Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениеп
Всички се втурнаха да Наемат , което допълнително вдигна и Наемите
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеКакъв апартамент да купя? Едностаен, двустаен или тристаен, ако още не съм женен и нямам деца?
http://zaparite.blogspot.bg/2015/10/blog-post_24.htmlСпадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Какъв апартамент да купя? Едностаен, двустаен или тристаен, ако още не съм женен и нямам деца?
http://zaparite.blogspot.bg/2015/10/blog-post_24.html
Коментар
-
Навсякъде поскъпват ..Имоти , Наеми
Първоначално изпратено от chokolino Разгледай мнениеНе съм обръщал внимание на продажните цени скоро време, не знам и сделки колко има, но наемите се вдигат, поне в Стара Загора.
Дадохме един апартамент ново строителство на добра цена за нас / с около 6.5% брутна годишна възвръщаемост /
още на първия ден след пускането на обявата, а после се оказа,
че май сме се прекарали, защото комшиите дадоха техния подобен
за повече, а за нашия звъняха след това поне още 10 човека...
Всички се втурнаха да Наемат , което допълнително вдигна и Наемите
но пък си сигурен ,че ще печелиш здраво от наеми , сам казваш ,че имо огромен Интерес към наемане
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеПазарът на ОФФФФЕРТИТЕ направо си върви към поскъпване! Лети!!
Ама пазара на сделките засега стои...
Имота в "О'беля 3,1415" все още е само на 88 888 еврака!!
Ще 'зема да си купя и един инвестиционен в "Люлин 2,7182" - сега му е времето!!
и увеличи Шарените букви..да се знае , че не ти е добре.
.
.
Коментар
-
не разбирам тезата с поскъпващи жилища!
Единствения град в БГ с ръст на народонаселението е Сф! Как и защо да се вдигат цените на имотите във всеки друг град в БГ при токова много празни имоти, при обезлюдяваща се и застаряваща държава?!?! Не разбирам! А и дъртите панели обещават да санират и да удължат още живота им! Как и защо днес да наддавам за жилище и на кой ще го продам след 20-30години на печалба?!?!
Моля обяснете ми какво пропускам.
п.п. Да не забравяме и кризата в Гърция, проблемите в Турция и Украйна, които допълнително отблъскват баби англичанки да купуват на кило.
Коментар
-
Не съм обръщал внимание на продажните цени скоро време, не знам и сделки колко има, но наемите се вдигат, поне в Стара Загора. Дадохме един апартамент ново строителство на добра цена за нас / с около 6.5% брутна годишна възвръщаемост / още на първия ден след пускането на обявата, а после се оказа, че май сме се прекарали, защото комшиите дадоха техния подобен за повече, а за нашия звъняха след това поне още 10 човека...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеПазарът на жилища направо си върви към поскъпване! Май пак ще надуват имотния балон няколко поредни години, докато се спука!
Ама пазара на сделките засега стои...
Имота в "О'беля 3,1415" все още е само на 88 888 еврака!!
Ще 'зема да си купя и един инвестиционен в "Люлин 2,7182" - сега му е времето!!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Абсолютно Прав - Поскъпването вече е Факт
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеПазарът на жилища направо си върви към поскъпване! Май пак ще надуват имотния балон няколко поредни години, докато се спука!
http://www.investor.bg/news/comments/204716/453/
в София нещата Хич не са Розови ... И панеляците и копторите (термини на Понижителите) .. Поскъпват !!
качественото отдавна е изкупено ..лихвите по Депозитите вървят към Нула...
Матряла Зрее , макар и постфактум.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеДобре, съгласна съм с теб, но при положение, че за същите пари имаш аналогични имоти. Например в Манастирски ливади е пълно с нови тухлени блокчета. Постоянно ми излизат рекламни банери за апартаменти там. Парите са долу горе същите, че даже има и за по-малко. В много пъти си по-близо до центъра на София и цивилизация. В Дружба е същото положението. С други думи, на мен ми се струва висока тази цена, при положение, че имаш много по-качествени имоти в по-комуникативни квартали и то с построени преди 3-4 години. Само като се замислиш как от Левски Г стигаш до работа и се отказваш директно. Единствения шанс да ме убедят е да си купя имот там е да е на много по-добра цена.
Ти къде си купила, Мамита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеПродадохме наскоро четиристаен в Левски Г, доста по-комуникативен е от ливадите, въпреки, че един колега много се хвали с два апарта там, но дори не може да ги отдаде вече 2 години. Левски Г е от старите квартали с инфраструктура, много места за паркиране, заведения и магазини освен това с добра връзка с центъра от автобуси и тролеи. В близост се намира най-гъзарската фитнес зала "ФИТНЕС ПУЛС ПЛАТИНУМ", магазин "ДЕКАТЛОН" и хипермаркети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ar2r Разгледай мнениеМанастирски ливади е толкова комуникативен колкото и Левси Г (с колело и двата са комуникативни . Отстоянието до центъра е почти същото. А като инфраструктура няма място за сравнение - Левски е на светлинни години от ливадите. А те са си баш за ливади Комуникативни квартали са Младост и Люлин - и другите по линиите на метрото, останалите може да се определи по всички други начини, но не и комуникативни.имотеца хляб и вода не иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеК'ви ливади бе, к'ви пет лева???
Има ли детски градини, училища, болници, обществен транспорт, УЛИЦИ???
Даже и манастир нЕма! Едни голи ливади с блокове тук-там....
Само голЕма ливада може да си купи там "жилище" от "итонг"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ar2r Разгледай мнениеМанастирски ливади е толкова комуникативен колкото и Левси Г (с колело и двата са комуникативни . Отстоянието до центъра е почти същото. А като инфраструктура няма място за сравнение - Левски е на светлинни години от ливадите. А те са си баш за ливади Комуникативни квартали са Младост и Люлин - и другите по линиите на метрото, останалите може да се определи по всички други начини, но не и комуникативни.
Има ли детски градини, училища, болници, обществен транспорт, УЛИЦИ???
Даже и манастир нЕма! Едни голи ливади с блокове тук-там....
Само голЕма ливада може да си купи там "жилище" от "итонг"..."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
Коментар