IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Pastir2

А купувача на имота как се е травмирал , нещо никак не е ясно ? Като купиш след 20 години каква ти е гаранцията, че няма да се травмираш ! Или тогава, ще е сигурно вече че цените няма да паднат ?
    28 ДНИ ОСТАВАТ ДО МОМЕНТА НА СЛЕДВАЩАТА ТРАВМА - ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА !!!!!
    D.Y.F-091066

Коментар

• Здравейти,

Как е работата с имотите?

Не ме чакайте от страната на купувачите следващите 20 години (най-малко), тъй като попаднахме на човек в силна зависимост .
      Last edited by Pastir2; 24.11.2012, 13:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
        Точно така, като са ти скъпи имотите, хващай гората. Там има заслони
        Ахааааа - явно ти от гората идваш щом знаеш какво има там!!
        На маневри ли беше, гус-ин старшина??
        "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
          За да не съм голословен - ето я обещаната статия на немски:
          http://www.diw.de/de/diw_01.c.357516...hicht+verliert

Това, което коментирах, го има в табличка към края на статията:

Семейство с 2 деца, едно над и едно под 14 години:
          Нисък доход - до 1978 Евро
          Среден доход - 1979 - 4242 Евро
          Висок доход - над 4242 Евро.

Иде реч за нетен месечен доход на цялото семейство.

Най-интересното е тук, затова го давам в оригинал и го превеждам:

Само 60% от хората в Германия попадат в средната класа с нетен доход от 860 до 1844 Евро месечно.

Тъй че не хващайте много вяра на приказките за заплати от по 4-5 хиляди Евро в Германия. Не че няма и такива, но изобщо не са масов случай.

P.S. И последно, че стана много късно и ми се приспа - за изчисляване на семейния доход се ползва следната формула: Един възрастен - тежест 1; втори възрастен и/или едно или повече деца над 14 години - тежест 0.5 за всеки; едно или повече деца до 14 години - тежест 0.3 за всяко. Или долната граница за горецитираното семейство е 860 + 2х(860х0.5) + 860х0.3. Прави точно 1978 Евро
          Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones56 Разгледай мнение

Ей, зари ни с поучителни басни! Не човек, а машина!

Тъй като след малко отивам да пострелям за няколко дена из горите, да те питам майсторе на краткия разказ. Какви точно доводи ще изложиш за стабилизирането!!!!! и дори ПОСКЪПВАНЕТО!!!!! на имотите у нас?

Доводи, факти и цифри, а не народни мъдрости от Баняджията и твоя милост. Айде, в неделя пак ще се чуем!

Коментар

• Точно така, като са ти скъпи имотите, хващай гората. Там има заслони
              Първоначално изпратено от Bones56 Разгледай мнение

Тъй като след малко отивам да пострелям за няколко дена из горите, да те питам майсторе на краткия разказ. Какви точно доводи ще изложиш за стабилизирането!!!!! и дори ПОСКЪПВАНЕТО!!!!! на имотите у нас?

Доводи, факти и цифри, а не народни мъдрости от Баняджията и твоя милост. Айде, в неделя пак ще се чуем!
              Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
                като малък бях рибар :

винаги ходех за риба на едно и също място и винаги срещах един и същ възрастен човек -
                живееше на няколко преки от нас...Бай Кольо се казваше , с прякор Баняджията
                задавах му един и същ въпрос (Бай Кольо-има ли риба) и винаги получавах един и същ отговор (Има-но е омешана с Водата)

така е и при теб - Истината е "Омешана" с водата

не вярвай на всичко което ти харесва и не отричай всичко което не ти харесва - има Много "Вода"

-----------

и понеже темата е за Поскъпване на имотите - Давам ти Жокер :

Напиши в Гугъл "манипулация на Либор" , Преброй Резултатите от търсенето и ще разбереш как се прави Криза
                Задай си въпроса - "от какво Печелят Банките" и си отговори на въпроса - Какво Следва с Имотите
                -------------
                абревиатурата "ЕЖК" е мой патент , нищо че доста хора го ползват без лиценз

Не слушай радио ЕЖК - истината трябва да я Докоснеш в първо лице

Коментар

• Защо вярваш на всичко - казано по радио "ЕЖК"

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Айде стига бе.Ти ще ме изкараш богат.Ако средната класа в Германия има семеен доход 2700 евро ние сме по добри и богати.
                  като малък бях рибар :

винаги ходех за риба на едно и също място и винаги срещах един и същ възрастен човек -
                  живееше на няколко преки от нас...Бай Кольо се казваше , с прякор Баняджията
                  задавах му един и същ въпрос (Бай Кольо-има ли риба) и винаги получавах един и същ отговор (Има-но е омешана с Водата)

така е и при теб - Истината е "Омешана" с водата

не вярвай на всичко което ти харесва и не отричай всичко което не ти харесва - има Много "Вода"

-----------

и понеже темата е за Поскъпване на имотите - Давам ти Жокер :

Напиши в Гугъл "манипулация на Либор" , Преброй Резултатите от търсенето и ще разбереш как се прави Криза
                  Задай си въпроса - "от какво Печелят Банките" и си отговори на въпроса - Какво Следва с Имотите
                  -------------
                  абревиатурата "ЕЖК" е мой патент , нищо че доста хора го ползват без лиценз

Не слушай радио ЕЖК - истината трябва да я Докоснеш в първо лице

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    За съжаление незнам и думица немски.Ако намериш на английски ще е чудесно.
                    За да не съм голословен - ето я обещаната статия на немски:
                    http://www.diw.de/de/diw_01.c.357516...hicht+verliert

Това, което коментирах, го има в табличка към края на статията:

Семейство с 2 деца, едно над и едно под 14 години:
                    Нисък доход - до 1978 Евро
                    Среден доход - 1979 - 4242 Евро
                    Висок доход - над 4242 Евро.

Иде реч за нетен месечен доход на цялото семейство.

Най-интересното е тук, затова го давам в оригинал и го превеждам:
                    Nur 60 Prozent der Menschen in Deutschland gehören noch zur Mittelschicht, mit Nettoeinkommen zwischen 860 und 1.844 Euro.
                    Само 60% от хората в Германия попадат в средната класа с нетен доход от 860 до 1844 Евро месечно.

Тъй че не хващайте много вяра на приказките за заплати от по 4-5 хиляди Евро в Германия. Не че няма и такива, но изобщо не са масов случай.

P.S. И последно, че стана много късно и ми се приспа - за изчисляване на семейния доход се ползва следната формула: Един възрастен - тежест 1; втори възрастен и/или едно или повече деца над 14 години - тежест 0.5 за всеки; едно или повече деца до 14 години - тежест 0.3 за всяко. Или долната граница за горецитираното семейство е 860 + 2х(860х0.5) + 860х0.3. Прави точно 1978 Евро
                    Last edited by Crux; 23.11.2012, 00:16.
                    Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

Доходът на средната класа е от-до. Не е фиксирана сума. Нещо от рода на 2500 - 4800 Евро нето беше за семейство с 2 деца, мога да проверя и да пусна линк, само че ще е на немски.
                      Предимствата на живота в емиграция отдавна вече не са финансови. Не че и това няма значение, но не е от първостепенна важност, както беше преди 10-15 години.
                      За съжаление незнам и думица немски.Ако намериш на английски ще е чудесно.

Коментар

Айде стига бе.Ти ще ме изкараш богат.Ако средната класа в Германия има семеен доход 2700 евро ние сме по добри и богати.
                        Доходът на средната класа е от-до. Не е фиксирана сума. Нещо от рода на 2500 - 4800 Евро нето беше за семейство с 2 деца, мога да проверя и да пусна линк, само че ще е на немски.
                        Предимствата на живота в емиграция отдавна вече не са финансови. Не че и това няма значение, но не е от първостепенна важност, както беше преди 10-15 години.

Коментар

Бате Пешо,
                          В Германия реалните средни заплати за посочените професии са доста по-ниски. Неслучайно това са резултати от допитване, а не официална правителствена статистика. Като туриш и едни хубави отчисления за данъци и осигуровки и... нещата далеч не изглеждат толкова добре.
                          Наскоро гледах една официална статистика за доходите на средната класа в Германия. Оказа се, че с нашия месечен семеен доход от около 2700 Евро нето и с две деца ние сме средна класа дори по немските стандарти. Вярно, много по-близко сме до долната граница, но все пак се вписваме. Та - не вярвай много-много на статистики за чужбински доходи и заплати, когато са публикувани от наши медии.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                            Ами какво да ти кажа, доверието в кумира ми е 24% към днешна дата, а към БСП-19%.
                            Не е зле за четвърта година в мандата.
                            За климата не съм съгласен с теб. Не забравяй, че съм геоГРАФ. В момента в Англия и Ирландия е по-топло отколкото в БГ, заради Гълфстрийм. Това продължава чак до май. Нашият климат е по-суров. Англичаните са лидери по овцевъдство. Мисля сериозно да се занивам с такова нещо там ако емигрирам, но не и като друг вид общак. Щото и аз не съм много добър в английския, по съм във френския, но жената е даскалица по английски с английска филология, та съм сигурен, че ще си намери работа на третия ден. Разговаряйки по въпроса обаче, тя въобще не е очарована да емигрира. Тя си е тукашна като мен.
                            Панеже ме хващаш малко на градус, ще призная, че правителството прави много грешки.......Лека! Ако ми се покачи градуса , може и агресивно да те попържа
                            Не съм специалист по климат нито по география но английския климат не ме кефи.Езика го знам добре но не ми се ходи там.За правителството като за умрелите щото за мен тези са покойници.Те са в клинична смърт.По лошото е че втори са комунягите.Незнам що Господ ни наказва така комунист милиционер мангал комунист милиционер мангал.Куневица Ярешки доносника Каракачанов психопата Сидеров.Ей от тоя боклук трябва да избираме.Благодаря няма да участвам.

Коментар

• Ако, мислите да ми емигрирате, ще ви пратя този чиляк да ви се скара:
                              http://livesport.bg/Nyama-drug-kato-...IDEO%29--76946
                              Два дни ме е болял корема от смях. Вижте записа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Зависи.Ако милицията спечели абсолютно мнозинство нямам нерви да търпя тази простотия.Омръзна посредствени прости и алчни хора да посягат на труда ми.Бизнеса няма как да ти го продам.Мен не ме интересуват панелки и софийски коптори.Животните отиват за салам а земята под аренда.Все пак има лъч надежда.И внимателно прочети колко печелят електроинженерите в Германия ама много внимателно.
                                http://dnes.dir.bg/news/boyko-boriso...-12466677?nt=9
                                http://dnes.dir.bg/news/Germania-zap...12465517?nt=10
                                Бате Пешо,
                                В Германия реалните средни заплати за посочените професии са доста по-ниски. Неслучайно това са резултати от допитване, а не официална правителствена статистика. Като туриш и едни хубави отчисления за данъци и осигуровки и... нещата далеч не изглеждат толкова добре.
                                Наскоро гледах една официална статистика за доходите на средната класа в Германия. Оказа се, че с нашия месечен семеен доход от около 2700 Евро нето и с две деца ние сме средна класа дори по немските стандарти. Вярно, много по-близко сме до долната граница, но все пак се вписваме. Та - не вярвай много-много на статистики за чужбински доходи и заплати, когато са публикувани от наши медии.

Коментар

Working...
                                X