IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Докато тук колко години сме "некадърни" да вадим пари от обекта...
    Оставаше и Аргото да остане без ляб, при това бял.
    Чий е мастодонта отсреща?
    Форт Нокс, Перхоменко, като минавам в района ще снимам инфо табелата по ЗУТ и ще я постна

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Споко.....
      Не продавам...Но има достатъчно профит за да се отпишат стотина иляди акцийки....като несъбираеми....
      И аз така реших, ама рекох да питам.

Коментар

• Сградите са много готини, само лош късмет, че са се родили хората в булгаристан, ако бяха на найс, до сега да са риал истейт могулс.
        Custodite sortem vestram

Коментар

Ко рече?
          Споко.....
          Не продавам...Но има достатъчно профит за да се отпишат стотина иляди акцийки....като несъбираеми....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            С тези подскоци на акциите, таз Артия вече я отписвам.....

Ко рече?

Коментар

• С тези подскоци на акциите, таз Артия вече я отписвам.....

Коментар

Казва ли ти някой, а смееш ли и да попиташ
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Пизата доколкото знам е спряна заради инвеститора, а не заради изпълнителя /Агрогруп/.
                  "Голямото нещо" до лятото е готово, върви със сериозни темпове и пара има яко .

Коментар

Е чааак пък плъзнааал...
                    Идеята беше, че тая статия е показателна какво се случва тук.
                    Все пак мисля всеки си гледа и датите.
                    Между другото какво стана отсреща - Пизата май замръзна, ама вдигнаха нещо голямо до нея.
                    Пизата доколкото знам е спряна заради инвеститора, а не заради изпълнителя /Агрогруп/.
                    "Голямото нещо" до лятото е готово, върви със сериозни темпове и пари има яко .
                    Last edited by 15%; 06.03.2014, 22:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Кали, Жеката те плъзва по пързалката, с цялото ми уважение към него! Погледни датата на "новината"
                      Е чааак пък плъзнааал...
                      Идеята беше, че тая статия е показателна какво се случва тук.
                      Все пак мисля всеки си гледа и датите.
                      Между другото какво стана отсреща - Пизата май замръзна, ама вдигнаха нещо голямо до нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кали Разгледай мнение
                        Няма минимална цена, както и задължение фондът да пристъпи към сделка с предложилия най добра цена.

Явно всичко тук е много тъжно. Що за търг е това!

Сградата само губи от цената си и стои неизползвана, а отсреща изникна още един небостъргач. Инвеститорите естествено вече са пили студената вода, така че това дори не ме ядосва. Но безхаберието и глупостта са меко казано неприятни за гледане.
                        Кали, Жеката те плъзва по пързалката, с цялото ми уважение към него! Погледни датата на "новината"

Коментар

• БЛАГОДАРИМ ТИ КАЛИ !!!
                          ТОЛКОВА КРАТКО Иииииии ПРОЗОРЛИВА ......

Коментар

• Няма минимална цена, както и задължение фондът да пристъпи към сделка с предложилия най добра цена.

Явно всичко тук е много тъжно. Що за търг е това!

Сградата само губи от цената си и стои неизползвана, а отсреща изникна още един небостъргач. Инвеститорите естествено вече са пили студената вода, така че това дори не ме ядосва. Но безхаберието и глупостта са меко казано неприятни за гледане.

Коментар

Почти всяка седмица минавам край сградата на Цариградско шосе срещу Метро. Вече има и метро до там. Каква е логиката да стои 3?, 4? или 5 години празна? Нямат разните актове и не може да се ползва? Не мога да си представя друга причина.
                              http://www.investor.bg/novini/122/a/...sofiia,124522/

Коментар

Нищо не се сещам, освен пълна глупосг. Какви печалби, като има само пропуснати такива! Между другото изглежда доста прашасало и вече ще се нуждае от ремонт.
                                Пълна глупост, така е и според мен!
                                Преди време се интересувах повечко и ако не ме лъже паметта имаха някакъв проекто-договор с Мтел, който изпунаха! Отделно мисля, че им текат и данъци, точно защото имат всички актове /поне да не бяха ги издавали/!
                                Та и аз тогава стоях и се питах: "как е възможно да имаш нова сграда на абсолютна топ локация" и да не можеш да вземеш и 1 лв. приход от нея

Коментар

Working...
                                X