Първоначално изпратено от darkside
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеКупувам апартамент 100 кв.м. до 3-ти етаж, непреходни стаи, тухла в Иван Вазов до 10 000 $. Може и за лек ремонт. За записване за огледи се обадете на тел. хххххххххх
(Тва е една оферта от бъдещето.)
"Наемам висококвалифицирани служители до 30 години с 10 години стаж. Заплата $150 (на месец)"
Коментар
-
Обява от март 2014-та:
Купувам апартамент 100 кв.м. до 3-ти етаж, непреходни стаи, тухла в Иван Вазов до 10 000 $. Може и за лек ремонт. За записване за огледи се обадете на тел. хххххххххх
(Тва е една оферта от бъдещето.)Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеСмени си банката тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТе дават най-много до 5, но съм ползвал най-много до 2.
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеОвърдрафта от 6 заплати ли ползваш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНе съм, бетонки с потребителски кредити за съжаление никога не мож купи. Виж скоро нещо дребно може да купя което е направено от тухли и бетон. За изгодни акции дори овърдрафт съм използвал. За земя също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеЛорделов нал купуваше само бетонки.Нещо се оплете в лъжите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеПолзвам потребителски кредити от 1998г. насам, ................, ползвам ги за купуване на акции или земя.
Второто което съм ти зачервил е напълно абсурдно, единствено през 2009г. ми повишиха вноската с 0,5%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениелорде,
малко съм по-млад от тебе (37) и досега кредит нито съм ползвал нито съм търсил - не обичам да дължа пари (нито да ми дължат). Сигурно съм изпуснал определени моменти да пазарувам на едро с 'чужди пари', но не съм пропуснал да спя спокойно. това със заемния капитал си е специфично за всеки.
виж да взимаш потребителски с лихва 9% , за да 'инвестираш' в НИ е меко казано несериозно. Потребителския кредит е доказано анти-инвеститорски инструмент, който те захапва точно, когато не трябва. Сега 9%, а при следващата паника на финансовите пазари току станал 20% - не е да не сме го виждали при това скоро беше. Криза криза - уж банките ни пълни с кеш и на +, но не пропуснаха да одерат канарчетата.
мисли преди да правиш щуротии
поздрави
ПП да не говорим за абсурда, че се мяташ с главата надолу (покупка с чужди пари) на пазар, който продължава да стагнира
Второто което съм ти зачервил е напълно абсурдно, единствено през 2009г. ми повишиха вноската с 0,5%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеТи никога няма да спечелиш.Простотията е непобедима
Той Ще продължаваш да ръси ........
за кризи и паники на пазарите говорят САМО Две категории хора:
заинтересовани и .............
двата типа се познават по мненията и по многоточията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеТи никога няма да спечелиш.Простотията е непобедима
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеТе така ,просто с години ти чета глупостите и осъзнах че трябва да имаш антипод и дразнител .Ти и останалите клонинги (стеф-меф-лелка1).
Тъй като не съм заинтересован дали цената е долу или горе смятам че успешно върша функцията си на коректор на простотиите и лъжите изляти тук.
И за да те разбере един индивид требе да се слезне на неговото ниво с неговият език и похвати.
Сега малко по ясен ли съм,амиго?
Коментар
Коментар