Първоначално изпратено от каун
Разгледай мнение

Приятелю не е важно колко жилища има в София, а колко от тях са обявени за продажба, защото след като са 600 000 в колко от тях хората си живеят и нямат никакво намерение да ги продават? Да не би да са около 500 000 + -?
От обявените за продажба жилища колко от тях стават за нещо или май вече те попитах три пъти това...

Задавайки ми насочващи въпроси за да получиш удобни отговори не е сериозно. Иначе от тези 20 000 жилищата вероятно са около 15 000.
Сега преди да ми зададеш следващата вълна от въпроси - прочети тези, които аз ти зададох по-надолу и като ми отговориш на тях тогава ще отговоря на следващите ти насочващи въпроси

Или викаш няма значение - важното е стъкмистика да се прави. Колко автомобила има в София - един милион, е значи ти като искаш да си купиш голф четворка с климатик и 150 коня и кожен салон има голямо значение колко точно москвича стоят пред блоковете в София. Вероятно цените на голфовете единички и цените на фиатите ще натиснат надолу и цените на голфовете 4-ки все пак милион-милион и половина застраховки ГО има направени значи корен квадратен от 2 милион...и т.н. разбираш на къде бия нали?
Коментар