зализания.
                        Миналата седмица удържа, тая падна... Ще следим какво се случва тука

Коментар

Пичове падна Айсберга на 4,8

Даже не съм го и загледал, че е такъв, смятай как съм го оте.ал...
                          А не са пари за семки, не и за мен, виж за Мустака и Зализания.

Коментар

• Много ми е интересно Генчев защо не дава сградата на Цариградско под наем? Може да се получава много стабилен доход. Някой, който е ходил на събрание питал ли е за това?

Коментар

• Пичове падна Айсберга на 4,8

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                                В такъв случй по-важно е кой дава торбите и апартаментите и какво ще спечели от това!

По-скоро какво ние ще спечелим след като за нас ни торби, ни апартаменти.
                                А и за да ги получи някой от някого, то надали е за розови краски за другите...

Коментар

Working...
                                X