IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
    Притеснявам се за друго, че поскъпването ще се ускори твърде скоро!!!

Причините обаче се крият главно в намаляването на броя на добрите имоти в ниския ценови сегмент – до 40 хил. евро, чиито купувачи представляват съществена група от кредитополучателите, посочват експертите.

http://www.investor.bg/novini/122/a/...-pazar,143346/
    това вече е много неприятно

а аз кога ще купя ефтинко и хубаво жилище ?

знаех си че ще ни пуснат по пързалката

добре ми казваше баба ми - "синко не чакай чудо , ако всички чакате чудо - най-вероятно Всички ще ви излъжат"

Коментар

А защо не пусна и линка дето всичко това го пише?

Щото само си ги измисля тия работи да те плаши. Пий си сутрин и хич да не ти пука.

Коментар

• Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
        защо влизаш в непродуктивен дебат ?

ако не ти харесва Поскъпването на имотите -
        по - добре е да замълчиш...
        ти е без твое позволение пак си поскъпват
        Притеснявам се за друго, че поскъпването ще се ускори твърде скоро!!!

Причините обаче се крият главно в намаляването на броя на добрите имоти в ниския ценови сегмент – до 40 хил. евро, чиито купувачи представляват съществена група от кредитополучателите, посочват експертите.

http://www.investor.bg/novini/122/a/...-pazar,143346/
        Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• ?????

Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
          защо влизаш в непродуктивен дебат ?

ако не ти харесва Поскъпването на имотите -
          по - добре е да замълчиш...
          ти е без твое позволение пак си поскъпват

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Ето до къде може да доведе човека злоупотребата с алкохол. Особено е вредно за мозъка пиенето от сутринта, щото като се наспиш след обяд пак повтаряш...

Коментар

ИНТЕРМОДАЛЕН ЕЪРПОРТ!!! СВЪРЗАН С МЕТРО, ВЛАК И НИСКО ОБЛИТАЩИ КОСМИЧЕСКИ КОРАБИ И РЕЛСОВИ ШИНКАНСЕН ЩЕ СЕ ВПИСВАТ В ОБЩ ХАРМОНИЧЕН ТРАНСПОРТЕН АНСАМБЪЛ НА ЕВРОПЕЙСКАТА НИ СТОЛИЦА:
              Ето до къде може да доведе човека злоупотребата с алкохол. Особено е вредно за мозъка пиенето от сутринта, щото като се наспиш след обяд пак повтаряш...
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Хубавите и еФтините имоти са на РАЗЛИЧНИ места

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                але,

търсенето е голямо, НО за ефтино и хубаво...а такова още няма - съответно няма сделки и пазара крета бавно по нанадолнището.
                язък че си сложил пУтрет на учителя

има хубави и еФтини имоти , но едните са в Люлин а другите в Лозенец

дори не мога да те "нареспектирам" - пишеш в Инвестор.........не в Шок

Учителя казва:

чуеш ли валс и звън на чаши с шампанско - продавай
                чуеш ли барабана за екзекуции- купувай
                ---------------

въпросът е ти какво чуваш от 2010 насам !?

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                  Аз пък чакам времето, когато в Бг рентването ще е корпоративно, както си е в Европа и САЩ. Тогава съдбата на такива като тебе ще е като на малките магазинчета и дюкянчета след навлизането на големите вериги.
                  Ще дочакат може би твоите ПРА ПРА ПРА ПРА ПРА ПРА ПРА ПРА ПРА ПРА ПРА ПРА внуци. А дотогава моите само ще ви вдигат наемите защото:

ИНТЕРМОДАЛЕН ЕЪРПОРТ!!! СВЪРЗАН С МЕТРО, ВЛАК И НИСКО ОБЛИТАЩИ КОСМИЧЕСКИ КОРАБИ И РЕЛСОВИ ШИНКАНСЕН ЩЕ СЕ ВПИСВАТ В ОБЩ ХАРМОНИЧЕН ТРАНСПОРТЕН АНСАМБЪЛ НА ЕВРОПЕЙСКАТА НИ СТОЛИЦА:

http://www.imoti.net/%CC%EE%ED%E8%F2...--nno7692.html

Коментар

• тук е АЛЕ

Първоначално изпратено от Bones56 Разгледай мнение
                    Първо наздраве!

Второ, къде е АЛЕ 1 ?????
                    намерих ти нещо по-безобидно .........почти джентълменско е
                    всъщност......истината няма как да е комплимент

https://www.facebook.com/photo.php?f...e=1&permPage=1

Коментар

• Първо наздраве!

Второ, къде е АЛЕ 1 ?????

Коментар

Ами благодаря! добре е, купувачите си купуват, продавачите си продават, отдавачите като мен си отдават, а псетата си лаят
                        Много интересно, вчера гледам един познат с който навремето бяхме в една компания да стои на ъгъла на тротоара на две улици. Заговорихме, се че щял да си продава апартамента и докато той е в Германия, да настаня жена му с две от децата му временно. Почти всеки ден имам кандидати, които ме познават и непрекъснато ме питат дали отдавам днес дадена квартира или магазин
                        Аз обаче си продължавам по старата схема, броя до десет и избирам двама или трима Напоследък като откажа на някой да го настаня, дори изпитвам по-голям кеф, отколкото като сключим договор, дори да губя пари. Такова невероятно блаженство е да видиш особено претенциозните провинциални л..й..а, как остават като гръмнати, след като си изявят всички претенции върху имота, а после аз им кажа, размислих , НЯМА ДА ТИ ГО ОТДАМ
                        Ленди,
                        На такива като тебe, само че продавачи, се нагледах през последните 2 години. За отбелязване е, че нито един от предлаганите апартаменти не е продаден и до ден днешен.
                        Пример: Преди 2 години гледах апартамент за 75 000 Евро + гараж за 5 000. Имаше и още свободни гаражи в сградата. Предложих 80 000 за апартамента + 2 гаража. Отказаха ми с крясъци и обиди. Днес апартаментът все още си виси в сайтовете, ама с цена 78 000 :-)
                        Ако ми бяха продали апартамента преди 2 години и бяха сложили парите на влог в КТБ, днес щях да имат (80 000 + 8.85%) + 8.85% или 94 786.58 Евро. Сега имат НУЛА. Е, имат си и апартамента, и гаражите
                        Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

Аз обаче си продължавам по старата схема, броя до десет и избирам двама или трима Напоследък като откажа на някой да го настаня, дори изпитвам по-голям кеф, отколкото като сключим договор, дори да губя пари. Такова невероятно блаженство е да видиш особено претенциозните провинциални л..й..а, как остават като гръмнати, след като си изявят всички претенции върху имота, а после аз им кажа, размислих , НЯМА ДА ТИ ГО ОТДАМ

Аз пък чакам времето, когато в Бг рентването ще е корпоративно, както си е в Европа и САЩ. Тогава съдбата на такива като тебе ще е като на малките магазинчета и дюкянчета след навлизането на големите вериги.

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                            Ааааааа - той там ли е купил на 275 евро хАпартамента?
                            Аз помислих, че в Ихтиман или Бяла Слатина...
                            В Софето бате в Софето . ОБЩИНСКИ имот. тТолкова евтино го купи жената, че се чудя дали да не и спретна нещо ново. Верно, че са толкова тънки като в Б.Слатина, само дето е без Б"-.то

Коментар

• Първоначално изпратено от реалност
                              Радомирското копеле нещо много мрази банките.
                              Ааааааа - той там ли е купил на 275 евро хАпартамента?
                              Аз помислих, че в Ихтиман или Бяла Слатина...
                              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                                Не знам как ги мериш "класите" - сигурно пенсионираните ОЗ старшинки като теб са от "виШата" класа??
                                И имате много свободно време да се влачите по баМките да изкрънкате по някое и друго евро с ГПР 14% и нагоре...
                                Халал да ви са!!
                                Като ви знам масовите заплатки в баМките, направо ми се плаче. Трагедия! Ама си го заслужавате, след като само лъжете хората без ясна визия за раздаването на ресурса.

Коментар

Working...
                                X