IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да се върнем на темата

Днес се върнах от едноседмично посещение на * и Гърция. Та впечатленията ми са, че пазарът въобще не върви по пътя на възстановяването.

Центъра на София става все по-мрачен и очукан за сметка на районите под Витоша. В Рингмол има няколко чудесни кафета и ресторантчета и с това се изчерпва положителното ми впечатление. Извън София картинката е още по-жалка.

Днес полетите от София до различните дестинации бяха пълни както и очаквах. Народа масово се изнася и не само младите, ами и по-възрастни гледам са тръгнали да се спасяват.

Моя позната си ходи до Чирпан, та я поразпитах какво става там. Отговорът и беше, че до няколко години градът изцяло ще принадлежи на циганите. Та това е.

Ама вие си купувайте имоти в София де, лошо няма... Нали все някой трябва да купува.
    Last edited by X_Y; 27.10.2015, 12:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
      Многостаен апартамент не е релевантно, гледай 2 стаен например
      Ей ти на и на двустаен...
      Attached Files
      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
        Това ли е ГРАФИКАТА на РРРРЪССССТА???
        Многостаен апартамент не е релевантно, гледай 2 стаен например
        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Модератора пак питам кога червения кретен ще получи бан?
          Много питаш, Пешко
          Аз да те питам що ти получи банан?

Коментар

• Модератора пак питам кога червения кретен ще получи бан?

Коментар

• Това ли е ГРАФИКАТА на РРРРЪССССТА???
              Attached Files
              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                Ти за кой се мислиш,че да ти се обяснявам ?! Я,малко по-сериозно ! Много ме интересува мен,какво мислиш или за какво ще си даваш парите.Нали не искаш да ми внушиш,че парцели през които ще преминават хипотетични тръби са идентични със строителни такива ? И ако можеш да ми обясниш защо на бялото казваш черно,че не го разбирам.При положение,че имаш какво да кажеш разбира се покорно благодаря
                Надявам се този път мнението ми да е било "благочестиво"

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  Всички знаем и за едни парцели през които щяха да минават едни тръби и т.н. - хайде по-сериозно вече
                  Ти за кой се мислиш,че да ти се обяснявам ?! Я,малко по-сериозно ! Много ме интересува мен,какво мислиш или за какво ще си даваш парите.Нали не искаш да ми внушиш,че парцели през които ще преминават хипотетични тръби са идентични със строителни такива ? И ако можеш да ми обясниш защо на бялото казваш черно,че не го разбирам.При положение,че имаш какво да кажеш разбира се покорно благодаря
                  Надявам се този път мнението ми да е било "благочестиво"

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury
                    Ти за кой се мислиш,че да ти се обяснявам ?! Я,малко по-сериозно ! Много ме интересува мен,какво мислиш или за какво ще си даваш парите.Смешник,аз пиша неща които са истина,ти ми пишеш глупости.Пишете си незнаещите тук,аз пиша рядко защото се занимавам с управление на НИ от 1990 год. и повечето писания ме карат да се смея.
                    Пиши по-често, определено си мислещ човек и пишеш доста разумни неща. Мое мнение.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Ясно е, че трябват пари и на повечето им се налага да живеят в мизерни панеляци, но въпросът е, че биха искали да се измъкнат, ако се открие възможност.

Коментар

• Първоначално изпратено от chokolino Разгледай мнение
                        Може би цените не падат толкова или вървят към възстановяване, защото много български семейства преживяват и се блъскат именно в такива блокове като този от снимката. Там остават пенсионерите. Никой уважаваш себе си млад човек не би останал в нещо такова и търси за купуване нещо друго.
                        уважаващ, неуважаващ се иска пара. а с парата не е лесно и може да не ти се иска, но да се налага да живееш в такова жилище.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          няма как родителите ми живеят там и не искат да се местят за нищо на света!
                          е тогава значи уточнете де - има раздвижване при новото строитество, щото 95% от жилищния фонд в БГ е като този на снимката!
                          а, не знам братле. други пускат темите ...има една с още по-живописно име )))
                          аз само ръся мъдрости из тях.

Коментар

• Може би цените не падат толкова или вървят към възстановяване, защото много български семейства преживяват и се блъскат именно в такива блокове като този от снимката. Там остават пенсионерите. Никой уважаваш себе си млад човек не би останал в нещо такова и търси за купуване нещо друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                              ако можеш се отървавай още сега от апартамент в такъв блок...хич не чакай поскъпването, то така и така ще го подмине.
                              по причина проста, никой /почти никой/ не купува в такива блокове. демек, средно семейство с прилични доходи. та няма кой да дойде и да носи съседите на гръб за разходите.
                              там собствениците, обикновено трета младост, стареят заедно с блока и нямат пари за поддръжка. те и за лекарства често нямат.
                              блока си седи и статистиката отчита броя апартаменти в населеното място, но много от тях са пустеещи и много още ще запустеят. не е сложно.
                              нормалните апартаменти пък са доста по-ограничен брой и няма много място за нови кооперации вече. там цените ще растат.
                              така го мисля аз.
                              няма как родителите ми живеят там и не искат да се местят за нищо на света!
                              е тогава значи уточнете де - има раздвижване при новото строитество, щото 95% от жилищния фонд в БГ е като този на снимката!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                ха кажете ми как да дам 40К в евро за апартамент в този блок и колко ли ще струва и дали ще го има след 25-30години? Дали бабите останали като кукумявки по етажите най-накрая ще склонят да дадат пари за ремонт на асансьора? и да не продължавам че имам жилище в подобен 16 етажен в Плевен и да не ви разправям..... е какво да му се възстановява нацените в този блок и на хилядите такива в БГ?
                                ако можеш се отървавай още сега от апартамент в такъв блок...хич не чакай поскъпването, то така и така ще го подмине.
                                по причина проста, никой /почти никой/ не купува в такива блокове. демек, средно семейство с прилични доходи. та няма кой да дойде и да носи съседите на гръб за разходите.
                                там собствениците, обикновено трета младост, стареят заедно с блока и нямат пари за поддръжка. те и за лекарства често нямат.
                                блока си седи и статистиката отчита броя апартаменти в населеното място, но много от тях са пустеещи и много още ще запустеят. не е сложно.
                                нормалните апартаменти пък са доста по-ограничен брой и няма много място за нови кооперации вече. там цените ще растат.
                                така го мисля аз.

Коментар

Working...
                                X