Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеХахахахахахаха е чак пък толкова зле не може да епрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениепърво за толкоз пари требе да си на 100км. от морето.второ никой не ипотекира по селата
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМи как да съм бе човече.Искам ама това дето си написал е наистина тотална простотия и казва че ти никога не си бил собственик на къща.Виж ако беше написал че тая къща ще има прислуга която ще я поддържа и ще живее там целогодишно а ти като баровец ще ходиш от време на време друга работаСпадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениепИрфектна ти е идеята!
Даже знам, как можеш лесно да я финансираш без ипотечен кредит.
Купуваш 100 бири, изпиваш ги, връщаш бутилките, ето ти 20 лева.
Купуваш 200 бири.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеЕ мерси, можеше да си малко по-мил
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеВнимавай с рутенето да не ги срутиш на 200 щот няма да мое да насмогнеш на купуване.Хората с радост ще продават на 200 че и рушвети ще ти дават да вземеш технияСпадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеКолеги, аз днес се замислих за нещо. Ако си купя къща в някое от селцата близо до морето ще ми излезе едно 10-20 хил. лв., което си е по 100-тина лева някъде вноска на месец с ипотечен кредит. Та, това са ми 1200 лв. разходи на година. Долу горе толкова излиза и едно море да направиш на година. С други думи, ще си давам пак същите пари, но за нещо, което е изплате. Мога да го давам и под наем и ще имам и допълнителни доходи, с които да покривам лихвите. Как ви се струва тази идея? Питам, за да видя какви са слабите й страни, че аз (нали си е моя) само хубавите виждам
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеКолеги, аз днес се замислих за нещо. Ако си купя къща в някое от селцата близо до морето ще ми излезе едно 10-20 хил. лв., което си е по 100-тина лева някъде вноска на месец с ипотечен кредит. Та, това са ми 1200 лв. разходи на година. Долу горе толкова излиза и едно море да направиш на година. С други думи, ще си давам пак същите пари, но за нещо, което е изплате. Мога да го давам и под наем и ще имам и допълнителни доходи, с които да покривам лихвите. Как ви се струва тази идея? Питам, за да видя какви са слабите й страни, че аз (нали си е моя) само хубавите виждам
Даже знам, как можеш лесно да я финансираш без ипотечен кредит.
Купуваш 100 бири, изпиваш ги, връщаш бутилките, ето ти 20 лева.
Купуваш 200 бири.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТова са тотални простотии
Коментар
-
Коментар
-
Колеги, аз днес се замислих за нещо. Ако си купя къща в някое от селцата близо до морето ще ми излезе едно 10-20 хил. лв., което си е по 100-тина лева някъде вноска на месец с ипотечен кредит. Та, това са ми 1200 лв. разходи на година. Долу горе толкова излиза и едно море да направиш на година. С други думи, ще си давам пак същите пари, но за нещо, което е изплате. Мога да го давам и под наем и ще имам и допълнителни доходи, с които да покривам лихвите. Как ви се струва тази идея? Питам, за да видя какви са слабите й страни, че аз (нали си е моя) само хубавите виждам
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеНека първо да продадем скъпо на офчиците, става ли? Или не даваш.....?
А после ще срутим цените на 400 и в София ще купуваме....купуваме......а в Плевен на 145 също ще купуваме.....купуваме....... Много сте забавни това пенсьонерите!
.......
ПП А във Варна и Бургас след първия свален братски самальот ше настане едно продаванье.....продаванье......
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениети си същия балък като Лорда.бил на 100% ама чекал да стане на 1000
просто споменах, че в един момент можех да му взема двойно.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеза младост говоря
2007- ма купих от строител на груб строеж 50квадрата /с общите/ за 30 200е .
на предишния балон - 2008-ма вече можех да го продам на двойно, но го оставих.
той на половина се е избил от наема до сега, но можеше да е на 100% още 2008-ма
а с парата да бях купил още 2 2014-2015-та.
Коментар
Коментар