If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Аха ок )) Така е на пазара съм всеки ден и за това знам какво се предлага и какво се търси, но може би излизат нещата или като самореклама или като съчинения
Всъщност няма голямо значение колко процента от жилищата в София са заети, но след като даваш "само ти" кажи поне кой ти е източника. Аз за продажбите в София ги знам от агенция по вписванията ето от този сайт - http://www.registryagency.bg/?page_id=26
Пак да направя сравнение малко е като - в София се продават 500 000 автомобила, но само 24% от тях са без задължителната застраховка ГО...ама тези със застраховките продават ли се и те или само тези без или пък тези без са вече спрени от движение и не се продават...или пък голям процент от тях са от автокъщите или това или пък онова...
В този ред на мисли - много от жилищата в София са отдадени под наем и се продават в същото време, в много от жилищата се живее и също се продават и много от жилищата са необитавани и се продават.
Следиш ли ми мисълта?
Пак в този ред на мисли - много от жилищата в София са празни и не се предлагат за продажба, много от жилищата в София са обитаеми и не се предлагат за продажба...и с оглед на тези факти (освен ако не ги оспори някой) какъв извод можем да си направим от това, че 76% от жилищатав София са заети...?
а много хубави жилища си стоят празни (и не се предлагат за наем/продажба) и по време на бума и след това
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
''Всъщност няма голямо значение колко процента от жилищата в София са заети....''
Е това е несериозно.Естествено, че е важно колко жилища са заети.Жилище се купува основно в два случая-инвестиция и за живеене. Като инвестиция се оказа,че не е рентабилно.Остава за живеене.Като е празно .....значи е пасив/амортизира се ,не носиприходи,данъци....../
Незнам, затова задавам въпроси на брокер (той е на пазара все пак).
76% от жилищата (затова е важно да се знае бройката) в София са заети - ето още данни. Само аз давам обаче
Аха ок )) Така е на пазара съм всеки ден и за това знам какво се предлага и какво се търси, но може би излизат нещата или като самореклама или като съчинения
Всъщност няма голямо значение колко процента от жилищата в София са заети, но след като даваш "само ти" кажи поне кой ти е източника. Аз за продажбите в София ги знам от агенция по вписванията ето от този сайт - http://www.registryagency.bg/?page_id=26
Пак да направя сравнение малко е като - в София се продават 500 000 автомобила, но само 24% от тях са без задължителната застраховка ГО...ама тези със застраховките продават ли се и те или само тези без или пък тези без са вече спрени от движение и не се продават...или пък голям процент от тях са от автокъщите или това или пък онова...
В този ред на мисли - много от жилищата в София са отдадени под наем и се продават в същото време, в много от жилищата се живее и също се продават и много от жилищата са необитавани и се продават.
Следиш ли ми мисълта?
Пак в този ред на мисли - много от жилищата в София са празни и не се предлагат за продажба, много от жилищата в София са обитаеми и не се предлагат за продажба...и с оглед на тези факти (освен ако не ги оспори някой) какъв извод можем да си направим от това, че 76% от жилищатав София са заети...?
Доста несериозни аргументи...коя цифра е по-близка до реалността?
20 000 продадени имота в София за една година и от тях 15 000 жилища
или
600 000 жилища в София, но обявените за продажба са едва 60-70 000
Защо е важно да се знае колко са жилищата след като не са фактор на пазара, който се формира от предлагане и купуване?
Незнам, затова задавам въпроси на брокер (той е на пазара все пак).
76% от жилищата (затова е важно да се знае бройката) в София са заети - ето още данни. Само аз давам обаче
- помъчи се да му следиш мисълта, следи какво иска да каже и водете смислен разговор, а не подигравателен! - ако не харесваш брокерите, защо говориш с тях
Ако ще правите МОМЕНТЕН анализ, нямам нищо против, но първо наистина ще трябва да "напишете" функцията на цената и да изнамерите стойностите на атгументите... иначе си е бращолевене и заяждане!
Е става много сложно вече
Ако някой иска да си играе... моля
Лека
КАКВА може да е идеята
Какво задкулисно има тук?!
Ами важно е да се знае колко са жилищата, а и темата е за жилищата
Защото така пускаш мухата за 20000 продажби, и ако човек не е в час, ще си помисли, че става въпрос за 20000 жилища продадени за година.
А това не е така!
Доста несериозни аргументи...коя цифра е по-близка до реалността?
20 000 продадени имота в София за една година и от тях 15 000 жилища
или
600 000 жилища в София, но обявените за продажба са едва 60-70 000
Защо е важно да се знае колко са жилищата след като не са фактор на пазара, който се формира от предлагане и купуване?
- помъчи се да му следиш мисълта, следи какво иска да каже и водете смислен разговор, а не подигравателен! - ако не харесваш брокерите, защо говориш с тях
Ако ще правите МОМЕНТЕН анализ, нямам нищо против, но първо наистина ще трябва да "напишете" функцията на цената и да изнамерите стойностите на атгументите... иначе си е бращолевене и заяждане!
"600000+ са ЖИЛИЩАТА в София.
Ти спомена,че годишно се продават по 20000 имота. ОК колко от тях са жилища?''
Не си го написал, но и 5 годишно дете ще се досети при така зададен въпрос каква е идеята или може би не съм ти разбрал правилно въпроса А дали ще ъпваш темата или няма да я ъпваш...как да ти кажа...ще си замълча многозначително
КАКВА може да е идеята
Какво задкулисно има тук?!
Ами важно е да се знае колко са жилищата, а и темата е за жилищата
Защото така пускаш мухата за 20000 продажби, и ако човек не е в час, ще си помисли, че става въпрос за 20000 жилища продадени за година.
А това не е така!
Каун, ти знаеш ли че ти си едно свободно съчинение целия ? Освен да занимаваш хората със себе си и всичко което ти е хрумнало няма полза ниаква... човека наистина ти показа какъв е смисъла и от въпросите ти и от целия разговор... явно тренира "отношение с различни хора" щом те търпи !
Онова беше да бъзикна иванофф, той няма да се обиди
Ако ми покажеш къде съм написал това болднатото, обещавам да ъпвам темата още една седмица
"600000+ са ЖИЛИЩАТА в София.
Ти спомена,че годишно се продават по 20000 имота. ОК колко от тях са жилища?''
Не си го написал, но и 5 годишно дете ще се досети при така зададен въпрос каква е идеята или може би не съм ти разбрал правилно въпроса А дали ще ъпваш темата или няма да я ъпваш...как да ти кажа...ще си замълча многозначително
ДА 600000+ са ЖИЛИЩАТА в София.
Ти спомена,че годишно се продават по 20000 имота. ОК колко от тях са жилища?
Ако може с цифри
Свободните съчинения си ги запази за иванофф
Каун, ти знаеш ли че ти си едно свободно съчинение целия ? Освен да занимаваш хората със себе си и всичко което ти е хрумнало няма полза ниаква... човека наистина ти показа какъв е смисъла и от въпросите ти и от целия разговор... явно тренира "отношение с различни хора" щом те търпи !
Отговори му викам на това да Нямам против питай ме на воля, но се научи да водиш диалог, а не рубирката 60 въпроса в минута ама ми отговаряй на тях само както на мен ми харесва )) Незнаеш колко от жилищата стават за нещо, но иначе можеш да вадиш безмислени цифри като 600 000 жилища в София
Нищо не казвам...казвам много работи ама на теб не ти харесват дори правиш коментари от типа "Свободните съчинения си ги запази за иванофф"
Съчиненията обаче видимо ги правиш ти...пардон стъкмистиката...имало видиш ли 600 000 жилища пък се продавали само 20 000 е то бива несериозни неща ама даже се чудя на себе си защо ти отговарям на съчиненията.
Онова беше да бъзикна иванофф, той няма да се обиди
Ако ми покажеш къде съм написал това болднатото, обещавам да ъпвам темата още една седмица
Ти на това отговори ли му викаш
Незнам колко от жилищата стават за нещо.
Повече няма да те питам - нищо не казваш.
В крайна сметка ти се включи тук с думите "Мога да коментирам само текущото състояние на пазара в София, защото тук работя. Но не съм сигурен дали трябва да коментирам, защото в тази тема бях обвинен, че си правя реклама. Е сега кажете ми вие ако кажа - какви сделки и какви клиенти имаме няма ли да излезе пак реклама..."
Отговори му викам на това да Нямам против питай ме на воля, но се научи да водиш диалог, а не рубирката 60 въпроса в минута ама ми отговаряй на тях само както на мен ми харесва )) Незнаеш колко от жилищата стават за нещо, но иначе можеш да вадиш безмислени цифри като 600 000 жилища в София
Нищо не казвам...казвам много работи ама на теб не ти харесват дори правиш коментари от типа "Свободните съчинения си ги запази за иванофф"
Съчиненията обаче видимо ги правиш ти...пардон стъкмистиката...имало видиш ли 600 000 жилища пък се продавали само 20 000 е то бива несериозни неща ама даже се чудя на себе си защо ти отговарям на съчиненията.
Ако ще четем избирателно диалог трудно би се получил. Ако искаш да водиш диалог и да получаваш отговори на въпросите си е редно да правиш същото. Аз задавам въпрос и ти ми отговаряш - едва тогава можеш да ми зададеш следващия въпрос и да очакваш аз да ти отговоря. Това не е играта стани богат за да ми задаваш въпроси и аз само да отговарям ))
Приятелю не е важно колко жилища има в София, а колко от тях са обявени за продажба, защото след като са 600 000 в колко от тях хората си живеят и нямат никакво намерение да ги продават? Да не би да са около 500 000 + -?
От обявените за продажба жилища колко от тях стават за нещо или май вече те попитах три пъти това...?
Задавайки ми насочващи въпроси за да получиш удобни отговори не е сериозно. Иначе от тези 20 000 жилищата вероятно са около 15 000.
Сега преди да ми зададеш следващата вълна от въпроси - прочети тези, които аз ти зададох по-надолу и като ми отговориш на тях тогава ще отговоря на следващите ти насочващи въпроси
Или викаш няма значение - важното е стъкмистика да се прави. Колко автомобила има в София - един милион, е значи ти като искаш да си купиш голф четворка с климатик и 150 коня и кожен салон има голямо значение колко точно москвича стоят пред блоковете в София. Вероятно цените на голфовете единички и цените на фиатите ще натиснат надолу и цените на голфовете 4-ки все пак милион-милион и половина застраховки ГО има направени значи корен квадратен от 2 милион...и т.н. разбираш на къде бия нали?
Ти на това отговори ли му викаш
Незнам колко от жилищата стават за нещо.
Повече няма да те питам - нищо не казваш.
В крайна сметка ти се включи тук с думите "Мога да коментирам само текущото състояние на пазара в София, защото тук работя. Но не съм сигурен дали трябва да коментирам, защото в тази тема бях обвинен, че си правя реклама. Е сега кажете ми вие ако кажа - какви сделки и какви клиенти имаме няма ли да излезе пак реклама..."
Коментар