IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE

… Аман от чалгари …

Ако наистина има 30 милиарда депозити и 100 милиарда верижна задлъжнялост между фирмите – с какви европейски милиончета и програмки ни залъгват? Да се отпушат нашите пари и нещата ще се оправят … и цените на имотите ще тръгнат нагоре [/QUOTE]

Гаранция!
    Новите пари трябва да се изсипят. Водата си тече, воденицата върти......

Коментар

• Ако наистина има 30 милиарда депозити и 100 милиарда верижна задлъжнялост между фирмите – с какви европейски милиончета и програмки ни залъгват? Да се отпушат нашите пари и нещата ще се оправят … и цените на имотите ще тръгнат нагоре [/QUOTE]

Да и държавен протекционизъм за определени отрасли … не за всичко разбира се, ние конкурнтно способни коли и плазми едва ли ще се напъваме да произвеждаме… но да ядем вносни домати, чушки, круши и т.н. … и вратни пържоли внесени от майната си щото определен монополист така е решил е пълна щуротия ….

Коментар

• Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
        Да, и аз го споделям, малък и среден бизнес почти не остана благодарение на държавен протекционизъм кум монополите ….. което повлича всичко, не само имотите …но това не може да продължава прекалено дълго, няма общество което да го понесе, поне не вярвам нашето да е толкова издръжливо ( глупаво ) , монополите ( големите ), съществуват благодарение мълчаливото съгласие на масите с услужливото съдействие на продажните ни „държавници”….по скоро търпението май свърши, няма вече кой да търпи, ( не споделям апокалиптични картинки с изчезване на нацията и т.н. … демагогщини ) … по един или друг начин ( правилен – политически или де да знам ) нещата ще се наместят и отново ще се влезе в определена икономическа цикличност ( Up/down - за всичко не само за имотите ) …. което ще направи нещата предвидими и градивни… няма как .. икономическите модели са знайни отдавна, нови такива не се измислени все още …
        Абе пичове, какви демографски апокалипсиси?!?! Тук в тоя линк http://capitalbg.wix.com/capital
        става дума за икономическа революция бре?! Какви имоти!?

Малкия и средния да увеличали капиталите си от досега неексплоатираната си интелектуална собственост/да речеме име или марка или некво авторство/, да плащали частично заплати на служителите си чрез акции. И тази хватка - за да събирали средства за финансиране на малкия и средния бизнес за развитие /модерно е да се нарича конкурентоспособност/, а банките да го духали, защото нямало да взимат скъпите им кредити. И като се замогнели малкия и средния – да си изкупели акциите обратно … И банките да са се сдухали до тогава … в едно с големите... Ние да не влизаме в Европа вече, бре братя? Ощипете ме да се събудя от тоя сън … Тези от тоя сайт да нямат темпераКура?

http://capitalbg.wix.com/capital#!untitled/ced3

Всъщност като се замисля, добре е да фалират онези с куфарчетата на Луканов, защото са нагли ненаситни лакомници, за да обеднеят вече и синовете и внуците им, че да остане ред и за умни хора да се позамогнат … Аман от чалгари …

Ако наистина има 30 милиарда депозити и 100 милиарда верижна задлъжнялост между фирмите – с какви европейски милиончета и програмки ни залъгват? Да се отпушат нашите пари и нещата ще се оправят … и цените на имотите ще тръгнат нагоре
        Ще си построя малка къща на супер място около София

Коментар

• [QUOTE=Лорда;1059425789]Политиците имат инстинкт за самосъхранение, който запърви път проработи след 1997г. Няма да си правят сепуку. Ще въведат антимонополно законодателство.

…те с това е най важно да се започне, щото със съгласието на досегашните всичко работещо се монополизира и изпи кръвчицата на зараждащата се средна класа …. а както знаем бедните не движат икономиката …

Коментар

• Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
            , но по-добре озъзната Увереност - базирана на Фактите
            оптимизмът е брат на Песимизма.......
            това са екстремуми на Махалото а екстремумите са за екстремистите

житейската ти философия (Даун/Ъп)... не се базира на оптимизъм ,
            тя е синтез на миналото през призмата на здравия разум

просто нищо не е измислено , освен периодично преброяване на гл**

докато ги има тях - колелото на историята ще се върти

а тях ги има отпреди 5000 год..вероятно още толкова ще ги има
            Именно де,… не сме ли от доста време DOWN, време да запъплим лека полека, за оптимизъм де…..базиран на математика разбира се ( здрав разум ) …

Коментар

• Нормално е да има оптимизъм, ето защо:

http://novinar.bg/news/plovdiv-parve...0MTs1Ng==.html

Нещо за което пея от 3 години, нещо което влогар и сривльо не разбра.

Коментар

• Оптимизъм - да , нужен е

Ами де да знам, все ми се иска да поглеждам оптимистично от време на време, и да си вярвам, че все някакво достойнство ни е останало ….. но в крайна сметка както сме си постлали, така ще е …. И имаше едно интервю с „Куката” , при Карбовски последната неделя, много ми хареса …. Да ни е честито дет се вика, сами сме си го надробили да е така, дори и друг е дробил то е станало с наше съгласия със сигурност …

, но по-добре озъзната Увереност - базирана на Фактите
                оптимизмът е брат на Песимизма.......
                това са екстремуми на Махалото а екстремумите са за екстремистите

житейската ти философия (Даун/Ъп)... не се базира на оптимизъм ,
                тя е синтез на миналото през призмата на здравия разум

просто нищо не е измислено , освен периодично преброяване на гл**

докато ги има тях - колелото на историята ще се върти

а тях ги има отпреди 5000 год..вероятно още толкова ще ги има

Коментар

• остани оптимист

Ами де да знам, все ми се иска да поглеждам оптимистично от време на време, и да си вярвам, че все някакво достойнство ни е останало ….. но в крайна сметка както сме си постлали, така ще е …. И имаше едно интервю с „Куката” , при Карбовски последната неделя, много ми хареса …. Да ни е честито дет се вика, сами сме си го надробили да е така, дори и друг е дробил то е станало с наше съгласия със сигурност …
                  Политиците имат инстинкт за самосъхранение, който запърви път проработи след 1997г. Няма да си правят сепуку. Ще въведат антимонополно законодателство. Преди години БТК ме рекетираха с огромни такси и едни кабеляци които ми прокараха до фасадата на къщата. Днес това е минало безвъзвратно. Скоро ще стане така и с тока и парното , сигурен съм. На имотите никой няма да посегне, пак поради инстинкта за самосъхранение.
                  Прогнозирам, обаче, ще безДОМните гащници ще продължат да виятна умряло заради собствената си невъзможност да се "уредят"
                  Миналата година погребваха еврото в Гърция. Тоест цели 3 години. Както виждаме и както заяви Самарас, следващото тримесечие Гърция изплува. Та ножа е дървен откъм дръжката, остър е само в безДОМните очи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
                    .....

когато нашоквам "професЮналистите" - винаги е с аргумента:
                    нищо не е такова,каквото искат да изглежда (очевидното е очевидно Грешно)

винаги съм изтъквал , че Само двама от "братството" знаят как работят парите !

сама една корекция , с твое позволение!

ние сме едно от най-глупавите населения в света -
                    740 год Робство , както и паралел м-у минимална пенисия V.S. цените на ток,бензин,кашкавал

Но за сметка та това има поговорка:

Никой не коли кокошка-която снася яйца

а ти си Третият знаещ (никът ти ти подхожда)

Коментар

• очевидно съм грешал за бройката

Да, и аз го споделям, малък и среден бизнес почти не остана благодарение на държавен протекционизъм кум монополите ….. което повлича всичко, не само имотите …

но това не може да продължава прекалено дълго, няма общество което да го понесе, поне

не вярвам нашето да е толкова издръжливо ( глупаво ) ,

монополите ( големите ), съществуват благодарение мълчаливото съгласие на масите със съдействие на продажните ни „държавници”….

по скоро търпението май свърши, няма вече кой да търпи, ( не споделям

апокалиптични картинки с изчезване на нацията и т.н. … демагогщини ) …

по един или друг начин нещата ще се наместят и отново

ще се влезе в определена икономическа цикличност ( Up/down - за всичко не само за имотите ) ….

което ще направи нещата предвидими и градивни… няма как ..

икономическите модели са знайни отдавна, нови такива не се измислени все още …
                      .....

когато нашоквам "професЮналистите" - винаги е с аргумента:
                      нищо не е такова,каквото искат да изглежда (очевидното е очевидно Грешно)

винаги съм изтъквал , че Само двама от "братството" знаят как работят парите !

сама една корекция , с твое позволение!

ние сме едно от най-глупавите населения в света -
                      740 год Робство , както и паралел м-у минимална пенисия V.S. цените на ток,бензин,кашкавал

Но за сметка та това има поговорка:

Никой не коли кокошка-която снася яйца

а ти си Третият знаещ (никът ти ти подхожда)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Mи дай всяка двойка с ипотека за да не се разделят.Това е новия начин за справяне с разводите
                        Ми по-скоро нямат особен избор, Бате Пешо. Ако единият се изнесе, ще трябва да плаща половината ипотека, но без да ползва жилището, а отделно и наем в новата си квартира. Пробваха да продадат апартамента, но при това предлагане нали се сещаш какъв е шансът да продадеш жилище, купено през 2007-а на ония цени и с 20-годишна ипотека. И сега едните си живеят в двустайния апартамент, жената спи в спалнята, мъжът в хола, не си говорят освен за сметките и дежурните крясъци. Другите имат и детенце, майката с него в едната спалня, мъжът с новото си гадже в другата спалня
                        Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• мнение

Първоначално изпратено от Димитър Сотиров Разгледай мнение
                          Върви той ... дрън-дрън ...
                          Малкия и Средния бизнес са основните купувачи на недвижими имоти. А като гледам как са натиснати милите ... от едрия бизнес ... и фалират ли фалират ... че търсят спасение в практиките от развития свят http://capitalbg.wix.com/capital
                          Какво ще кажете - дали ще успеят?
                          Да, и аз го споделям, малък и среден бизнес почти не остана благодарение на държавен протекционизъм кум монополите ….. което повлича всичко, не само имотите …но това не може да продължава прекалено дълго, няма общество което да го понесе, поне не вярвам нашето да е толкова издръжливо ( глупаво ) , монополите ( големите ), съществуват благодарение мълчаливото съгласие на масите с услужливото съдействие на продажните ни „държавници”….по скоро търпението май свърши, няма вече кой да търпи, ( не споделям апокалиптични картинки с изчезване на нацията и т.н. … демагогщини ) … по един или друг начин ( правилен – политически или де да знам ) нещата ще се наместят и отново ще се влезе в определена икономическа цикличност ( Up/down - за всичко не само за имотите ) …. което ще направи нещата предвидими и градивни… няма как .. икономическите модели са знайни отдавна, нови такива не се измислени все още …

Коментар

• Научи как работят Парите

Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                            Е, пробвай да го обясниш това на ансамбъл Ъп, да видиш какви басни и прогнози ще се извадят.

На всеки е ясно, че без работеща икономика, цените ще дълбаят само надолу. Фалират наляво и надясно вече не само малки и средни, но и големи. Офиси в центъра на София се продават за смешни суми, което най-ясно говори за това какво точно се случва с бизнеса у нас. Казвал съм го и преди, ще повторя и сега. В близките години, тухлите ще са ни най-малкия проблем. Жалко за набълбуканите ипотекари.
                            другото е ясно
                            когато такава специалистка ти говори Срещу интереса си -

http://www.investor.bg/imenata-na-bi...ceneni,149157/

единствената истина е броят на постовете под Публикацията (Публикация - матрял за публиката )
                            а авторите на тези постове са като теб .- Дриймъри

"препускащите" винаги оправят сметката

ето Първото "Несъответствие
                            http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...oziti_v_kipur/

стават "Грешки" , за които НЕ пише в дебелите книги , с които са ви напълнили главите

Бедните винаги го д***

Априлският Пленум на ЦК беше през 1956 - сега е Капитализъм.. , т.е. Банка срещу матрял........

а резултатът........скоро по БТВ
                            Last edited by ale1; 04.04.2013, 18:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Димитър Сотиров Разгледай мнение
                              Малкия и Средния бизнес са основните купувачи на недвижими имоти. А като гледам как са натиснати милите ... от едрия бизнес ... и фалират ли фалират ... че търсят спасение в практиките от развития свят http://capitalbg.wix.com/capital
                              Е, пробвай да го обясниш това на ансамбъл Ъп, да видиш какви басни и прогнози ще се извадят.

На всеки е ясно, че без работеща икономика, цените ще дълбаят само надолу. Фалират наляво и надясно вече не само малки и средни, но и големи. Офиси в центъра на София се продават за смешни суми, което най-ясно говори за това какво точно се случва с бизнеса у нас. Казвал съм го и преди, ще повторя и сега. В близките години, тухлите ще са ни най-малкия проблем. Жалко за набълбуканите ипотекари.

Коментар

• Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Last edited by Димитър Сотиров; 04.04.2013, 16:38. Причина: Допълнителна информация
                                Ще си построя малка къща на супер място около София

Коментар

Working...
                                X