IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
    Купувам апартамент 100 кв.м. до 3-ти етаж, непреходни стаи, тухла в Иван Вазов до 10 000 $. Може и за лек ремонт. За записване за огледи се обадете на тел. хххххххххх
    (Тва е една оферта от бъдещето.)
    Човека толкова има, толкова дава

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
      Купувам апартамент 100 кв.м. до 3-ти етаж, непреходни стаи, тухла в Иван Вазов до 10 000 $. Може и за лек ремонт. За записване за огледи се обадете на тел. хххххххххх
      Тая обява върви ръка за ръка с тази:

"Наемам висококвалифицирани служители до 30 години с 10 години стаж. Заплата $150 (на месец)"

Коментар

• Обява от март 2014-та:

Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
          Смени си банката тогава.
          Не виждам причина. Банката ми ме устройва идеално. Винаги ми предлага повече дори отколкото искам. Никога не разбраха тези банкери, че никога не взимам повече отколкото ми трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Те дават най-много до 5, но съм ползвал най-много до 2.
            Смени си банката тогава.

Коментар

Овърдрафта от 6 заплати ли ползваш ?
              Те дават най-много до 5, но съм ползвал най-много до 2.

Коментар

Не съм, бетонки с потребителски кредити за съжаление никога не мож купи. Виж скоро нещо дребно може да купя което е направено от тухли и бетон. За изгодни акции дори овърдрафт съм използвал. За земя също.
                Овърдрафта от 6 заплати ли ползваш ?

Коментар

Лорделов нал купуваше само бетонки.Нещо се оплете в лъжите си.
                  Не съм, бетонки с потребителски кредити за съжаление никога не мож купи. Виж скоро нещо дребно може да купя което е направено от тухли и бетон. За изгодни акции дори овърдрафт съм използвал. За земя също.

Коментар

Ползвам потребителски кредити от 1998г. насам, ................, ползвам ги за купуване на акции или земя.
                    Второто което съм ти зачервил е напълно абсурдно, единствено през 2009г. ми повишиха вноската с 0,5%.
                    Лорделов нал купуваше само бетонки.Нещо се оплете в лъжите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      лорде,

малко съм по-млад от тебе (37) и досега кредит нито съм ползвал нито съм търсил - не обичам да дължа пари (нито да ми дължат). Сигурно съм изпуснал определени моменти да пазарувам на едро с 'чужди пари', но не съм пропуснал да спя спокойно. това със заемния капитал си е специфично за всеки.

виж да взимаш потребителски с лихва 9% , за да 'инвестираш' в НИ е меко казано несериозно. Потребителския кредит е доказано анти-инвеститорски инструмент, който те захапва точно, когато не трябва. Сега 9%, а при следващата паника на финансовите пазари току станал 20% - не е да не сме го виждали при това скоро беше. Криза криза - уж банките ни пълни с кеш и на +, но не пропуснаха да одерат канарчетата.

мисли преди да правиш щуротии

поздрави

ПП да не говорим за абсурда, че се мяташ с главата надолу (покупка с чужди пари) на пазар, който продължава да стагнира
                      Ползвам потребителски кредити от 1998г. насам, никога не са ме захапвали както ти се изразяваш, не разбирам защо трябва да ме захапат и сега. Аз не ползвам заемен капитал за да ходя на канарските острови или за да си купя нов автомобил, ползвам ги за купуване на акции или земя.
                      Второто което съм ти зачервил е напълно абсурдно, единствено през 2009г. ми повишиха вноската с 0,5%.

Коментар

• Лалке 1 що се абиш.Тъй тъй ще ти спрат нета.
                        Носът ти опря ли в монитора ,а Пинокио (Буратино) от много лъжи нацвъкани тук!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
                          Ти никога няма да спечелиш.Простотията е непобедима
                          Брайно Петре , не се аби.............не се гаси туй , що не гасне

Той Ще продължаваш да ръси ........

за кризи и паники на пазарите говорят САМО Две категории хора:

заинтересовани и .............
                          двата типа се познават по мненията и по многоточията

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
                            и безгранична.

Коментар

Те така ,просто с години ти чета глупостите и осъзнах че трябва да имаш антипод и дразнител .Ти и останалите клонинги (стеф-меф-лелка1).
                              Тъй като не съм заинтересован дали цената е долу или горе смятам че успешно върша функцията си на коректор на простотиите и лъжите изляти тук.
                              И за да те разбере един индивид требе да се слезне на неговото ниво с неговият език и похвати.
                              Сега малко по ясен ли съм,амиго?

Коментар

• Лелке 1 "верваме ти" като на мадридския шмекер.

Паразити-циркаджии-празнодумци

Коментар

Working...
                                X