IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    така мисля, да продам една от маломерките.
    до края на годината, живи и здрави трябва да са с акт 16.
    при тоя тренд има шанс след това да мушна 1200 евро/квадрата у пазвата
    ако не стигнат 1100- под наем.
    Ти някъде ме беше обявил за лъжец, но ти написа, че чакаш 200е м2, а сега се превъплъти в продавач. Някак по-престижно ли е какво Много падна нивото на дънерите за 6 години. Преди не бяха такива хамелеони. Сега останахте трима, ти Нрадев и един Дон Кихот/Дарксайд/. А имотите си поскъпват без ваше позволение.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
      не е верно.ето аз например нито ще продавам нито ще купувам,нито ще давам под наем,нито ще наемам.може да се каже че не ми пука дали ще е ръст или срут. в живота има и други по-важни неща от имотите
      Така ли, и други важни неща в живота имало. Ти пишеш само за имоти бе пич! Кой ти вярва, че има и други важни неща?

Коментар

• Поскъпват и Ще Поскъпват...Факт

лошото е , няма да свърши скоро Поскъпването...ще изгубим понижителите като опонентура

http://www.investor.bg/polls/view/628/
        .
        .
        .

Коментар

• Жилищата в България поскъпват по-бързо от тези в ЕС

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
            Чичо беше с имот на Римската стена, Лозенец, да спомням си. Всички имат и продават и отдават но се дразнят че поскъпват.
            Писах, ще повторя, страхотно би ме изкефил некой дженти да излезе и да каже - не можах, изпуснах момента, нямам възможност да купя, но имота е имот.
            Със злобеене не става. А когато виждаш че някой е постигнал нещо го признай, окуражи и ако имаш някоя забележка към инвестицията я кажи, но като твое мнение, с аргумент, затова е форум. Но да се пънеш и на черното да казваш бяло а още повече да се опитваш собствен недостатък или недостижимо усилие за момента да го превръщаш в оръжие е смехотворно.
            Но да си мъж...да се научиш да признаваш поне пред себе си....поне казармата е нужна.
            не е верно.ето аз например нито ще продавам нито ще купувам,нито ще давам под наем,нито ще наемам.може да се каже че не ми пука дали ще е ръст или срут. в живота има и други по-важни неща от имотите

Коментар

Не знам какво очаква, знам какво е писал. Прочети и ти. Според писаното чака не 1000, а 1200 и жъне.
              така де предполга че до 1200 ще се надуе балона и после пук.не знам за кой кватал се говори,то има квартали дето е над 1200 в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                Има няколко такива дънери, дето си мислят, че трева пасем. Единият е чичо, дето цял живот се фрустрира от цените, ама бил кулил в Лозенец забележи. Други имбецили са Ратен, продава нещо което не е купил никога, третият е Аналог, който отдава имоти, ама много се дразни, че поскъпват. Е тези профили реални ли ти се виждат? Това са много злобни , завистливи и комплексирани люде, дето се надяват някога през живота си да се докопат до имот. На всички тия смешници казвам така. След 25 юли ще съм в центъра на град Казанлък, който наистина мисли, че нещото което е постигнал като притежание в имоти, нека се срещнем пред казанлъшката гробница в 10.00ч. на 26 юли и да ми обяснят техните инвестиции. Ако не се появят на уречения ден и час, ще ги чтитам за обикновени шарлатани.
                Чичо беше с имот на Римската стена, Лозенец, да спомням си. Всички имат и продават и отдават но се дразнят че поскъпват.
                Писах, ще повторя, страхотно би ме изкефил некой дженти да излезе и да каже - не можах, изпуснах момента, нямам възможност да купя, но имота е имот.
                Със злобеене не става. А когато виждаш че някой е постигнал нещо го признай, окуражи и ако имаш някоя забележка към инвестицията я кажи, но като твое мнение, с аргумент, затова е форум. Но да се пънеш и на черното да казваш бяло а още повече да се опитваш собствен недостатък или недостижимо усилие за момента да го превръщаш в оръжие е смехотворно.
                Но да си мъж...да се научиш да признаваш поне пред себе си....поне казармата е нужна.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

И тогава надявам се ще разредиш лаенето срещу поскъпването на имотите.
                  Има няколко такива дънери, дето си мислят, че трева пасем. Единият е чичо, дето цял живот се фрустрира от цените, ама бил кулил в Лозенец забележи. Други имбецили са Ратен, продава нещо което не е купил никога, третият е Аналог, който отдава имоти, ама много се дразни, че поскъпват. Е тези профили реални ли ти се виждат? Това са много злобни , завистливи и комплексирани люде, дето се надяват някога през живота си да се докопат до имот. На всички тия смешници казвам така. След 25 юли ще съм в центъра на град Казанлък, който наистина мисли, че нещото което е постигнал като притежание в имоти, нека се срещнем пред казанлъшката гробница в 10.00ч. на 26 юли и да ми обяснят техните инвестиции. Ако не се появят на уречения ден и час, ще ги чтитам за обикновени шарлатани.

Коментар

И тогава надявам се ще разредиш лаенето срещу поскъпването на имотите.

Коментар

Понижител няма как да продава, не ни залъгвай. Мечтаеш да купуваш на 149 евро на метър.Продаваш на босия цървулите.

Коментар

ама ти май не схващаш елементарната логика.човека очаква срут и затова иска сега да продава. то ако очаква продължаващо поскъпване за чии да продава сега
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten
                          не минавай границите на допустимото.
                          Прав си Ратен, ама той се прави на улав, въпреки, че знае имотното ми състояние, ме напада . И той и аз не сме прави.

Коментар

ама ти май не схващаш елементарната логика.човека очаква срут и затова иска сега да продава. то ако очаква продължаващо поскъпване за чии да продава сега
                            Не знам какво очаква, знам какво е писал. Прочети и ти. Според писаното чака не 1000, а 1200 и жъне.

Коментар

Може ли един въпрос? Ако мислиш да жънеш защо си...как да кажа...недоверчив и несъгласен с продължаващото поскъпване?
                              Не вярваш в реколтата си, която би прибрал или целта ти е да вземеш по-малко, в което не вярвам?

Коментар

• Раздвижването на имотния пазар увеличи приходите на София

=
                                =
                                =
                                Раздвижването на имотния пазар увеличи приходите на София

след този Ръст...приходите винаги растат http://www.dnevnik.bg/biznes/imoti/2..._prihodite_na/
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X