IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от darkside
    Ще влезем в новините, бъди сигурен!...Звезда ще станеш!...Медийна!
    Това не е интересно, бил съм медийна звезда поне 5 пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Снощи прибрахте пушките и ми стана драго, днес пак се захапахте. Хайде, не се излагайте, мненията за имотите не бива да прерастват в подобни скандали. Ние сме тука заради интереса си. Кой както го вижда. Не се карайте.
      Имотите нямат нищо общо в случая!
      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Точно така! Един мотел има на изхода за София, ще го намериш!...Виж, днес следобед имах злополука на един от обектите......хайде опитай да не ме дразниш, става ли?..... Повишавайте си там с омекналите пенсионери каквото повишавате, но си мерете приказките спрямо останалите, които не са на вашето мнение.
        Защото арогантните сте точно вие и всички го виждат!
        Снощи прибрахте пушките и ми стана драго, днес пак се захапахте. Хайде, не се излагайте, мненията за имотите не бива да прерастват в подобни скандали. Ние сме тука заради интереса си. Кой както го вижда. Не се карайте.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Точно така! Един мотел има на изхода за София, ще го намериш!...Виж, днес следобед имах злополука на един от обектите......хайде опитай да не ме дразниш, става ли?..... Повишавайте си там с омекналите пенсионери каквото повишавате, но си мерете приказките спрямо останалите, които не са на вашето мнение.
          Защото арогантните сте точно вие и всички го виждат!
          Ние нищо не си повишаваме, повишават се цените обективно и безпристрастно. За твоя жалост. Добре, въпреки неясното послание, ще ме риташ ли не разбрах и на кой мотел? Разбирам, че е само един на изхода за София, ще го намеря, но ти ще бъдеш ли там?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev
            съвсем осрахте темата. уж за имоти се пише , а вие си мерите мускулите вместо имотите
            Виждаш ли колко е лошо да си фрустриран понижител? Изкарваш си го на пишещите във форума, за това, че не си купил навреме. Жалка история!
            И все пак не ме е страх от него, че ще ме нарита. Ще съм жертва на растежа на НИ

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
              ....Навит съм естествено. Но ела извън града, тарикат смотан! „Ела на центъра!“.....Цялата полиция ли искаш да дойде? Извън града ще дойдеш, на паркинга на мотела. .....И не се обличай с това бордо като педал, че съвсем ще ме ядосаш!
              Пауър, ти си следващият, скотовъдецо и „кралят на външния нужник“!
              На кой мотел, не разбрах, не познавам мотелите, познавам градовете. С бордо ще бъда за да ме нариташ като педал, нали така.

Коментар

Аз СЪМ в Казанлък. Санирам 13-етажен там. Още един в Благоевград и един започвам в понеделник във Видинско.....Къде да дойда да ти наритам трътлестия задник? ....Казвай!
                И не карам ML отдавна.
                Мани мани ба си факира едновременно в четири града.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                  Ами примерно на 26 юли на площада на гр.Казанлък. Ще бъда с бермуди с цвят бордо, и зелена тениска, около 13-00ч. Навит ли си?
                  ....Навит съм естествено. Но ела извън града, тарикат смотан! „Ела на центъра!“.....Цялата полиция ли искаш да дойде? Извън града ще дойдеш, на паркинга на мотела. .....И не се обличай с това бордо като педал, че съвсем ще ме ядосаш!
                  Пауър, ти си следващият, скотовъдецо и „кралят на външния нужник“!
                  Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Аз СЪМ в Казанлък. Санирам 13-етажен там. Още един в Благоевград и един започвам в понеделник във Видинско.....Къде да дойда да ти наритам трътлестия задник? ....Казвай!
                    И не карам ML отдавна.
                    Ами примерно на 26 юли на площада на гр.Казанлък. Ще бъда с бермуди с цвят бордо, и зелена тениска, около 13-00ч. Навит ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin
                      Аз искам да те сритам, кога идваш към Софето?
                      И към теб имам оферта, да ме нариташ където искаш в Софето! И когато искаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                        тогава не съм се и опитвал да продавам.
                        просто споменах, че в един момент можех да му взема двойно.
                        Сега кога планираш да продадеш след покупката от 2007-ма? Кога за теб ще настъпи пика в цените?

Коментар

• последни надежди...

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                          Ми те в твоя край си падат при реална сделка като мартенски сняг.....просто нямаш информация. А в София много народ ше яде хурката......ти в тоя хотел влизал ли си някога?.... Едва ли....... циганките са за хора като теб, фенове на външен нужник с джакузи.
                          мечтите угаснАха....https://www.youtube.com/watch?v=Fh8I...=RDFh8Ic6MbtoU

прошлякопонижението е със затихващи функции...http://www.investor.bg/bylgariia/451...2016-g-220735/
                          .
                          .
                          .

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Нищо станно няма.Човека казва че ще ходи там два пъти в годината виж ако иска постоянно да живее там друга работа.Я ти като ценител на секса с циганки от околовръстното в хотела на дипломатите в Луковит кога ше паднат цените
                            Ми те в твоя край си падат при реална сделка като мартенски сняг.....просто нямаш информация. А в София много народ ше яде хурката......ти в тоя хотел влизал ли си някога?.... Едва ли....... циганките са за хора като теб, фенове на външен нужник с джакузи.
                            Last edited by darkside; 13.07.2016, 18:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                              И всичко това го казва един голям фен и ценител на външните тоалетни?... Странно....
                              Нищо станно няма.Човека казва че ще ходи там два пъти в годината виж ако иска постоянно да живее там друга работа.Я ти като ценител на секса с циганки от околовръстното в хотела на дипломатите в Луковит кога ше паднат цените

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                току-що влезе като ново попълнение в игнор листата ми
                                ?!? щом така си решил... какво да ти кажа

Коментар

Working...
                                X