Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениене е верно.ето аз например нито ще продавам нито ще купувам,нито ще давам под наем,нито ще наемам.може да се каже че не ми пука дали ще е ръст или срут. в живота има и други по-важни неща от имотите
Коментар
-
Поскъпват и Ще Поскъпват...Факт
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
http://www.investor.bg/polls/view/628/.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЧичо беше с имот на Римската стена, Лозенец, да спомням си. Всички имат и продават и отдават но се дразнят че поскъпват.
Писах, ще повторя, страхотно би ме изкефил некой дженти да излезе и да каже - не можах, изпуснах момента, нямам възможност да купя, но имота е имот.
Със злобеене не става. А когато виждаш че някой е постигнал нещо го признай, окуражи и ако имаш някоя забележка към инвестицията я кажи, но като твое мнение, с аргумент, затова е форум. Но да се пънеш и на черното да казваш бяло а още повече да се опитваш собствен недостатък или недостижимо усилие за момента да го превръщаш в оръжие е смехотворно.
Но да си мъж...да се научиш да признаваш поне пред себе си....поне казармата е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНе знам какво очаква, знам какво е писал. Прочети и ти. Според писаното чака не 1000, а 1200 и жъне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеИма няколко такива дънери, дето си мислят, че трева пасем. Единият е чичо, дето цял живот се фрустрира от цените, ама бил кулил в Лозенец забележи. Други имбецили са Ратен, продава нещо което не е купил никога, третият е Аналог, който отдава имоти, ама много се дразни, че поскъпват. Е тези профили реални ли ти се виждат? Това са много злобни , завистливи и комплексирани люде, дето се надяват някога през живота си да се докопат до имот. На всички тия смешници казвам така. След 25 юли ще съм в центъра на град Казанлък, който наистина мисли, че нещото което е постигнал като притежание в имоти, нека се срещнем пред казанлъшката гробница в 10.00ч. на 26 юли и да ми обяснят техните инвестиции. Ако не се появят на уречения ден и час, ще ги чтитам за обикновени шарлатани.
Писах, ще повторя, страхотно би ме изкефил некой дженти да излезе и да каже - не можах, изпуснах момента, нямам възможност да купя, но имота е имот.
Със злобеене не става. А когато виждаш че някой е постигнал нещо го признай, окуражи и ако имаш някоя забележка към инвестицията я кажи, но като твое мнение, с аргумент, затова е форум. Но да се пънеш и на черното да казваш бяло а още повече да се опитваш собствен недостатък или недостижимо усилие за момента да го превръщаш в оръжие е смехотворно.
Но да си мъж...да се научиш да признаваш поне пред себе си....поне казармата е нужна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИ тогава надявам се ще разредиш лаенето срещу поскъпването на имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетака мисля, да продам една от маломерките.
до края на годината, живи и здрави трябва да са с акт 16.
при тоя тренд има шанс след това да мушна 1200 евро/квадрата у пазвата
ако не стигнат 1100- под наем.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетака мисля, да продам една от маломерките.
ако не стигнат 1100- под наем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеама ти май не схващаш елементарната логика.човека очаква срут и затова иска сега да продава. то ако очаква продължаващо поскъпване за чии да продава сега
ако не стигнат 1100- под наем.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеама ти май не схващаш елементарната логика.човека очаква срут и затова иска сега да продава. то ако очаква продължаващо поскъпване за чии да продава сегаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеМоже ли един въпрос? Ако мислиш да жънеш защо си...как да кажа...недоверчив и несъгласен с продължаващото поскъпване?
Не вярваш в реколтата си, която би прибрал или целта ти е да вземеш по-малко, в което не вярвам?
Коментар
-
Раздвижването на имотния пазар увеличи приходите на София
=
=
=
Раздвижването на имотния пазар увеличи приходите на София
след този Ръст...приходите винаги растат http://www.dnevnik.bg/biznes/imoti/2..._prihodite_na/.
.
.
Коментар
Коментар