Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ами някой да смени името на темата,това правим
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
И кво прайм са...?
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениекакъв имот бе хора, 2016 годината мина !!!! и имотите заедно с нея, каквото беше беше, кака се ожени )))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеКолеги , нуждая се от инфо относно купуване на къща с двор в Бургаския край . Препоръчайте някое село .
п.п. Независимо, че Равнец е близо до Бургас, доскоро цените на имотите бяха изключително ниски. Сега не зная как е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеКолеги , нуждая се от инфо относно купуване на къща с двор в Бургаския край . Препоръчайте някое село .
Малко със закъснение виждам поста ти, но по твоя въпрос ако вече не си купил.
Бургаския край е широко понятие, но ако търсиш в близост до морето защо не провериш село Атия. Бивше миньорско селище, казваше се преди мина Росен.
Вдясно от магистралния път е на около 2 км, срещу военно-морската база Атия. На един хвърлей е от Черноморец, Бургас е близо с редовен транспорт. Селото е близо, но същевременно встрани от гмешта на сезона, спокойно е, в полите на Странджа, чист въздух, а вечер хлад. Източно изложение е. Има хубави широки дворове с къщи, има и блокчета-навремето там са живели миньорите. Колкото е останало от тях поне са с добри пенсии.
За нула време си с колата на плажа на Черноморец, Созопол.
Провери ако разбереш нещо пиши ми и аз се интересувам по принцип, но сега нямам възможност и време да се занимавам.
Ако ти купиш и аз купувам - това в рамките на шегата...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
На мен ми се струва, че Бат Пешо навремето е живял в Лозенец под наем, ама може и да бъркам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Нито съм буржоя нито съм едър.Всичко с много разум и труд е постигнато в нашето семейство включително и от предишните поколения.Да предпочитам центъра кварталите не са за мен.И няма никакъв проблем който го кефят да отиде там да живее.
Коментар
-
Ето едно изгодно предложение за безплатен имот!
http://www.blitz.bg/svyat/iskate-dom...ews468366.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНито съм буржоя нито съм едър.Всичко с много разум и труд е постигнато в нашето семейство включително и от предишните поколения.Да предпочитам центъра кварталите не са за мен.И няма никакъв проблем който го кефят да отиде там да живее.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениебай пешето е едър буржоа, той признава само центъра.
аз в центъра не слизам, освен ако не се наложи.
на тоя от 2007-ма съм изплатил ипотечката.
тия, за които говорим са от миналата пролет. около 650е дойде квадрата, ама с чакане да ги построят - 2 год.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениебай пешето е едър буржоа, той признава само центъра.
аз в центъра не слизам, освен ако не се наложи.
на тоя от 2007-ма съм изплатил ипотечката.
тия, за които говорим са от миналата пролет. около 650е дойде квадрата, ама с чакане да ги построят - 2 год.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеАвтоматично няма да изкефиш Бате Пешо с покупката в Младост. Иначе за мен не е лош квартал, като изключим, че е далеч от центъра, ама на микрониво си има всичко така че....
И нали беше купил 2007-ма, какво не си изплатил още?
Коментар
Коментар