If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми как да съм бе човече.Искам ама това дето си написал е наистина тотална простотия и казва че ти никога не си бил собственик на къща.Виж ако беше написал че тая къща ще има прислуга която ще я поддържа и ще живее там целогодишно а ти като баровец ще ходиш от време на време друга работа
Ей, тази част с подръжката да ти кажа и на мен малко ми куца в плана Не съм открил алтернатива.
първо за толкоз пари требе да си на 100км. от морето.второ никой не ипотекира по селата
Абе има на по 5-10 км. къщи. Сега минавах по пътя между Варна и Бургас и има. Е сега искат си някакво стягане де, не съм казал, че се нанасяш по пантофки
Ми как да съм бе човече.Искам ама това дето си написал е наистина тотална простотия и казва че ти никога не си бил собственик на къща.Виж ако беше написал че тая къща ще има прислуга която ще я поддържа и ще живее там целогодишно а ти като баровец ще ходиш от време на време друга работа
И всичко това го казва един голям фен и ценител на външните тоалетни?... Странно.... Опа, исках да кажа нужник....неправилно се изразих!
Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Внимавай с рутенето да не ги срутиш на 200 щот няма да мое да насмогнеш на купуване.Хората с радост ще продават на 200 че и рушвети ще ти дават да вземеш техния
Няма, няма....те цените са като готините дами....треа много внимателно да ги гъташ....ти се още моеш ли го тва упражнениье?
Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Колеги, аз днес се замислих за нещо. Ако си купя къща в някое от селцата близо до морето ще ми излезе едно 10-20 хил. лв., което си е по 100-тина лева някъде вноска на месец с ипотечен кредит. Та, това са ми 1200 лв. разходи на година. Долу горе толкова излиза и едно море да направиш на година. С други думи, ще си давам пак същите пари, но за нещо, което е изплате. Мога да го давам и под наем и ще имам и допълнителни доходи, с които да покривам лихвите. Как ви се струва тази идея? Питам, за да видя какви са слабите й страни, че аз (нали си е моя) само хубавите виждам
първо за толкоз пари требе да си на 100км. от морето.второ никой не ипотекира по селата
Колеги, аз днес се замислих за нещо. Ако си купя къща в някое от селцата близо до морето ще ми излезе едно 10-20 хил. лв., което си е по 100-тина лева някъде вноска на месец с ипотечен кредит. Та, това са ми 1200 лв. разходи на година. Долу горе толкова излиза и едно море да направиш на година. С други думи, ще си давам пак същите пари, но за нещо, което е изплате. Мога да го давам и под наем и ще имам и допълнителни доходи, с които да покривам лихвите. Как ви се струва тази идея? Питам, за да видя какви са слабите й страни, че аз (нали си е моя) само хубавите виждам
пИрфектна ти е идеята!
Даже знам, как можеш лесно да я финансираш без ипотечен кредит.
Купуваш 100 бири, изпиваш ги, връщаш бутилките, ето ти 20 лева.
Купуваш 200 бири.....
Нека първо да продадем скъпо на офчиците, става ли? Или не даваш.....?
А после ще срутим цените на 400 и в София ще купуваме....купуваме......а в Плевен на 145 също ще купуваме.....купуваме....... Много сте забавни това пенсьонерите!
.......
ПП А във Варна и Бургас след първия свален братски самальот ше настане едно продаванье.....продаванье......
Внимавай с рутенето да не ги срутиш на 200 щот няма да мое да насмогнеш на купуване.Хората с радост ще продават на 200 че и рушвети ще ти дават да вземеш техния
за младост говоря
2007- ма купих от строител на груб строеж 50квадрата /с общите/ за 30 200е .
на предишния балон - 2008-ма вече можех да го продам на двойно, но го оставих.
той на половина се е избил от наема до сега, но можеше да е на 100% още 2008-ма
а с парата да бях купил още 2 2014-2015-та.
ти си същия балък като Лорда.бил на 100% ама чекал да стане на 1000
Коментар