IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Пасторите и мантрите им са обаятелни и привлекателни с лесните решения, които дават без разрез на подробностите
    За пример - пасторът на SCI

п..п. политика - означава буквално, нещо като опаковка на града
    Вълнува ме, когато нещата се израждат и някой закрива ясното небе
    Е, добре де, какво общо има Кийосаки с СSI?
    Кой закрива ясното небе и за кой то е ясно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Мислех да отговоря на приятния Бърти, ама и ти се намеси!

Ще отговоря и на двама ви. Берти, не ме подценявай, не чета само Кийосаки, макар да не отричам, че идеите са му гениални! Чета и повече вниквам в написаното от Бисерка Маринова в книгата и "Как да печелим от сделки с недвижими имоти"-книга изцяло съобразена с българските условия и юридически и икономически и стандарт.
      От западната литература също бих ти препоръчал книгата на Гари Елдрид "Как да забогатеем , чрез инвестиране в недвижими имоти?".
      Съни за теб мантри, за мен бизнес. Що не си пишеш само в политика с ударение на първото и?
      Пасторите и мантрите им са обаятелни и привлекателни с лесните решения, които дават без разрез на подробностите
      За пример - пасторът на SCI

п..п. политика - означава буквално, нещо като опаковка на града
      Вълнува ме, когато нещата се израждат и някой закрива ясното небе

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        не по-малко опасни са и за директно прилагащите ги И в Щатите
        само идея за размисъл, нищо повече не са мантрите му
        Мислех да отговоря на приятния Бърти, ама и ти се намеси!

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        лорде,
        умната с тоя киосаки.. кефят ме част от идеите му, но някои са откровено опасни за практикуващите ги в БГ условия.
        Ще отговоря и на двама ви. Берти, не ме подценявай, не чета само Кийосаки, макар да не отричам, че идеите са му гениални! Чета и повече вниквам в написаното от Бисерка Маринова в книгата и "Как да печелим от сделки с недвижими имоти"-книга изцяло съобразена с българските условия и юридически и икономически и стандарт.
        От западната литература също бих ти препоръчал книгата на Гари Елдрид "Как да забогатеем , чрез инвестиране в недвижими имоти?".
        Съни за теб мантри, за мен бизнес. Що не си пишеш само в политика с ударение на първото и?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          лорде,
          умната с тоя киосаки.. кефят ме част от идеите му, но някои са откровено опасни за практикуващите ги в БГ условия.
          не по-малко опасни са и за директно прилагащите ги И в Щатите
          само идея за размисъл, нищо повече не са мантрите му

Коментар

Интересен въпрос!
            Никога гледам да не се набълбуквам с повече от 10000лв. КЕШ. Сума над тази задължително е набита в проекти. В този смисъл, нямам кинти, ама винаги купувам неща в пъти по-скъпи от наличния ми кеш. Що ли? За домашно..........
            лорде,
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Интересен въпрос!
              Никога гледам да не се набълбуквам с повече от 10000лв. КЕШ. Сума над тази задължително е набита в проекти. В този смисъл, нямам кинти, ама винаги купувам неща в пъти по-скъпи от наличния ми кеш. Що ли? За домашно..........
              Ясно - нищо няма да купиш

Коментар

• Първоначално изпратено от каун Разгледай мнение
                Пари имаш ли?
                Интересен въпрос!

Коментар

Ниц бре кестен, аз ако си купя и в Латвия, латвиец ли ще кажеш че съм?
                  Сега съм се вторачил във Филибето, та ако купя там можеш да ми викаш майна.
                  Ти обаче ще си останеш с нищо налЕ?
                  Пари имаш ли?

Коментар

Това обикновено са приказки на фрустриран радомирски екземпляр, който се мъчи да продаде пършивата си панелка от три години.

Ниц бре кестен, аз ако си купя и в Латвия, латвиец ли ще кажеш че съм?
                    Сега съм се вторачил във Филибето, та ако купя там можеш да ми викаш майна.
                    Ти обаче ще си останеш с нищо налЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tbm2.net Разгледай мнение
                      Задаваш въпроси и получаваш отговори от мен...ти отговори ли на моите въпроси ? Какво да ти кажа за клетите продавачи на 40 годишните панелки ли да говорим или за клетите строители с кутийките проектирани като за слепи купувачи? За качествените имоти се надявам горе долу да се е изяснила картинката или още не е ?
                      Ок, за качествените е ясно - има ги.

Коментар

Не бой се Кауна, пъпеша и тем подобни никога нищо няма да могат да купят.
                        Забележи , че ние брокерите или продавачите и наемодателите винаги си служим с факти и данни относно пазара. ТЕ /от ОЧЗ/ ползват само косвени фактори които им се ще да влияят на пазара но никога не се случва. Не случайно са глухи на въпросите на др. Иванов и задават просто безмислени контравъпроси. Помни ми думата! Никой никога от тези няма да видиш да купи. Така ще си остареят като бездомни плашоци.
                        Вчера ми назначиха един сътрудник за помощник, който ми разказа как доскоро живеел в къща в софийски квартал с недобра репутация. Отскоро си е купил панелка в "Надежда" и освен че с ипотеката е успял да си я и ремонтира, си плаща и парното като поп. Казва, че е много доволен. Човека е с две деца, като наскоро му се роди второто.
                        Мисълта ми е, че който иска нещата от живота да се случват, просто дерзае, не плаче по форумите като цървул, а се бори и създава блага. Като мой помощник е по-зле платен - на заплата, ама такива хора наистина ме радват и ме карат да си мисля, че не всички са се превърнали в откачени уроди. На такъв с удоволствие бих и отдал и продал с отстъпка.
                        Това обикновено са приказки на фрустриран радомирски екземпляр, който се мъчи да продаде пършивата си панелка от три години.

Коментар

Еднакви сте.
                          През цялото време имаш предвид купувачите ( да купуват, че няма за кога)

За продавачите - нито дума
                          Задаваш въпроси и получаваш отговори от мен...ти отговори ли на моите въпроси ? Какво да ти кажа за клетите продавачи на 40 годишните панелки ли да говорим или за клетите строители с кутийките проектирани като за слепи купувачи? За качествените имоти се надявам горе долу да се е изяснила картинката или още не е ?

Коментар

• тези гашни(;и няма да купят

Първоначално изпратено от tbm2.net Разгледай мнение
                            Казах ли някъде нещо за растеж на цени? Ще падат още...но избора на нещо смислено за покупка намалява с всеки изминал ден и както каза ти...ще си купиш ли 40 годишна панелка или може би искаш да си купиш за 45000 евро две тухлени стайчета едната 9 а другата 15 квадрата? Не нали? Е какво тогава като на тези им падат цените кой ще се възползва?
                            Не бой се Кауна, пъпеша и тем подобни никога нищо няма да могат да купят.
                            Забележи , че ние брокерите или продавачите и наемодателите винаги си служим с факти и данни относно пазара. ТЕ /от ОЧЗ/ ползват само косвени фактори които им се ще да влияят на пазара но никога не се случва. Не случайно са глухи на въпросите на др. Иванов и задават просто безмислени контравъпроси. Помни ми думата! Никой никога от тези няма да видиш да купи. Така ще си остареят като бездомни плашоци.
                            Вчера ми назначиха един сътрудник за помощник, който ми разказа как доскоро живеел в къща в софийски квартал с недобра репутация. Отскоро си е купил панелка в "Надежда" и освен че с ипотеката е успял да си я и ремонтира, си плаща и парното като поп. Казва, че е много доволен. Човека е с две деца, като наскоро му се роди второто.
                            Мисълта ми е, че който иска нещата от живота да се случват, просто дерзае, не плаче по форумите като цървул, а се бори и създава блага. Като мой помощник е по-зле платен - на заплата, ама такива хора наистина ме радват и ме карат да си мисля, че не всички са се превърнали в откачени уроди. На такъв с удоволствие бих и отдал и продал с отстъпка.

Коментар

• Еднакви сте.
                              През цялото време имаш предвид купувачите ( да купуват, че няма за кога)

За продавачите - нито дума

Коментар

• Казах ли някъде нещо за растеж на цени? Ще падат още...но избора на нещо смислено за покупка намалява с всеки изминал ден и както каза ти...ще си купиш ли 40 годишна панелка или може би искаш да си купиш за 45000 евро две тухлени стайчета едната 9 а другата 15 квадрата? Не нали? Е какво тогава като на тези им падат цените кой ще се възползва?

Коментар

Working...
                                X