Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеНека първо да продадем скъпо на офчиците, става ли? Или не даваш.....?
А после ще срутим цените на 400 и в София ще купуваме....купуваме......а в Плевен на 145 също ще купуваме.....купуваме....... Много сте забавни това пенсьонерите!
.......
ПП А във Варна и Бургас след първия свален братски самальот ше настане едно продаванье.....продаванье......Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениетой не иска Обяснение....той иска Евтин Имот..там го стяга калпака
А после ще срутим цените на 400 и в София ще купуваме....купуваме......а в Плевен на 145 също ще купуваме.....купуваме....... Много сте забавни това пенсьонерите!
.......
ПП А във Варна и Бургас след първия свален братски самальот ше настане едно продаванье.....продаванье......Last edited by darkside; 13.07.2016, 15:02.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Булгарише....обясняваш на папуас диференциално смятане
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИмаш право. Не ,,преебавайте'' темите. Никой от нас не бива да го прави. Никой не е тръгнал да фантазира тук, всеки споделя какво има и какво очаква.
Ок, Ратен, ти очакваш ниски цени за да купиш след като продадеш на максимално високи. Разбрах. Добра стратегия..
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеОк, Ратен, ти очакваш ниски цени за да купиш след като продадеш на максимално високи. Разбрах. Добра стратегия.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениекое не е вярно?
не ти ли звучи логично, че ако чакам ниски цени и имам имоти сега ще дебна момента да продам.
повечето пишем реални неща тук и то е заради, тези които пишат и разсъждават над реални казуси.
а ти скачаш от ник в ник и пишеш каквото ти хрумне.
често прекалявам, като ти отговарям, защото преебаваме цялата идея на темите, признавам.
Ок, Ратен, ти очакваш ниски цени за да купиш след като продадеш на максимално високи. Разбрах. Добра стратегия.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеТи някъде ме беше обявил за лъжец, но ти написа, че чакаш 200е м2, а сега се превъплъти в продавач. Някак по-престижно ли е какво Много падна нивото на дънерите за 6 години. Преди не бяха такива хамелеони. Сега останахте трима, ти Нрадев и един Дон Кихот/Дарксайд/. А имотите си поскъпват без ваше позволение.
не ти ли звучи логично, че ако чакам ниски цени и имам имоти сега ще дебна момента да продам.
повечето пишем реални неща тук и то е заради, тези които пишат и разсъждават над реални казуси.
а ти скачаш от ник в ник и пишеш каквото ти хрумне.
често прекалявам, като ти отговарям, защото преебаваме цялата идея на темите, признавам.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениетака де предполга че до 1200 ще се надуе балона и после пук.не знам за кой кватал се говори,то има квартали дето е над 1200 в момента
2007- ма купих от строител на груб строеж 50квадрата /с общите/ за 30 200е .
на предишния балон - 2008-ма вече можех да го продам на двойно, но го оставих.
той на половина се е избил от наема до сега, но можеше да е на 100% още 2008-ма
а с парата да бях купил още 2 2014-2015-та.препоръка е
Коментар
-
Не Поетично....Емпирично е Поскъпването на Имотите
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеМного поетично.... Видимо надценените имоти са черна дупка, която поглъща едни пари, а за ипотекарите поражда дълг (нещо като ритуално самоубийство).
Фокусира и премахва Махмурлука.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНадай се, депозита умря, а имотите се възраждат като феникс от пепелта.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеА ти имаш ли позиция? Или само цитати от рекламни брокерски статии......„ниският“ лихвен процент е инструмент на банките. Банките контролират пазара. Банките за една нощ могат да променят всичко. И без предупреждение, без статии. И инвестицията „имот“ може да стане неизгодна пак спрямо инвестицията „депозит“.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениетогава какво правиш Тук...признаваш ,че си говорилник
тук не е Шок и ЧукЧук , нито БГМама...това е Инвестор..трябва да имаш позиция....
от публика нужда нямаСпадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
тогава какво правиш Тук...признаваш ,че си говорилник
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениене е верно.ето аз например нито ще продавам нито ще купувам,нито ще давам под наем,нито ще наемам.
може да се каже че не ми пука дали ще е ръст или срут. в живота има и други по-важни неща от имотите
от публика нужда няма.
.
.
Коментар
Коментар