IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
    Автоматично няма да изкефиш Бате Пешо с покупката в Младост. Иначе за мен не е лош квартал, като изключим, че е далеч от центъра, ама на микрониво си има всичко така че....
    И нали беше купил 2007-ма, какво не си изплатил още?
    бай пешето е едър буржоа, той признава само центъра.
    аз в центъра не слизам, освен ако не се наложи.

на тоя от 2007-ма съм изплатил ипотечката.
    тия, за които говорим са от миналата пролет. около 650е дойде квадрата, ама с чакане да ги построят - 2 год.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
      Ами не сте - затова на село, до коленете в лай-ната
      Такива ганювци сте точно за РПУ-тата, още от самолета - право там, да не ви бавят
      Е е клошар тръгнал да избива комплекси тука.След като ви забраниха да гласувате идва следващата стъпка отнемане на българския паспорт и шут завинаги отзаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
        младост, софия
        Автоматично няма да изкефиш Бате Пешо с покупката в Младост. Иначе за мен не е лош квартал, като изключим, че е далеч от центъра, ама на микрониво си има всичко така че....
        И нали беше купил 2007-ма, какво не си изплатил още?
        Last edited by Babbitt; 14.07.2016, 21:48.

Коментар

младост, софия
          Дано всичко да е наред и да си ги получиш, когато и както планираш.

А, ако са на добра локация и до метро няма да имаш никакъв проблем да ги продадеш или отдадеш под наем веднага, според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
            Къде се намират?
            младост, софия
            препоръка е

Коментар

последно изплащам 4 маломерни ателиета. от миналата година март-април съм се включил.
              декември трябва да са с акт 16....живи и здрави.
              от тях мисля да продам 1 или 2. ще видим, за сега имам само няколко страници хартия ))
              за пика не знам кога ще е може в края на годината, може идната есен.
              Къде се намират?

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                Ми ние не сме гастербайтери да ходим на морета.Не се притеснявай и през септември ше дойда.Аз и в Германия мога да дойда ама се криеш и ми пращаш адреси на разни РПУ та.
                Ами не сте - затова на село, до коленете в лай-ната
                Такива ганювци сте точно за РПУ-тата, още от самолета - право там, да не ви бавят

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  Ела ми след 12ти, някои хора сме по моретата до тогава
                  ПП: не като вас - боси към външната тоалетна на село
                  Ми ние не сме гастербайтери да ходим на морета.Не се притеснявай и през септември ше дойда.Аз и в Германия мога да дойда ама се криеш и ми пращаш адреси на разни РПУ та.

Коментар

последно изплащам 4 маломерни ателиета. от миналата година март-април съм се включил.
                    от тях мисля да продам 1 или 2. ще видим, за сега имам само няколко страници хартия ))
                    Да не гризнеш дръвцето, с тия страници хартия.Поне нот.акт за право на строеж да имаше

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid
                      Ми като реша да дойда специално ще те уведомя.Предполагам между първи и десети август в момента не знам кога точно.Но не се притеснявай ще ти дам възможност да се опиташ и после ше ти смее целия форум.При тебе явно езика е по бърз от мозъка
                      Ела ми след 12ти, някои хора сме по моретата до тогава
                      ПП: не като вас - боси към външната тоалетна на село

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                        ....Навит съм естествено. Но ела извън града, тарикат смотан! „Ела на центъра!“.....Цялата полиция ли искаш да дойде? Извън града ще дойдеш, на паркинга на мотела. .....И не се обличай с това бордо като педал, че съвсем ще ме ядосаш!
                        Пауър, ти си следващият, скотовъдецо и „кралят на външния нужник“!
                        Що не ве, и на центъра бой бой хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                          Сега кога планираш да продадеш след покупката от 2007-ма? Кога за теб ще настъпи пика в цените?
                          препоръка е

Коментар

Виж какво, тия двамата нямат мярка в изразните средства.....един„битов скандал“ само ги оправя тях! Не аз ги провокирах, а те мене! Постовете са тук, има хронология на простотиите които ръсят!
                            Кой те провокира тебе? Само твоето болно самосъзнание, дето дълго време - години не ти стана ясно, че имотите няма как да се понижават от сегашните нива. Това ли ти е голямата болка, за това ли откачаш на тема корекции? Ти си наясно, че имотите растат като цена, ама не искаш да си го признаеш пред себе си. Това се нарича отричане на фактите.

При отричането човек не обръща внимание на предизвикващите страх аспекти на ситуацията и променя интерпретацията на ситуацията така, че я разглежда като по-малко заплашителна. Отричането се различава от потискането по това, че човек селективно обръща внимание и интерпретира наново, а не изличава преживяването от съзнанието си. Тъй като интепретирането наново играе основна и уникална роля при отричането,някои изследователи използват термините предефиниране и преоценка като "етикети" за тази защитна стратегия. Лабораторните изследвания представят доста консистентни доказателства, че хората спонтанно използват тази защита и че тя е ефективна за редуциране както на субективната, така и на физиологичната възбуда пред лицето на заплахата. Пример за отричане може да послужи следното, макар и като краен пример, когато на човек му се случи нещо много лошо и неочаквано (например смърт на близък роднина, съпруг или съпруга и така нататък), той отначало може да си каже: "Това не е възможно!", "Не може да се е случило" (макар в случая отричането да успява само временно да отложи стреса, но достатъчно, за да не предизвика внезапен пълен срив в личността, което все пак е възможно).

Коментар

Виж какво, тия двамата нямат мярка в изразните средства.....един„битов скандал“ само ги оправя тях! Не аз ги провокирах, а те мене! Постовете са тук, има хронология на простотиите които ръсят!
                              Зарежи това...различно е отношението към нежния пол, не всички го разбират правилно, някои си вадят погрешни заключения, други са здрава спойка с жените си, знам ли, различно е. Виж, аз харесвам хотел Дипломат в Луковит. Разбираш, нали...
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                                Снощи прибрахте пушките и ми стана драго, днес пак се захапахте. Хайде, не се излагайте, мненията за имотите не бива да прерастват в подобни скандали. Ние сме тука заради интереса си. Кой както го вижда. Не се карайте.
                                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Working...
                                X