IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• разбирам те....тежко ти е

Първоначално изпратено от asde Разгледай мнение
    Малоумник Алтав1 не трябваше ли преди един час да започнеш с глупостите си

Май си по-старото време още

май на теб ти е спрял часовника през 2009........нищо , Пазарът ще го "свери"
    далаверата я отмениха

е както се разваше на русо , така и на....нали се сещаш

---------

я принципният Админ да го шунтира този ..субект

ако шунтира и оня от Пета стая-няма да сгреши
    Last edited by ale1; 01.04.2013, 12:51.

Коментар

• Имотята растат признавам си.

Но да не се забравя че е 1 април .

Спирам да пиша защото ме трият.Явно само псевдокапацитетите като долепишещият клонинг могар да изказват "компетентно" мнение.
      Истината Санчо истината.
      Да се надявам ,че няма да изтрият и това мнение.

Коментар

• Малоумник Алтав1 не трябваше ли преди един час да започнеш с глупостите си

Май си по-старото време още

Коментар

• Новините в "Дневник" стават още по-лоши......но Само за Купувачите

А имотите - не ми се мисли докъде ще се изстрелят

Коментар

• Първоначално изпратено от stefi

веднага да си редактираш поста - повече никакво Грубост към...............ците
            Е, добре де извинявам се та тези които си мислят, че държейки пари на депозит правят "инвестиция". Прав си , те ще изгубят техните пари, защо да се притеснявам за тях? Нека си трошат кам........ите

Коментар

• услуга за влогари

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Имотите са много по добър вариант за хората да си съхранят спестяванията, за съжаление те пак ще го разберат по трудния начин и отново ще загубят много.всъщност вече са загубили.
              По принцип инвестициите в дългосрочен период са равни, няма заначение в какво ще се инвестира но дългосрочно - доходността е равна на икономическия ръст в дългосрочен план, в момент икономиката не расте и затова е това объркване.
              Безсмислено е вече масата да се ориетира към покупка на имоти и да спре да трупа в банки, защото това ще ни превърне в Кипър за нула време.За щастие тя е много заблудена и си имаме работещи банки
              Но той момента на истина е писано да настъпи, така че по добре да сме готови.
              Като виждам какви мазохисти са влогарите и пак ще ги изиграят като през 1997г. ми се ще да застане пред всяка една банка по един пехливан и вместо да си оставя парите на влог да им предлага заместваща услуга- 10 тояги на голо. След това да им обясни, че би било много по-болезнено да си вложат парите в банката. Белким им просветне нещо на тези слепци.

Коментар

• van05

Имотите са много по добър вариант за хората да си съхранят спестяванията, за съжаление те пак ще го разберат по трудния начин и отново ще загубят много.всъщност вече са загубили.
                По принцип инвестициите в дългосрочен период са равни, няма заначение в какво ще се инвестира но дългосрочно - доходността е равна на икономическия ръст в дългосрочен план, в момент икономиката не расте и затова е това объркване.
                Безсмислено е вече масата да се ориетира към покупка на имоти и да спре да трупа в банки, защото това ще ни превърне в Кипър за нула време.За щастие тя е много заблудена и си имаме работещи банки
                Но той момента на истина е писано да настъпи, така че по добре да сме готови.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
                  Миналата година щяхме да купуваме жилище. Направих грешкато че влязох в форума и много четох. тук пишеше за ски, за пързалки за срив на цените на имотите.
                  много жалко, че стана така щото ищо не купихме а пари които бяха заделени за родителите на жена ми отидоха за ремонт на квартира от която ни изгониха. хазяина ми плати ремонта само на половин цена. сега съм пред развод без жилище и с перспектива да остана и без работа. добре че нямаме дете щото като нищо щях да отида пред президентството и да си драсна клечката.

много важно уточнение- не слушайте самозабравили се форумни гадатели които си нямат на идея как могат да навредят на хора, съдби и цели фамилии. ако имате мечти и стремежи не изчаквайте за нищо на света! всичко може да се превърне в прах докато човек се накуми да живее живия живот. не разчитайте на чудеса, те са само в приказките. реалността е жестока.
                  Едни други гадатели мноу повече навредиха в периода 2007-ма/2009-та..........питай хората с ипотеки от тоя период!
                  Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
                    Миналата година щяхме да купуваме жилище. Направих грешкато че влязох в форума и много четох. тук пишеше за ски, за пързалки за срив на цените на имотите.
                    много жалко, че стана така щото ищо не купихме а пари които бяха заделени за родителите на жена ми отидоха за ремонт на квартира от която ни изгониха. хазяина ми плати ремонта само на половин цена. сега съм пред развод без жилище и с перспектива да остана и без работа. добре че нямаме дете щото като нищо щях да отида пред президентството и да си драсна клечката.

много важно уточнение- не слушайте самозабравили се форумни гадатели които си нямат на идея как могат да навредят на хора, съдби и цели фамилии. ако имате мечти и стремежи не изчаквайте за нищо на света! всичко може да се превърне в прах докато човек се накуми да живее живия живот. не разчитайте на чудеса, те са само в приказките. реалността е жестока.
                    Дори и да сте купили и при развод нещата се делят.Ако имате и деца вероятността жилището да го вземе съпругата е много голямо.
                    Всяко зло за добро.Жилища има и ще има при намалящо население.Цените вървят в дълга спирала надолЕ.(надолу за жилищата,при бизнес имотите и зем земя нещата са комплицирани)
                    Всеки си има глава на раменете, но винаги е по удобно да се прехвърли вината върху друг.
                    Не считай поста ми за заяждане.

Коментар

• Първоначално изпратено от avramcho Разгледай мнение
                      мажат се ските , само че Чии ски ??

Българинът има достатъчно опит -Винаги , когато е очаквал Нещо - се е случило Обратното

лошото е , че не се учи от грешките си

Купувачите , които НЕ спят спокойно - Вече трябва да са "спокойни"

Ще им сложат най-бързата вакса за ски .Готова е
                      Льоьо 1, ако знаеш какво ти мисля за умственото ТИ развитие .....ама ще ме баннат.
                      Спя спокойно.

И в твоя дух:

Имотите падат и ще падат.Изяжте се от яд.

Last edited by van05; 30.03.2013, 10:23.

Коментар

• Миналата година щяхме да купуваме жилище. Направих грешкато че влязох в форума и много четох. тук пишеше за ски, за пързалки за срив на цените на имотите.

Коментар

• "Нечии" ски са намазани още през 2010

Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                          Слагайте ските.Тепърва ще падат имотите.
                          мажат се ските , само че Чии ски ??

Българинът има достатъчно опит - Винаги , когато е очаквал Нещо - се е случило Обратното

лошото е , че не се учи от грешките си

Купувачите , които НЕ спят спокойно - Вече трябва да са "спокойни"

Ще им сложат най-бързата вакса за ски .Готова е

Коментар

• Слагайте ските.Тепърва ще падат имотите.

Коментар

• а и Кипър върви към "приключване"

Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                              Тая обява върви ръка за ръка с тази:

"Наемам висококвалифицирани служители до 30 години с 10 години стаж. Заплата $150 (на месец)"

Кипър е на Финалната права
                              http://temadaily.bg/publication/9251...D%D0%BA%D0%B8/

Въпросът е Какво Следва ???

"Пиреос "поглъща Малките и Слабите за да Подарява придобити имоти от потфолиото им - така ли мислите ???

Питайте Тези - които търсят "висококвалифицирани служители до 30 години с 10 години стаж. Заплата $150 (на месец)" -

Те Знаят отговора...........или Вече го "научават"

и Вие ще Го научите..........скоро , по БТВ

.......

ПП: Индианеца Знае отговора - но не ви го казва :

Коментар

• икономиката тръгва нагоре последват я имотите

http://www.standartnews.com/biznes-b...to-182726.html

Стягайте се влогари

Коментар

Working...
                                X