Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеА бре вие луди ли сте? Може ли такива прозрения да се пишат в публичен форум???
Ще вземат всички да си купят панелки и ще ви изгори супер бизнеса. Сами си режете клона
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеДай боже, повечето да ги сполети провиденито,... моя десет годишен дармон (автомомобила)е подслонен в подземния ни паркинг ама по стечение на обстоятелствата (жената и е готино да сме в този имот)....за мен е все тая... други неща ме радват мен..ти знаеш кои!
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеТи и аз, знаем за какво иде реч.....дай боже повечето да го осъзнаят!
А бре вие луди ли сте? Може ли такива прозрения да се пишат в публичен форум???
Ще вземат всички да си купят панелки и ще ви изгори супер бизнеса. Сами си режете клона
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВ повечето ми имоти имам собствени масивни гаражи за автомобили, но куризоза е, че в момента все още живея в апартамент /панелка/, която няма гараж.
За сметка на това имам такъв в друг имот на не повече от 1км. разстояние.
Обичам, често там да си паркирам колата откакто прочетох ръководство за автомобили където пише, че масивния гараж с принудителна вентилация предпазва автомобила от дъжд, сняг , вятър и слънце! Нас хората по принцип имотите ни предпазват от липса на подслон, хляб и свободно време.....НАПЪЛНО СИ ПРАВ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеНяма лошо, нека да ги има,.... наемателите де ( имам ги няколко)... всеки да си узрее когато е готов... след него идват следващите.
Има две основни цнности, след свободното време.... покрива и ляба. И трите ги дават имотите, ако не е спкулативно разбира се. Ама е трудничко да се сглоби... затуй го отричат повечето. Ти и аз, знаем за какво иде реч.....дай боже повечето да го осъзнаят!
За сметка на това имам такъв в друг имот на не повече от 1км. разстояние.
Обичам, често там да си паркирам колата откакто прочетох ръководство за автомобили където пише, че масивния гараж с принудителна вентилация предпазва автомобила от дъжд, сняг , вятър и слънце! Нас хората по принцип имотите ни предпазват от липса на подслон, хляб и свободно време.....НАПЪЛНО СИ ПРАВ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАбсолютно!!!!! ИДИОТИТЕ, които смятат колко е изгодно да живеят под наем дори не приспадат наема в разходите по жилището !!!!!!!! Тия са пълни кретени!!!!!! Ми само наема може да ти покрива всички консумативи за друго твое жилище или дори за собственото! Колко лошо е да си облъчен от западното робско мислене да живееш в чуждо жилище!!!!! Не вярвах колко пълни идиоти има в БГ!!!
Тия скапаняци въпреки, че не могат да си купят нищо , смятат, че по-изгодно било да се набутат в тясна квартира!!!!!!!
Има две основни цнности, след свободното време.... покрива и ляба. И трите ги дават имотите, ако не е спкулативно разбира се. Ама е трудничко да се сглоби... затуй го отричат повечето. Ти и аз, знаем за какво иде реч.....дай боже повечето да го осъзнаят!Last edited by razbiratel; 21.02.2014, 23:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеОсъзнатата (сметната)инвестиция в имот, дава несръвним комфорт и лежерност, каквито рядко може да се намери другаде... Те така..!
Тия скапаняци въпреки, че не могат да си купят нищо , смятат, че по-изгодно било да се набутат в тясна квартира!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеНяма какво да разбираш... supertrader-а работи с неджими имоти. И хем му се иска да има ръст, че да върви бизнеса, хем осъзнава, че РЪСТЪТ не е възможен баш така лесно. И е раздвоен човека.
Иначе го уважам supertrader-а, търпи доста обиди човека понякога, но е спокоен и търпеливо си изказва мнението.
Коментар
-
Няма какво да разбираш... supertrader-а работи с неджими имоти. И хем му се иска да има ръст, че да върви бизнеса, хем осъзнава, че РЪСТЪТ не е възможен баш така лесно. И е раздвоен човека.
Иначе го уважам supertrader-а, търпи доста обиди човека понякога, но е спокоен и търпеливо си изказва мнението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПак плъзнаха млади меринджеи с по 2 бона заплати да купуват имоти по за 100к евро със заеми, писна ми от тях и ми правят конкуренция за един имот и вдигат цената пък са цървули дето каквото са изкарали до сега са го изяли. Аман от тия заеми.
Като хлебарки са тяхната..
Коментар
-
razbiratel
Пак плъзнаха млади меринджеи с по 2 бона заплати да купуват имоти по за 100к евро със заеми, писна ми от тях и ми правят конкуренция за един имот и вдигат цената пък са цървули дето каквото са изкарали до сега са го изяли. Аман от тия заеми.
Като хлебарки са тяхната..D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНяма да се качат имотите докато не стане това което съм написал по долу, не може да презастряваш , да рушиш и използваш вече изграденото , да се гавриш със средата обитавана от хора и да те споходи щастие. Не се ли орегулира проблема с презастрояването да забравим за ръст в цените на имотите на тази територия.
Коментар
Коментар