IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
    Немога, казали са ми да се снимам за да ви държа фискално дисциплинирани, да не се отпускате като не ми виждате снимката
    Не ме захващай на тази тема, че съм ядосан на една тъпа кифла данъчна дет си мисли, че е над закона. Само чакам разрешение и ще я навра в кучи задник

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Мани тая снимка бре!! Видят ти се циреите
      Немога, казали са ми да се снимам за да ви държа фискално дисциплинирани, да не се отпускате като не ми виждате снимката
      Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Ами какво да ти кажа, доверието в кумира ми е 24% към днешна дата, а към БСП-19%.
        Не е зле за четвърта година в мандата.
        За климата не съм съгласен с теб. Не забравяй, че съм геоГРАФ. В момента в Англия и Ирландия е по-топло отколкото в БГ, заради Гълфстрийм. Това продължава чак до май. Нашият климат е по-суров. Англичаните са лидери по овцевъдство. Мисля сериозно да се занивам с такова нещо там ако емигрирам, но не и като друг вид общак. Щото и аз не съм много добър в английския, по съм във френския, но жената е даскалица по английски с английска филология, та съм сигурен, че ще си намери работа на третия ден. Разговаряйки по въпроса обаче, тя въобще не е очарована да емигрира. Тя си е тукашна като мен.
        Панеже ме хващаш малко на градус, ще призная, че правителството прави много грешки.......Лека! Ако ми се покачи градуса , може и агресивно да те попържа
        Мани тая снимка бре!! Видят ти се циреите

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          За съжаление аз също не съм фен на немския език.Франция не ме кефи а климата на Англия и Канада е отвратителен.За мен най хубаво е в Австрия Германия Швейцария или Северна Италия.Но не научих немски за съжаление.Нищо не си написал за другото изследване......за доверието в твоя кумир
          Ами какво да ти кажа, доверието в кумира ми е 24% към днешна дата, а към БСП-19%.
          Не е зле за четвърта година в мандата.
          За климата не съм съгласен с теб. Не забравяй, че съм геоГРАФ. В момента в Англия и Ирландия е по-топло отколкото в БГ, заради Гълфстрийм. Това продължава чак до май. Нашият климат е по-суров. Англичаните са лидери по овцевъдство. Мисля сериозно да се занивам с такова нещо там ако емигрирам, но не и като друг вид общак. Щото и аз не съм много добър в английския, по съм във френския, но жената е даскалица по английски с английска филология, та съм сигурен, че ще си намери работа на третия ден. Разговаряйки по въпроса обаче, тя въобще не е очарована да емигрира. Тя си е тукашна като мен.
          Панеже ме хващаш малко на градус, ще призная, че правителството прави много грешки.......Лека! Ако ми се покачи градуса , може и агресивно да те попържа

Коментар

Знам, прочетох го, почти колкото лекарите. Дадени са много професии, но за мое съжаление не видях нищо за учителите. Не че ще ходя в Германия де, страна с такъв лаещ език е последната в която бих емигрирал. Виж Великобритания, Ирландия, Франция, Швейцария или Белгия са по-вероятни дестинации с които семейно можем да поработим 10 години преди да се пенсионираме при тях. Там поне ползват английски и френски. Канада също. Но немския не ми се струва много по-различен като звучене от японския! Като звучене подчертавам, не като индоевропейски корен на думите.
            За съжаление аз също не съм фен на немския език.Франция не ме кефи а климата на Англия и Канада е отвратителен.За мен най хубаво е в Австрия Германия Швейцария или Северна Италия.Но не научих немски за съжаление.Нищо не си написал за другото изследване......за доверието в твоя кумир

Коментар

Зависи.Ако милицията спечели абсолютно мнозинство нямам нерви да търпя тази простотия.Омръзна посредствени прости и алчни хора да посягат на труда ми.Бизнеса няма как да ти го продам.Мен не ме интересуват панелки и софийски коптори.Животните отиват за салам а земята под аренда.Все пак има лъч надежда.И внимателно прочети колко печелят електроинженерите в Германия ама много внимателно.
              http://dnes.dir.bg/news/boyko-boriso...-12466677?nt=9
              http://dnes.dir.bg/news/Germania-zap...12465517?nt=10
              Знам, прочетох го, почти колкото лекарите. Дадени са много професии, но за мое съжаление не видях нищо за учителите. Не че ще ходя в Германия де, страна с такъв лаещ език е последната в която бих емигрирал. Виж Великобритания, Ирландия, Франция, Швейцария или Белгия са по-вероятни дестинации с които семейно можем да поработим 10 години преди да се пенсионираме при тях. Там поне ползват английски и френски. Канада също. Но немския не ми се струва много по-различен като звучене от японския! Като звучене подчертавам, не като индоевропейски корен на думите.

Коментар

Ако ще напускаш Родината, дай ми шанс да ти изкупя аграрния бизнес на намалена цена! Готов съм да си продам всички панелки и други селски имоти, само за да взема твоето. След това ще претендирам във форума за инвеститор на годината.

П.П. Банковите ти сметки не ми трябват, изпитвам отвращение към влога.
                Зависи.Ако милицията спечели абсолютно мнозинство нямам нерви да търпя тази простотия.Омръзна посредствени прости и алчни хора да посягат на труда ми.Бизнеса няма как да ти го продам.Мен не ме интересуват панелки и софийски коптори.Животните отиват за салам а земята под аренда.Все пак има лъч надежда.И внимателно прочети колко печелят електроинженерите в Германия ама много внимателно.
                http://dnes.dir.bg/news/boyko-boriso...-12466677?nt=9
                http://dnes.dir.bg/news/Germania-zap...12465517?nt=10

Коментар

Сега не е момента за това.7,5% ми идват добре.Догодина парите напускат България.А след още една може би бизнес на друго място.
                  Ако ще напускаш Родината, дай ми шанс да ти изкупя аграрния бизнес на намалена цена! Готов съм да си продам всички панелки и други селски имоти, само за да взема твоето. След това ще претендирам във форума за инвеститор на годината.

П.П. Банковите ти сметки не ми трябват, изпитвам отвращение към влога.

Коментар

Айде сега погребения и тем подобни, ти си човек с нелош стандарт, както си казвал, инвестирай на IPO-тата, там можеш да направиш много добра краткосрочна спекулация. Дори и аз бедния бивш фатмак" съм се ориентирал натам за повисоки процентно печалби. Прекалено си консервативен.
                    Сега не е момента за това.7,5% ми идват добре.Догодина парите напускат България.А след още една може би бизнес на друго място.

Коментар

Lordov изпаднал си в голяма заблуда.Не съм апокалиптик а реалист,Това което усещам е че следващите 4-5г. ще са тежки и гладни.Задава се суша реколтата ще по малко и по скъпа.Ще се увеличава тока бензина газта.После ще дойде пролетта.Не разчитам на лихвата.Ако чаках на нея никога нямаше да създам това което е в момента.Просто към момента по изгодното е депозита отколкото имота фондовете или борсата.Когато се обърнат нещата депозита ще остане колкото за погребение.
                      Айде сега погребения и тем подобни, ти си човек с нелош стандарт, както си казвал, инвестирай на IPO-тата, там можеш да направиш много добра краткосрочна спекулация. Дори и аз бедния бивш фатмак" съм се ориентирал натам за повисоки процентно печалби. Прекалено си консервативен.

Коментар

Бате Пешо и група апокалипсоси! Само твърдото повишение на цените на имотите което се задава ще ги лекува. Е и Супертрейдърът им действа освежаващо, ама с погребални одежди не се ходи на риболов. Хванали са се като удавници за сламка за тези мизерни 4% лихва на година и спасение за тях не се вижда отникъде!
                        Айде от мен който първи излезе от летаргията и закупи апартамент, получава нова мебел от ИКЕА, белким се раздвижат циментираните мозъци.
                        Lordov изпаднал си в голяма заблуда.Не съм апокалиптик а реалист,Това което усещам е че следващите 4-5г. ще са тежки и гладни.Задава се суша реколтата ще по малко и по скъпа.Ще се увеличава тока бензина газта.После ще дойде пролетта.Не разчитам на лихвата.Ако чаках на нея никога нямаше да създам това което е в момента.Просто към момента по изгодното е депозита отколкото имота фондовете или борсата.Когато се обърнат нещата депозита ще остане колкото за погребение.

Коментар

• Поживьом, увидим Сахиба. Истината е, че колкото и здраво да стискат гърлото на балона разни строители, банки и брокери, тихото попръцкване звучи вече от няколко години. Личното ми мнение е, че ще има падане от високо. Затова и бързах да продам, тъй като в мафиотска държава като нашата, най-непредсказуеми очаквам да бъдат действията на алчните ни банки. И не съм никакъв апокалиптик. По-скоро се определям като реалист.
                          Last edited by Bones56; 22.11.2012, 20:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones56 Разгледай мнение
                            Готин аватар Сахибе. Както казах, аз вече съм свободен човек, та гледам да предпазя и други хора от твоите грешки. Предполагам, че се спичаш всяка вечер при мисълта за разни огладнели банкери, та затова разтушваш по форумите. Лошо няма.
                            Разчитам точно на такива като теб, дето се отърваха с десетки иляди евра загуба, хора със слаби нерви и надценени възможности има много, не си ми добър пример, щото съм консервативен и разчитам на прекалено много буфери за стигна дотам да си подарявам имот на някой, който и да е. Както съм писал неведнъж, аз съм дългосрочен инвеститор и една 5 годишна криза може да събори такива като тебе дето са идеални представители на стадото, през времена на бум са във възсторг и крайни оптимисти, във времена на криза стават крайни песимисти и не смеят да правят нищо друго освен да се отървават от активи и да кътат жълти стотинки. Кво да ти кажа за такива като теб лек няма, винаги остават губещи и при двете схеми и при двата цикъла.
                            За инвестиции в каквото и да е, трябва да имаш изключително здрави нерви и да не правиш резки движения, каквото си направил ти и си мислиш, че си ударил джакпота, че вместо да изгубиш 100 си изгубил само 40, даже нещата могат да стигнат до такива извращения, че по този начин си смяташ, че си спечелил 60.
                            Във времевата рамка, това е толкова смешно и относително, че просто нямам идея и да задълбавам. Можеш да се ръководиш само по едно, в дългосрочен план всичко ще поскъпне. Ама на таквиз като теб, дето искаха всичко тук и сега, а сега реват че идва края на света, тази идея е твърде чужда..

Коментар

Я, Але 1 вече си има и биограф и то от стодото, явно биографа не разбира, че единствено дразнейки се на постовете и повтаряйки трите мантри за демографски срив /истината е, че ние сме в единен 500 милионен пазар/, нулево търсене /явно според неговия джоб, субективно мнение отвсякъде// и социална нестабилност /пак субективно усещане, щото заплатата на средната класа расте непрекъснато/ не се усеща, че е толкова задълбал в пъртината на стадото, че няма да се измъкне до края на своя жизнь
                              С риск да ме причислиш и мен към стадото............тоя единен 500 милионен пазар мисля не трябва да се уповаваш на него, щото никой няма да се засили да идва да живее в нашата кочина/справка многото англичани със РАЗБИТИ И ОГРАБЕНИ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ селски къщи/
                              Търсенето не знам дали е нулево, но не се и възстановява. Офертите по сайтовете който следя са едни и същи от месеци.
                              Коя средна класа има ли такава у БГ-то

Коментар

• Готин аватар Сахибе. Както казах, аз вече съм свободен човек, та гледам да предпазя и други хора от твоите грешки. Предполагам, че се спичаш всяка вечер при мисълта за разни огладнели банкери, та затова разтушваш по форумите. Лошо няма.

Коментар

Working...
                                X