IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
    Наред си е пазара,... едно поскъпва, друго стои, трето никой го неще.. Като всеки друг пазар.. Нещата си дойдоха на мястото.. Лаиците са отсяти, личи им ... Това е според мен...
    така е и според мен, оттук и разногласията идват. всеки различен тип имоти гледа и тах си коментира. свършиха "евтините" кредити и купувачите вече го имат опита.

Коментар

• Наред си е пазара,... едно поскъпва, друго стои, трето никой го неще.. Като всеки друг пазар.. Нещата си дойдоха на мястото.. Лаиците са отсяти, личи им ... Това е според мен...

Коментар

• и ти Още караш в Насрещното платно

Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
        Не си чул добре - не двойно, а тройно ще е!!!

Като "Тройной одеколон"...
        а ти чу ли , че има сериозно поскъпване в София...или повтаряш старите заклинания..

Палачинката се обърнА преди Две год.....http://www.investor.bg/price_statistics/

а спец. за София....Много по-лоша ситуация...http://imoti.net/prices
        .
        .
        .

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
          Ами не са балами да продават на сегашните ниски цени. След Нова година цените скачат двойно - чух го от една бибитка
          Не си чул добре - не двойно, а тройно ще е!!!

Като "Тройной одеколон"...
          "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Предлагам тези които считат, че ще има спад на цените на имотите да не пишат в следващите петнайсетина години за да не се излагат. Нека просто си мълчат в затлачената тема или си споделят болежките на лични.
            имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              има завършени нови блокове в младост в софия, аз тук гледам. но изглежда, че има много необитаеми апартаменти. а в същото време не виждам обяви за апартаменти в тези блокове.
              това ме озадачава.
              Ами не са балами да продават на сегашните ниски цени. След Нова година цените скачат двойно - чух го от една бибитка

Коментар

• Опциите са Три

Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                Вие на пазара ли сте изобщо? Защото раздвижването и натиска върху цени нагоре може да потвърди всеки в бранша.
                или е Продавач
                или е Купувач
                ........
                или е Приказвач

извади първите Две от спикъка и получаваш верния отговор
                .
                .
                .

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                  Вие на пазара ли сте изобщо? Защото раздвижването и натиска върху цени нагоре може да потвърди всеки в бранша.
                  не е. иначе щеше да знае.
                  аз обаче имам един въпрос, на който сам не мога да си отговоря, ако вие имате наблюдения, ще съм благодарен да ги споделите.

има завършени нови блокове в младост в софия, аз тук гледам. изглежда, че има много необитаеми апартаменти. а в същото време не виждам обяви за апартаменти в тези блокове.
                  това ме озадачава.
                  Last edited by ratten; 12.10.2015, 15:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
                    Загрява ти главата. Бегай при личния фелшер че с камилската треска шега няма.

Коментар

• направо троен, а за заблуда на купувача снимката е от ХОРЕМАГА в село Чукундурово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
                        Нямате опит с имоти явно, поинтересувах се от ситуацията. Сниман е магазин в съседство за да не се досажда от мизантропи-кръволоци, които избягват брокера. Аз никога не избягвам брокера, той ми се явява много добър бизнес партньор когато трябва да боря цена, ма това дори не трябваше да ви светвам, щото сте озверели за покупка, а дори спестявате от комисион
                        много хитър двоен ход е това

Коментар

чети и реви, това се вика добър наемател, осигурява ти 10% без дори да ползва магазина. това и по вашия край го нема
                          Нямате опит с имоти явно, поинтересувах се от ситуацията. Сниман е магазин в съседство за да не се досажда от мизантропи-кръволоци, които избягват брокера. Аз никога не избягвам брокера, той ми се явява много добър бизнес партньор когато трябва да боря цена, ма това дори не трябваше да ви светвам, щото сте озверели за покупка, а дори спестявате от комисион
                          имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                            Ми не, този текст се появява само когато чете наивен глупак
                            чети и реви, това се вика добър наемател, осигурява ти 10% без дори да ползва магазина. това и по вашия край го нема

Коментар

• Първоначално изпратено от щурец Разгледай мнение
                              мм , а кой го написа това ? И то с едър шрифт.....
                              ми брокерчетата

Коментар

мм а това не прочете ли
                                !!! СУПЕР ИМОТ- *** АТРАКТИВНА ЦЕНА, *** СЕРИОЗЕН НАЕМАТЕЛ *** ОТЛИЧНА ДОХОДНОСТ ОТ 10 % ГОДИШНО. _____ ЦЕНА 26000 ЛВ !!! ____ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОДХОДЯЩ ЗА ИНВЕСТИЦИЯ И ВСЯКАКЪВ ТИП ДЕЙНОСТ
                                Ми не, този текст се появява само когато чете наивен глупак

Коментар

Working...
                                X