IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сичкото понижител се е скрило като ....

днес имаше доста лоши новини , но не Чак толкова лоши , колкото Предстоят!!

много бързо омеквате.....сега диазепам , след Нова год...."Макаров 9 Х 16" ???

за по-малко от три месеца "оттекоха" в канала Свръхоптимистите от клуб 200 евро/кв ,

Свиквайте ...Загубите на пари.тепърва предстоят
    .
    .
    .

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
      Скептикът ев бизнеса, този е просто банков чиновник, който никога не е инвестирал собствени средства дори в каравана
      не съм сигурен, дали те разбрах.
      скептика е в бизнеса с НИ ли?
      кой тогава е банковия чиновник?

ааа пбст, лиии?
      абе казва, че е купил панелка в младост с кредит на 3% гпр.
      според мен това е самия хампарцунян...или жена му
      Last edited by ratten; 15.10.2015, 09:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
        не му се впрягай. той е нещо като скептика, но в другия отбор.
        поддържат огъня тук.
        Скептикът ев бизнеса, този е просто банков чиновник, който никога не е инвестирал собствени средства дори в каравана
        имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
          А с лични кинти нейде рипал ли си...ми е любопитно, че си личи май не си ... ама да съм риторичен реших ... Или все от камбанарията на служебната позиция си се изживяваш (изхождаш)...
          Дай нещо лично конкретно кът за мостра, че да Фане декиш, дет се вика !
          Папагалски ти се получават нещата напоследък, съвсем "искрено и лично " ти споделям...
          Няква нудовлетвореност те гложди с тез поредици от еднакви букви....Честно!
          П.п..някви двама си бърборят, ти буташ газето помежду без покана... Сърби ли те, кво...?!
          не му се впрягай. той е нещо като скептика, но в другия отбор.
          поддържат огъня тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
            К'во море, к'ви пет лева 'ве???
            В баМката не слагам повече от 300 еврака цена на такива за ипотека!!
            'ма който е купувал на 1 600 еврака да му мисли!!
            Три пъти ЪП и на РРРРЪССССТ да е!!
            А с лични кинти нейде рипал ли си...ми е любопитно, че си личи май не си ... ама да съм риторичен реших ... Или все от камбанарията на служебната позиция си се изживяваш (изхождаш)...
            Дай нещо лично конкретно кът за мостра, че да Фане декиш, дет се вика !
            Папагалски ти се получават нещата напоследък, съвсем "искрено и лично " ти споделям...
            Няква нудовлетвореност те гложди с тез поредици от еднакви букви....Честно!
            П.п..някви двама си бърборят, ти буташ газето помежду без покана... Сърби ли те, кво...?!
            Last edited by razbiratel; 14.10.2015, 22:54.

Коментар

кажи ти, излезе ли нещо сгодно по морето?
              помня, че гледаше за някой руски имотец. може сега да им идват сезонните разпродажби
              К'во море, к'ви пет лева 'ве???
              В баМката не слагам повече от 300 еврака цена на такива за ипотека!!
              'ма който е купувал на 1 600 еврака да му мисли!!
              Три пъти ЪП и на РРРРЪССССТ да е!!
              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
                RAT, къде си се "наиграл" в Младост,щот ако е във флоримонт работа на внуците ти е да се оправят с това.
                ааа не.
                в младост 1а, до паломита го закопах имането.

Коментар

има, ама повечето не верват. техна си работа.
                  наиграх се в малдост /софия / на няколко маломерки. на кота дупка се включих и пак беше огребано по-интересното. ама докато проучвам строител...така. чакам да стане блока и да видя ще взимам ли колкото си мисля.
                  .
                  RAT, къде си се "наиграл" в Младост,щот ако е във флоримонт работа на внуците ти е да се оправят с това.
                  г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

Ясно, ми вЕрването ( както му викате по вашия край ) не е задължително, конкретното има стойност, общите алабализми са за проветряване ( на кой където му е приятно ) .... да не ти дреме... действай си и това е ...

Поздрави!
                    успех и на теб. пиши като има нещо. които знае ще разбере.

Коментар

наиграх се в малдост /софия / на няколко маломерки. на кота дупка се включих и пак беше огребано по-интересното. ама докато проучвам строител...така. ваканционните не са за мен, там интересен пазара, въртят се имототе. но аз не му разбирам, за това те закачам.
                      Ясно, ми вЕрването ( както му викате по вашия край ) не е задължително, конкретното има стойност, общите алабализми са за проветряване ( на кой където му е приятно ) .... да не ти дреме... действай си и това е ...

Поздрави!

Коментар

Тцъ, не случих на някой клекнал достатъчно... Държат повече от англичаните явно... Пазаруваха масово с кеш, ингилизите се намятаха масово с кредити навремето и бързо им се свиха сърмите...времето ще покаже за сега не дава нишан!
                        А ти имаш ли нещо интересно за споделяне..ей така, лафа да стане...
                        наиграх се в малдост /софия / на няколко маломерки. на кота дупка се включих и пак беше огребано по-интересното. ама докато проучвам строител...така. чакам да стане блока и да видя ще взимам ли колкото си мисля.
                        ваканционните не са за мен, там интересен пазара, въртят се имототе. но аз не му разбирам, за това те закачам.
                        Last edited by ratten; 13.10.2015, 22:08.

Коментар

• Лаф да има....

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                          помня, че гледаше за някой руски имотец. може сега да им идват сезонните разпродажби
                          Тцъ, не случих на някой клекнал достатъчно... Държат повече от англичаните явно... Пазаруваха масово с кеш, ингилизите се намятаха масово с кредити навремето и бързо им се свиха сърмите...времето ще покаже за сега не дава нишан!
                          А ти имаш ли нещо интересно за споделяне..ей така, лафа да стане...

Коментар

Наред си е пазара,... едно поскъпва, друго стои, трето никой го неще.. Като всеки друг пазар.. Нещата си дойдоха на мястото.. Лаиците са отсяти, личи им ... Това е според мен...

Коментар

• това ще е "Услуга " от твоя страна , дано успокои душата ти

Първоначално изпратено от Mito Karamitov
                              Пилещар ти си болен човек - даже не смятам да ти репликирам повече
                              ако си спомняш , бях те помолил за това
                              трябва ти време , за да разбереш , че :

- Истината Не е комплимент
                              - Свободата не е споокйствие..

- Разумът е Стока която трябва да си Купиш...

............
                              между другото..Имотите в София Поскъпват ...прочете ли

http://www.dnevnik.bg/biznes/imoti/2...755#comment-19

за 1 Час - 1484 прочитания и 30 коментара....Сещаш ли се на кой не му издържат Нервите ???

така се броят Балъците ..или така Ви броят балъците
                              .
                              .
                              .

Коментар

• Админ , ако е възможно ......

редактирайте заглавието на темата :

Пазарът на жилища в България върви по пътя на Поскъпването

или я изтрийте...ако прецените че стават много с аналогично съдържание
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X