Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеЩе се учудиш, но лично познавам ДВЕ двойки, които де факто са разделени, но продължават да живеят заедно заради ипотеката, която са теглили заедно преди да се изпокарат, и която имат да плащат още дъъъъъълги години напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от avramcho Разгледай мнениечети между редовете (там е истината)
този човек ти намаза ските с "бързата паста"
кълвеш на гола кука........да не кажа - на БастунNever underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
как ще "знаеш Тренда ", като не различаваш шегаджиите
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеЕ щото ако бяхте купили жилище с ипотека, сега нямаше да си пред развод и щеше да имаш гарантирана работа... Същото щеше да е, само дето щеше да имаш и огромен дълг - и ти, и вече бившата ти жена. И реалността щеше да е много по-жестока.
Единствената ти грешка е, че си хвърлил пари за ремонт на квартира. Това е пълно безумие, особено при колосалния избор на напълно обзаведени и ремонтирани жилища, които се отдават под наем практически във всеки квартал.
този човек ти намаза ските с "бързата паста"
кълвеш на гола кука........да не кажа - на Бастун
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеМиналата година щяхме да купуваме жилище. Направих грешкато че влязох в форума и много четох. тук пишеше за ски, за пързалки за срив на цените на имотите.
много жалко, че стана така щото ищо не купихме а пари които бяха заделени за родителите на жена ми отидоха за ремонт на квартира от която ни изгониха. хазяина ми плати ремонта само на половин цена. сега съм пред развод без жилище и с перспектива да остана и без работа. добре че нямаме дете щото като нищо щях да отида пред президентството и да си драсна клечката.
много важно уточнение- не слушайте самозабравили се форумни гадатели които си нямат на идея как могат да навредят на хора, съдби и цели фамилии. ако имате мечти и стремежи не изчаквайте за нищо на света! всичко може да се превърне в прах докато човек се накуми да живее живия живот. не разчитайте на чудеса, те са само в приказките. реалността е жестока.
Единствената ти грешка е, че си хвърлил пари за ремонт на квартира. Това е пълно безумие, особено при колосалния избор на напълно обзаведени и ремонтирани жилища, които се отдават под наем практически във всеки квартал.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
станаха банални вече с тази криза
Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнениеПогледни календара - датата е 3.04.2013 ........а за теб това е новина Най - После
движиш се три год след събитията ....всъщност за теб е нормално
Трудно е да с е"храниш" със стари новини.........или директно казано - със Нови Старини
когато започнат да те "хранят" със нови Старини... значи ще има Нови Новини
на това се залага - на хората със затворени очи и отворени уши..........т.е. на 98 % от матряла , защото матряла винаги закъснява
Коментар
-
Часовникът ти е спрял през 2010 год
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеЕ, то голямата новина. Най-после някой да се престраши да каже истината в очите на всички, все още живеещи в имотната матрица.
А това тука как ще се коментира от ансамбъл "ЪП".
http://svejo.net/2033119-balona-se-p...la-v-balgariya
Личното ми мнение е, че плъховете започват да напускат кораба.
движиш се три год след събитията ....всъщност за теб е нормално
Трудно е да с е"храниш" със стари новини.........или директно казано - със Нови Старини
когато започнат да те "хранят" със нови Старини... значи ще има Нови Новини
на това се залага - на хората със затворени очи и отворени уши..........т.е. на 98 % от матряла , защото матряла винаги закъснява
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнениеСделките с недвижими имоти замръзнаха : http://www.blitz.bg/news/article/191488
А това тука как ще се коментира от ансамбъл "ЪП".
http://svejo.net/2033119-balona-se-p...la-v-balgariya
Личното ми мнение е, че плъховете започват да напускат кораба.
Коментар
-
Сделките с недвижими имоти замръзнаха
Сделките с недвижими имоти замръзнаха : http://www.blitz.bg/news/article/191488Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениесега съм пред развод без жилище и с перспектива да остана и без работа. добре че нямаме дете щото като нищо щях да отида пред президентството и да си драсна клечката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеКато виждам какви мазохисти са влогарите и пак ще ги изиграят като през 1997г. ми се ще да застане пред всяка една банка по един пехливан и вместо да си оставя парите на влог да им предлага заместваща услуга- 10 тояги на голо. След това да им обясни, че би било много по-болезнено да си вложат парите в банката. Белким им просветне нещо на тези слепци.
Коментар
-
Админ - Тези двете те предизвикват
Първоначално изпратено от asde Разгледай мнениеВанка и твоя и моя пост ще го изтрият - споко
ИнФЪКестора се грижи за спокоиствието на малоумници като Алтавия, Болния Лорд, Аврамчо и сие
щом си принципен (ако си ) - порежи ги по рибиците
защото не знаят какво да пишат и оскверняват името на любимия сайт ........
а прекарват тук по 12 часа....
Коментар
Коментар