IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
    А бре вие луди ли сте? Може ли такива прозрения да се пишат в публичен форум???

Ще вземат всички да си купят панелки и ще ви изгори супер бизнеса. Сами си режете клона
    Да ти кажа честно, няма опасност. Повечето са суперзаблудени, купуват само когато по вестника напишат и по телевизията кажат, че трябва.....

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Ще вземат всички да си купят панелки и ще ви изгори супер бизнеса. Сами си режете клона
      Иронията е градивна, не за всеки обаче.. ти си умен човек, не е така елементарно, знаеш го... аз не си падам по надприказваниците! Дълеч съм от теоретичното приятелю... чисто любопитство ме държи във форума, не друго!

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
        Дай боже, повечето да ги сполети провиденито,... моя десет годишен дармон (автомомобила)е подслонен в подземния ни паркинг ама по стечение на обстоятелствата (жената и е готино да сме в този имот)....за мен е все тая... други неща ме радват мен..ти знаеш кои!
        Много хубави, да играеш джобен пинг-понг докато ти кихат текущ доход!!!!

Коментар

Ти и аз, знаем за какво иде реч.....дай боже повечето да го осъзнаят!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            В повечето ми имоти имам собствени масивни гаражи за автомобили, но куризоза е, че в момента все още живея в апартамент /панелка/, която няма гараж.
            За сметка на това имам такъв в друг имот на не повече от 1км. разстояние.
            Обичам, често там да си паркирам колата откакто прочетох ръководство за автомобили където пише, че масивния гараж с принудителна вентилация предпазва автомобила от дъжд, сняг , вятър и слънце! Нас хората по принцип имотите ни предпазват от липса на подслон, хляб и свободно време.....НАПЪЛНО СИ ПРАВ!
            Дай боже, повечето да ги сполети провиденито,... моя десет годишен дармон (автомомобила)е подслонен в подземния ни паркинг ама по стечение на обстоятелствата (жената и е готино да сме в този имот)....за мен е все тая... други неща ме радват мен..ти знаеш кои!

Коментар

Няма лошо, нека да ги има,.... наемателите де ( имам ги няколко)... всеки да си узрее когато е готов... след него идват следващите.
              Има две основни цнности, след свободното време.... покрива и ляба. И трите ги дават имотите, ако не е спкулативно разбира се. Ама е трудничко да се сглоби... затуй го отричат повечето. Ти и аз, знаем за какво иде реч.....дай боже повечето да го осъзнаят!
              В повечето ми имоти имам собствени масивни гаражи за автомобили, но куризоза е, че в момента все още живея в апартамент /панелка/, която няма гараж.
              За сметка на това имам такъв в друг имот на не повече от 1км. разстояние.
              Обичам, често там да си паркирам колата откакто прочетох ръководство за автомобили където пише, че масивния гараж с принудителна вентилация предпазва автомобила от дъжд, сняг , вятър и слънце! Нас хората по принцип имотите ни предпазват от липса на подслон, хляб и свободно време.....НАПЪЛНО СИ ПРАВ!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Абсолютно!!!!! ИДИОТИТЕ, които смятат колко е изгодно да живеят под наем дори не приспадат наема в разходите по жилището !!!!!!!! Тия са пълни кретени!!!!!! Ми само наема може да ти покрива всички консумативи за друго твое жилище или дори за собственото! Колко лошо е да си облъчен от западното робско мислене да живееш в чуждо жилище!!!!! Не вярвах колко пълни идиоти има в БГ!!!
                Тия скапаняци въпреки, че не могат да си купят нищо , смятат, че по-изгодно било да се набутат в тясна квартира!!!!!!!
                Няма лошо, нека да ги има,.... наемателите де ( имам ги няколко)... всеки да си узрее когато е готов(както е в онази популярна реклама) ... след него идват следващите.
                Има две основни цнности, след свободното време.... покрива и ляба. И трите ги дават имотите, ако не е спкулативно разбира се. Ама е трудничко да се сглоби... затуй го отричат повечето. Ти и аз, знаем за какво иде реч.....дай боже повечето да го осъзнаят!
                Last edited by razbiratel; 21.02.2014, 23:54.

Коментар

Осъзнатата (сметната)инвестиция в имот, дава несръвним комфорт и лежерност, каквито рядко може да се намери другаде... Те така..!
                  Абсолютно!!!!! ИДИОТИТЕ, които смятат колко е изгодно да живеят под наем дори не приспадат наема в разходите по жилището !!!!!!!! Тия са пълни кретени!!!!!! Ми само наема може да ти покрива всички консумативи за друго твое жилище или дори за собственото! Колко лошо е да си облъчен от западното робско мислене да живееш в чуждо жилище!!!!! Не вярвах колко пълни идиоти има в БГ!!!
                  Тия скапаняци въпреки, че не могат да си купят нищо , смятат, че по-изгодно било да се набутат в тясна квартира!!!!!!!

Коментар

• Осъзнатата (сметната)инвестиция в имот, дава несръвним комфорт и лежерност, каквито рядко може да се намери другаде... Те така..!

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                      Няма какво да разбираш... supertrader-а работи с неджими имоти. И хем му се иска да има ръст, че да върви бизнеса, хем осъзнава, че РЪСТЪТ не е възможен баш така лесно. И е раздвоен човека.
                      Иначе го уважам supertrader-а, търпи доста обиди човека понякога, но е спокоен и търпеливо си изказва мнението.
                      Ок!

Коментар

• Няма какво да разбираш... supertrader-а работи с неджими имоти. И хем му се иска да има ръст, че да върви бизнеса, хем осъзнава, че РЪСТЪТ не е възможен баш така лесно. И е раздвоен човека.
                        Иначе го уважам supertrader-а, търпи доста обиди човека понякога, но е спокоен и търпеливо си изказва мнението.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Пак плъзнаха млади меринджеи с по 2 бона заплати да купуват имоти по за 100к евро със заеми, писна ми от тях и ми правят конкуренция за един имот и вдигат цената пък са цървули дето каквото са изкарали до сега са го изяли. Аман от тия заеми.
                          Като хлебарки са тяхната..
                          ?!...не разбрах какво имаш в предвид ама все тая... ти си знаеш...

Коментар

• razbiratel

Пак плъзнаха млади меринджеи с по 2 бона заплати да купуват имоти по за 100к евро със заеми, писна ми от тях и ми правят конкуренция за един имот и вдигат цената пък са цървули дето каквото са изкарали до сега са го изяли. Аман от тия заеми.
                            Като хлебарки са тяхната..
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Няма да се качат имотите докато не стане това което съм написал по долу, не може да презастряваш , да рушиш и използваш вече изграденото , да се гавриш със средата обитавана от хора и да те споходи щастие. Не се ли орегулира проблема с презастрояването да забравим за ръст в цените на имотите на тази територия.
                              Вуйче, ама ти вярно си мениш становището през седмица.... на каква основа си градиш твърденията.... та така лековато ги сменяш,.. юркат те от всекаде и има защо, вярно...

Коментар

• Госпожа Перфанова освен да овладее плетенето на една кука, друго едва ли..

Коментар

Working...
                                X