IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Инвестира много истински пари в парцели и после запази един страхотен за семейството си,другите ги даде срещу обезщетения,продаде някой от тях.Направи много пари човека,но влезе когато трябваше в пазара и управлява умно след това.Знам и за една англичанка,която направи същото,но с много по-малко пари и пак спечели прилично.Предполагам,че има много такива,но не мога да знам за всички.
    Всички знаем и за едни парцели през които щяха да минават едни тръби и т.н. - хайде по-сериозно вече

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Не отричам тезата ви, просто моля да ми обясните защо и да дадете разумни аргументи!

ха кажете ми как да дам 40К в евро за апартамент в този блок и колко ли ще струва и дали ще го има след 25-30години? Дали бабите останали като кукумявки по етажите най-накрая ще склонят да дадат пари за ремонт на асансьора? и да не продължавам че имам жилище в подобен 16 етажен в Плевен и да не ви разправям..... е какво да му се възстановява нацените в този блок и на хилядите такива в БГ?
      Пари да ми дават няма да живея в подобна пародия на апартамент.Стойността тука за мен е нула

Коментар

Teриторията си е добре,но управлението е зле.Отлива на английски купувачи е защото и те не са от най-умните,някой ги беше излъгал,че видиш ли,ако купят 2007-2008 г. ще станат милионери има-няма след 5 год. най-много.Да призная и такива имаше,но много по-малко от шашавите.Един белгиец в Созопол им скри шайбата на нашите гяволета и наистина спечели много,но беше женен и за българка,де.Времевата граница е много голяма до 2060г. това искам да кажа.
        Пазарът на жилища в София,върви по пътя на възстановяване за сега толкова.
        А, казваш в Б-стан имало 4 годишни времена? Не се усеща. Ама се усещат 40+ лятото и минус 20+ зимата. Излъгал ги беше някой англичаните че има закони и инфраструктура. Е, видяха че няма и разкараха имотите. Някакво друго аргументче да имаш, щото гледам - само едната природа остана? Засега, активно я унищожавате....

Коментар

Не отричам тезата ви, просто моля да ми обясните защо и да дадете разумни аргументи!

ха кажете ми как да дам 40К в евро за апартамент в този блок и колко ли ще струва и дали ще го има след 25-30години? Дали бабите останали като кукумявки по етажите най-накрая ще склонят да дадат пари за ремонт на асансьора? и да не продължавам че имам жилище в подобен 16 етажен в Плевен и да не ви разправям..... е какво да му се възстановява нацените в този блок и на хилядите такива в БГ?
          Аз и един лев няма да дам за това

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            какво казваш направи?

Инвестира много истински пари в парцели и после запази един страхотен за семейството си,другите ги даде срещу обезщетения,продаде някой от тях.Направи много пари човека,но влезе когато трябваше в пазара и управлява умно след това.Знам и за една англичанка,която направи същото,но с много по-малко пари и пак спечели прилично.Предполагам,че има много такива,но не мога да знам за всички.

Коментар

Teриторията си е добре,но управлението е зле.Отлива на английски купувачи е защото и те не са от най-умните,някой ги беше излъгал,че видиш ли,ако купят 2007-2008 г. ще станат милионери има-няма след 5 год. най-много.Да призная и такива имаше,но много по-малко от шашавите.Един белгиец в Созопол им скри шайбата на нашите гяволета и наистина спечели много,но беше женен и за българка,де.Времевата граница е много голяма до 2060г. това искам да кажа.

Коментар

Един белгиец в Созопол им скри шайбата на нашите гяволета и наистина спечели много
                какво казваш направи?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  Ми тя тая територия е една Германия, Б-стан не отговаря на описанието ти и отлива на английски купувачи по селата го доказа
                  Де факто Б-стан и сега вече е обезлюдена, хората са се спасили в няколко големи града а страната е практически запустяла.

Коментар

• [QUOTE=tony1975............., е кой ще вдига цените яко ново строителство, затворени комплекси и т.н. - КОЙ?[/QUOTE]

И 15 пъти да питаш ,пак няма " НИ КОЙ" да ти каже" КОЙ" ще ги вдига цените ..

В София и няколко от по големите градове има някакво търсене ,но в по малките градове ,да не говорим за села.....там е пълна скръб.Обезлюдяване....
                    Нещо което е ново и добре направено ,с добра локация,и .т.н. си се продава..без значение на 500 или 2500 евро,има си някакъв пазар.Ама колко са такива?!

Коментар

Пишете,че територията ни ще се обезлюди до 2060 год.,весело ми стана да ви кажа
                      Разбира се,че отчитам и факта,че никой от нас освен,ако не е врачка няма как да знае това,обаче мнението ми е,че точно това е много малко вероятно.Смятам,че и сега много хора искат да живеят на територия с четири годишни времена с прекрасна природа и колкото и да не ви се вярва,но много добра инфраструктура.Дори и без някакви катастрофални събития,мисля,че територията ни няма да се обезлюди.До 2060 г. има толкова много време,че и един социалистически строй може да си докараме,дори и да го свалим има време
                      Ми тя тая територия е една Германия, Б-стан не отговаря на описанието ти и отлива на английски купувачи по селата го доказа
                      Де факто Б-стан и сега вече е обезлюдена, хората са се спасили в няколко големи града а страната е практически запустяла.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                        Социализма го изкарахме.Ред е на комунизма.Но ако продължават народите на Европа да избират идиоти за управници мое докараме нещата до нов първобитно общинен строй...
                        Комунизма няма кой да му се върже,виж по социала много мързели въздишат още
                        Опасността от първобитно общинен строй не идва от страна на Европа,а от страна на едни други северно азиатски орди,чиито жители са от най-големите любители на нашето Отечество,особено на неговата черноморска дестинация.

Коментар

Пишете,че територията ни ще се обезлюди до 2060 год.,весело ми стана да ви кажа
                          Разбира се,че отчитам и факта,че никой от нас освен,ако не е врачка няма как да знае това,обаче мнението ми е,че точно това е много малко вероятно.Смятам,че и сега много хора искат да живеят на територия с четири годишни времена с прекрасна природа и колкото и да не ви се вярва,но много добра инфраструктура.Дори и без някакви катастрофални събития,мисля,че територията ни няма да се обезлюди.До 2060 г. има толкова много време,че и един социалистически строй може да си докараме,дори и да го свалим има време
                          Социализма го изкарахме.Ред е на комунизма.Но ако продължават народите на Европа да избират идиоти за управници мое докараме нещата до нов първобитно общинен строй...

Коментар

имам доста приятели с ипотеки за 20-25 години, мисля че е достатъчно дълъг период! Ама знае лли човек кое ще потъне до тогава(явно е по-вероятно отколкото ние да се обезлюдим)
                            Дадох пример с Холандия щото просто това ми дойде на ум.Възможно е през 2060г да има такива технологии че да няма значение кой къде живее.А тия с ипотеките за 25г не ги разбирам....

Коментар

• Пишете,че територията ни ще се обезлюди до 2060 год.,весело ми стана да ви кажа

Коментар

• имам доста приятели с ипотеки за 20-25 години, мисля че е достатъчно дълъг период! Ама знае лли човек кое ще потъне до тогава(явно е по-вероятно отколкото ние да се обезлюдим)

Коментар

Working...
                                X