IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Манастирски ливади е толкова комуникативен колкото и Левси Г (с колело и двата са комуникативни . Отстоянието до центъра е почти същото. А като инфраструктура няма място за сравнение - Левски е на светлинни години от ливадите. А те са си баш за ливади Комуникативни квартали са Младост и Люлин - и другите по линиите на метрото, останалите може да се определи по всички други начини, но не и комуникативни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
      По принцип панелите в Левски са от последните строени, т.е. на 20-26 г, имат доста дълъг срок на ползване. Там е с хубави поляни между блоковете и ако човека е направил качествен ремонт, защо да не го пусне скъпо.

Дори през 2011-2012 г. в imot.bg имаше обяви с надценени имот, ако някой се навие! Такива и сега има, някой си висят от тогава.
      Добре, съгласна съм с теб, но при положение, че за същите пари имаш аналогични имоти. Например в Манастирски ливади е пълно с нови тухлени блокчета. Постоянно ми излизат рекламни банери за апартаменти там. Парите са долу горе същите, че даже има и за по-малко. В много пъти си по-близо до центъра на София и цивилизация. В Дружба е същото положението. С други думи, на мен ми се струва висока тази цена, при положение, че имаш много по-качествени имоти в по-комуникативни квартали и то с построени преди 3-4 години. Само като се замислиш как от Левски Г стигаш до работа и се отказваш директно. Единствения шанс да ме убедят е да си купя имот там е да е на много по-добра цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
        Аз като гледам цените на имотите и продавачите, наистина отиват нагоре. Онзи ден ми попадна обява в нета за напелка от 78-ма година, в Левски Г, 3 стаен, на последен етаж за 76 хил. евро. Мислих да пиша на продавача ако някой го купи да ме извика да се запозная с най-големия балък на земята. Подобна сума пари за нещо, чиито живот ше е оше 20 години в най-добрия случай, на 2 туби бензин от София и то на последен етаж, където постоянно ще ти тече и ще се чудиш как да събереш пари от всички съседи за ремонт на покрива.... Няма нормален, който да ги даде парите. Аз поне никога.
        По принцип панелите в Левски са от последните строени, т.е. на 20-26 г, имат доста дълъг срок на ползване. Там е с хубави поляни между блоковете и ако човека е направил качествен ремонт, защо да не го пусне скъпо.

Дори през 2011-2012 г. в imot.bg имаше обяви с надценени имот, ако някой се навие! Такива и сега има, някой си висят от тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
          !!!!! Само още едно нещо може да спечели и спокоен да ляга и умира след панелената ипотека и това е------ ЛОТО 6/49 по НОВА ТЕУЕВИЗИЯ. Сигурна работа.
          аз чух, че бинго милиони е ИГРАТА!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            не се приема за губещ той. има вече собствена панела, има и ипотека, какво да иска повече от живота?!
            !!!!! Само още едно нещо може да спечели и спокоен да ляга и умира след панелената ипотека и това е------ ЛОТО 6/49 по НОВА ТЕУЕВИЗИЯ. Сигурна работа.
            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
              Последният период, за който статистиката показва ясно изразена тенденция, започва в началото на 2014 година и трае до настоящия момент, т.е. до пролетта на 2015 година. През този период статистическите данни показват поскъпване на имотите – с различен процент за различните райони на страната, но неизменно цените се стремят нагоре.
              http://peroto.net/poskapvat-li-realn...e-v-balgariya/
              Аз като гледам цените на имотите и продавачите, наистина отиват нагоре. Онзи ден ми попадна обява в нета за напелка от 78-ма година, в Левски Г, 3 стаен, на последен етаж за 76 хил. евро. Мислих да пиша на продавача ако някой го купи да ме извика да се запозная с най-големия балък на земята. Подобна сума пари за нещо, чиито живот ше е оше 20 години в най-добрия случай, на 2 туби бензин от София и то на последен етаж, където постоянно ще ти тече и ще се чудиш как да събереш пари от всички съседи за ремонт на покрива.... Няма нормален, който да ги даде парите. Аз поне никога.

Коментар

И ти си наивен разбира се, но като щраус с глава в пясъка, не четеш. Не прочете, че брокерите в това изследване не са фактор, не защото не ти се чете, а защото не обичаш да четеш негативни за теб новини. Жалко, психология на губещия...
                не се приема за губещ той. има вече собствена панела, има и ипотека, какво да иска повече от живота?!

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                  Във Враца даже и гарга не каца!!
                  И ти си наивен разбира се, но като щраус с глава в пясъка, не четеш. Не прочете, че брокерите в това изследване не са фактор, не защото не ти се чете, а защото не обичаш да четеш негативни за теб новини. Жалко, психология на губещия...
                  имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                    пак си цитирал гладни брокери.Във Враца колко е ръста
                    Във Враца даже и гарга не каца!!
                    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                      Това показва колко ти е акъла и, че въобще не четеш това което ти се дава смляно, само философстваш.
                      Данните са от ЕВРОСТАТ и Райфайзен банк.

Коментар

Последният период, за който статистиката показва ясно изразена тенденция, започва в началото на 2014 година и трае до настоящия момент, т.е. до пролетта на 2015 година. През този период статистическите данни показват поскъпване на имотите – с различен процент за различните райони на страната, но неизменно цените се стремят нагоре.

Коментар

• Сещам се за страни, в които цените не са се променяли съществено от 10-15 години. Толкова ли би бил шокиращ такъв вариант? Особено при отсъствие на инфлация и катастрофични катаклизми, защо да не се достигне до стабилни цени?

Коментар

• Последният период, за който статистиката показва ясно изразена тенденция, започва в началото на 2014 година и трае до настоящия момент, т.е. до пролетта на 2015 година. През този период статистическите данни показват поскъпване на имотите – с различен процент за различните райони на страната, но неизменно цените се стремят нагоре.

Коментар

Същият ,с трите процента Смешен та трагичен......
                              Да - вЕрно е!
                              Трагично е за тези, които са купили на 1 600 еврака с 12% гепере!!
                              Ноооо - мокрите сънища за РРРРЪССССТ са безплатни!
                              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                не съм сигурен, дали те разбрах.
                                скептика е в бизнеса с НИ ли?
                                кой тогава е банковия чиновник?

ааа пбст, лиии?
                                абе казва, че е купил панелка в младост с кредит на 3% гпр.
                                според мен това е самия хампарцунян...или жена му
                                Същият ,с трите процента Смешен та трагичен......

Коментар

Working...
                                X