Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСпоко.....
Не продавам...Но има достатъчно профит за да се отпишат стотина иляди акцийки....като несъбираеми....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Ко рече?
Не продавам...Но има достатъчно профит за да се отпишат стотина иляди акцийки....като несъбираеми....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеС тези подскоци на акциите, таз Артия вече я отписвам.....
Ко рече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Докато тук колко години сме "некадърни" да вадим пари от обекта...
Оставаше и Аргото да остане без ляб, при това бял.
Чий е мастодонта отсреща?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПизата доколкото знам е спряна заради инвеститора, а не заради изпълнителя /Агрогруп/.
"Голямото нещо" до лятото е готово, върви със сериозни темпове и пара има яко.
Докато тук колко години сме "некадърни" да вадим пари от обекта...
Оставаше и Аргото да остане без ляб, при това бял.
Чий е мастодонта отсреща?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕ чааак пък плъзнааал...
Идеята беше, че тая статия е показателна какво се случва тук.
Все пак мисля всеки си гледа и датите.
Между другото какво стана отсреща - Пизата май замръзна, ама вдигнаха нещо голямо до нея.
"Голямото нещо" до лятото е готово, върви със сериозни темпове и пари има яко.
Last edited by 15%; 06.03.2014, 22:57.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКали, Жеката те плъзва по пързалката, с цялото ми уважение към него! Погледни датата на "новината"
Идеята беше, че тая статия е показателна какво се случва тук.
Все пак мисля всеки си гледа и датите.
Между другото какво стана отсреща - Пизата май замръзна, ама вдигнаха нещо голямо до нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кали Разгледай мнениеНяма минимална цена, както и задължение фондът да пристъпи към сделка с предложилия най добра цена.
Явно всичко тук е много тъжно. Що за търг е това!
Сградата само губи от цената си и стои неизползвана, а отсреща изникна още един небостъргач. Инвеститорите естествено вече са пили студената вода, така че това дори не ме ядосва. Но безхаберието и глупостта са меко казано неприятни за гледане.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Няма минимална цена, както и задължение фондът да пристъпи към сделка с предложилия най добра цена.
Явно всичко тук е много тъжно. Що за търг е това!
Сградата само губи от цената си и стои неизползвана, а отсреща изникна още един небостъргач. Инвеститорите естествено вече са пили студената вода, така че това дори не ме ядосва. Но безхаберието и глупостта са меко казано неприятни за гледане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кали Разгледай мнениеПочти всяка седмица минавам край сградата на Цариградско шосе срещу Метро. Вече има и метро до там. Каква е логиката да стои 3?, 4? или 5 години празна? Нямат разните актове и не може да се ползва? Не мога да си представя друга причина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кали Разгледай мнениеНищо не се сещам, освен пълна глупосг. Какви печалби, като има само пропуснати такива! Между другото изглежда доста прашасало и вече ще се нуждае от ремонт.
Преди време се интересувах повечко и ако не ме лъже паметта имаха някакъв проекто-договор с Мтел, който изпунаха! Отделно мисля, че им текат и данъци, точно защото имат всички актове /поне да не бяха ги издавали/!
Та и аз тогава стоях и се питах: "как е възможно да имаш нова сграда на абсолютна топ локация" и да не можеш да вземеш и 1 лв. приход от неяПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар