Като за 6 бона кеш - толкоз!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеМай тоя ще ме кара да ходя на събрание малко да се посмея. Надали скоро ще намери някой да му даде 52 млн. (сграда + земя) за сграда без наематели. По - добре да я даде на някоя голяма агенция за имоти. Има метростанция и при добра цена ще се напълни.
И за какво седи на този пост, ако не може да си свърши работата???
Просто мениджмънта е под всякаква критика, не виждам как биха могли да направят нещо положително за компанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеА колко струват според теб 35000 м2 РЗП със 6000 м2 парцел, на булевард, метро, достъп и от двете посоки, летище 10 мин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеА колко струват според теб 35000 м2 РЗП със 6000 м2 парцел, на булевард, метро, достъп и от двете посоки, летище 10 мин
Елементарно погледнато може да се сравни с БРЕФ покупката, но пък за други ще е МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНО погледнато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеМай тоя ще ме кара да ходя на събрание малко да се посмея. Надали скоро ще намери някой да му даде 52 млн. (сграда + земя) за сграда без наематели. По - добре да я даде на някоя голяма агенция за имоти. Има метростанция и при добра цена ще се напълни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеНе я дава, защото чакал, някой да наеме голям процент от нея, иначе не било рентабилно.
Освен това няколко пъти спонева, че предпочитат да я прадат цялата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПичове падна Айсберга на 4,8
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеНе я дава, защото чакал, някой да наеме голям процент от нея, иначе не било рентабилно.
Пардон, дружеството, в голямата част цацата!
И друго си е да бацаш айсберги по 73 лв. парчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеМного ми е интересно Генчев защо не дава сградата на Цариградско под наем? Може да се получава много стабилен доход. Някой, който е ходил на събрание питал ли е за това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Даже не съм го и загледал, че е такъв, смятай как съм го оте.ал...
А не са пари за семки, не и за мен, виж за Мустака и Зализания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПичове падна Айсберга на 4,8
Даже не съм го и загледал, че е такъв, смятай как съм го оте.ал...
А не са пари за семки, не и за мен, виж за Мустака и Зализания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеВ такъв случй по-важно е кой дава торбите и апартаментите и какво ще спечели от това!
По-скоро какво ние ще спечелим след като за нас ни торби, ни апартаменти.
А и за да ги получи някой от някого, то надали е за розови краски за другите...
Коментар
Коментар