IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Статистиката екстраполира ясни и видими за всички ни тенденции!
    Нима не виждате че масово семействата са с по едно дете а в голямата част нямат деца? Нима не виждате че вече 1млн са цигани? Нима не виждате застраряването и липсата на деца?
    Какво да очаквам купувайки си апартамент, че Холандия и Франция ще потънат и европейците ще дойдат да живеят в уредения и без никаква престъпност Луковит?
    Аз не съм чул до сега блок да е ппаднал(е има по някоя тераса от гръмнал бойлер ), е кой ще вдига цените яко ново строителство, затворени комплекси и т.н. - КОЙ?
    Виж сега малко ще те разочаровам.За Бог ти какво очакваш няма никакво значение.Гарантирам че ако сега примерно те замразят и те събудят през 2060 година ще гледаш и ще се пулиш.Ще бъде съвършено различен свят.Ти явно не осъзнаваш това.А избора на холандците ще или под водата или в Луковит.Мисля че решението е ясно.А сега като вкарат няколко милиона туземци там ще видиш колко е уредено и чисто и как няма престъпления?

Коментар

това че тълпата изперква не трябва да ни лишава от трезва мисъл!!!
      тук е форумът на инвестор на не на бгмама!!!

" До 2060 г. населението на страната ни ще намалее с близо 2 млн. души, сочат данни от последно изследване на Националния статистически институт (НСИ), което проследява броя на жителите у нас, предаде БТА.

"
      в целия ти пост има и нещо градивно...с червено , в курсив

ако искаш да видиш Дървото...не гледай цялата гора...дава Грешни гледни точки...
      понеже това ще те затрудни....?!?!

не отговаряй на Мен..не ме касае..отговори на Себе си...

в Какъв времеви хоризонт Живееш , ЩЕ живееш...колко год е съзнателния ти живот..100 ...150 год ?!?!

колко от тези години ще премине по Квартири + местене+неудобства + нови адаптации

Колко Банкови Кризи можеш да преживееш ???
      ..........
      статистиката е за Глупаците ,

а отговориш ли Си на Тези въпроси - ще Си определиш "Отбора" в който Тичаш ..съотв. ще получиш Житейска оценка...

всичко е в твоите ръце..

както Спокойният живот , така и това което пишеш , но НЕ разбираш
      .
      .
      .

Коментар

• Статистиката екстраполира ясни и видими за всички ни тенденции!
        Нима не виждате че масово семействата са с по едно дете а в голямата част нямат деца? Нима не виждате че вече 1млн са цигани? Нима не виждате застраряването и липсата на деца?
        Какво да очаквам купувайки си апартамент, че Холандия и Франция ще потънат и европейците ще дойдат да живеят в уредения и без никаква престъпност Луковит?
        Аз не съм чул до сега блок да е ппаднал(е има по някоя тераса от гръмнал бойлер ), е кой ще вдига цените яко ново строителство, затворени комплекси и т.н. - КОЙ?
        Last edited by tony1975; 25.10.2015, 14:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Тони в националната статистика кипи безсмислен неуморен труд.Там работят изключително прости хора които не са произвели нищо през живота си.Ти изобщо можеш ли да осмислиш квой й туй чудо 2060г?Как ще изглежда живота тогава?Ще има ли нови начини за придвижване?Каква ще бъде техниката?Ще има ли война в Европа?Нови болести?Какъв ще е климата?Дали тогава релефа на континента Европа ще е същия?Я само се замисли че Холандия Италия и Англия може да ги няма?Южна Франция също.Така че математиката тук не върши никаква работа
          +1
          Предвид темпото на развитие,
          тези 40 години могат да се
          приравнят на около 300 от
          досега изтеклите.

Коментар

това че тълпата изперква не трябва да ни лишава от трезва мисъл!!!

" До 2060 г. населението на страната ни ще намалее с близо 2 млн. души, сочат данни от последно изследване на Националния статистически институт (НСИ), което проследява броя на жителите у нас, предаде БТА.

Националната статистика прогнозира няколко варианта на развитие на населението в България, като според първия сценарий през 2060 г. броят на живеещите у нас българи ще бъде 5,3 млн. За справка по време на последното преброяване регистрираните живеещи у нас са общо 7,3 млн. души.

Вторият сценарий за демографското развитие на страната има по-оптимистичен характер и според него се предвижда у нас през 2060 г. да има 5,7 млн. души.

Според третия сценарий, който е и най-песимистичният, след около половин век населението на страната ни ще се „стопи“ с около 2,2 млн. и така жителите на държавата ни ще бъдат едва 5,1 млн. души.

Много интересни са изводите по области. Населението в област София-град ще се увеличи с 45% до 1,87 млн. души през 2060 г., показват изчисления на Investor.bg на база прогнозни данни на НСИ.

В периода до 2060 г. населението на областите Смолян, Ловеч и Разград ще се стопи с 2/3. Много от областите преживяха рязък спад на населението от 1990 г. насам и новото намаление просто ще ги направи икономически мъртви.

Със спад от 14% за 49 годишния период ще бъде област Варна, следвана от спад с 21% при област Бургас и с 36% в населението на област Пловдив.

Според ООН населението на България се топи най-бързо в света. България е и сред 5-те страни в света с най-застаряло население през 2009 г. По този показател сме се наредили до Япония, Германия, Италия и Швеция."
            Тони в националната статистика кипи безсмислен неуморен труд.Там работят изключително прости хора които не са произвели нищо през живота си.Ти изобщо можеш ли да осмислиш квой й туй чудо 2060г?Как ще изглежда живота тогава?Ще има ли нови начини за придвижване?Каква ще бъде техниката?Ще има ли война в Европа?Нови болести?Какъв ще е климата?Дали тогава релефа на континента Европа ще е същия?Я само се замисли че Холандия Италия и Англия може да ги няма?Южна Франция също.Така че математиката тук не върши никаква работа

Коментар

• това че тълпата изперква не трябва да ни лишава от трезва мисъл!!!

Националната статистика прогнозира няколко варианта на развитие на населението в България, като според първия сценарий през 2060 г. броят на живеещите у нас българи ще бъде 5,3 млн. За справка по време на последното преброяване регистрираните живеещи у нас са общо 7,3 млн. души.

Вторият сценарий за демографското развитие на страната има по-оптимистичен характер и според него се предвижда у нас през 2060 г. да има 5,7 млн. души.

Според третия сценарий, който е и най-песимистичният, след около половин век населението на страната ни ще се „стопи“ с около 2,2 млн. и така жителите на държавата ни ще бъдат едва 5,1 млн. души.

Много интересни са изводите по области. Населението в област София-град ще се увеличи с 45% до 1,87 млн. души през 2060 г., показват изчисления на Investor.bg на база прогнозни данни на НСИ.

В периода до 2060 г. населението на областите Смолян, Ловеч и Разград ще се стопи с 2/3. Много от областите преживяха рязък спад на населението от 1990 г. насам и новото намаление просто ще ги направи икономически мъртви.

Със спад от 14% за 49 годишния период ще бъде област Варна, следвана от спад с 21% при област Бургас и с 36% в населението на област Пловдив.

Според ООН населението на България се топи най-бързо в света. България е и сред 5-те страни в света с най-застаряло население през 2009 г. По този показател сме се наредили до Япония, Германия, Италия и Швеция."
              Last edited by tony1975; 25.10.2015, 08:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                треа да им фърлиш малко кюспе
                и после да им играеш големото серкме, не знаеше ли?
                и се пази от влака...
                айде наслука
                От влака 'дето трака-трака, трака-трака ли???
                Той май влЕзал в трета глуха на гара Сф - гооолем ремонт!!
                "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                  Аз даже нЕма и да купувам!!
                  Е, продавам в "О'беля 3,1415" на 88 888 еврака, ама засега нЕма шарани...
                  'ма брокерицата каза, че ще до'дат!!

Три пъти ЪП и на РРРРЪССССТ да е!!
                  Малко е. Малко е.. Дигай евраците. Имат пари, влака го няма. Заминал е.
                  г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение

треа да им фърлиш малко кюспе
                    и после да им играеш големото серкме, не знаеше ли?
                    и се пази от влака...
                    айде наслука

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                      Не знам, душа, аз нито ще отдавам, нито ще живея под наем.
                      Ам'ся ти се отдава възможност да разбереш душата.
                      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

Не знам, душа, аз нито ще отдавам, нито ще живея под наем.

"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• [QUOTE=г-жа Фирдевс;1059892090]Наемат.. Наркодилъри, Джихадисти или група от 15тина бежанци.
                          Няма четвърти вариант. По точно има ама е "четвъртит" и идва в следствие на първите три.[/QUOT
                          Last edited by bulgarian lev; 18.04.2016, 16:34.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                            провървяло му е и то доста, мисля
                            http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...nk=206yk7&f1=1
                            само 2 обяви над 340е за хиподрума
                            http://naemi-sofia.holmes.bg/pcgi/ho...E4%F0%F3%EC%E0

Не вярвай много на обявите. Ако се обадиш да търсиш щв те изненадат.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

И аз не знам кои наемат, но факт - мой приятел отдаде без проблем двустаен Лозенец, ново строителство, малък, 63 квадрата, 420 евро, ул. Урвич, Хиподрума, старо, двустаен, 340 евро без проблем. Може би само на него му върви. Късмет може би.
                              Наемат.. Наркодилъри, Джихадисти или група от 15тина бежанци.
                              Няма четвърти вариант. По точно има ама е "четвъртит" и идва в следствие на първите три.
                              Last edited by г-жа Фирдевс; 24.10.2015, 22:16.
                              г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

И аз не знам кои наемат, но факт - мой приятел отдаде без проблем двустаен Лозенец, ново строителство, малък, 63 квадрата, 420 евро, ул. Урвич, Хиподрума, старо, двустаен, 340 евро без проблем. Може би само на него му върви. Късмет може би.
                                провървяло му е и то доста, мисля
                                http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...nk=206yk7&f1=1
                                само 2 обяви над 340е за хиподрума

Коментар

Working...
                                X