Първоначално изпратено от razbiratel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Collapse
X
-
и ти Още караш в Насрещното платно
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеНе си чул добре - не двойно, а тройно ще е!!!
Като "Тройной одеколон"...
Палачинката се обърнА преди Две год.....http://www.investor.bg/price_statistics/
а спец. за София....Много по-лоша ситуация...http://imoti.net/prices.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеАми не са балами да продават на сегашните ниски цени. След Нова година цените скачат двойно - чух го от една бибитка
Като "Тройной одеколон"..."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеима завършени нови блокове в младост в софия, аз тук гледам. но изглежда, че има много необитаеми апартаменти. а в същото време не виждам обяви за апартаменти в тези блокове.
това ме озадачава.
Коментар
-
Опциите са Три
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеВие на пазара ли сте изобщо? Защото раздвижването и натиска върху цени нагоре може да потвърди всеки в бранша.
или е Купувач
........
или е Приказвач
извади първите Две от спикъка и получаваш верния отговор.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеВие на пазара ли сте изобщо? Защото раздвижването и натиска върху цени нагоре може да потвърди всеки в бранша.
аз обаче имам един въпрос, на който сам не мога да си отговоря, ако вие имате наблюдения, ще съм благодарен да ги споделите.
има завършени нови блокове в младост в софия, аз тук гледам. изглежда, че има много необитаеми апартаменти. а в същото време не виждам обяви за апартаменти в тези блокове.
това ме озадачава.Last edited by ratten; 12.10.2015, 15:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеЗагрява ти главата. Бегай при личния фелшер че с камилската треска шега няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеНямате опит с имоти явно, поинтересувах се от ситуацията. Сниман е магазин в съседство за да не се досажда от мизантропи-кръволоци, които избягват брокера. Аз никога не избягвам брокера, той ми се явява много добър бизнес партньор когато трябва да боря цена, ма това дори не трябваше да ви светвам, щото сте озверели за покупка, а дори спестявате от комисион
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениечети и реви, това се вика добър наемател, осигурява ти 10% без дори да ползва магазина. това и по вашия край го немаимотеца хляб и вода не иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеМи не, този текст се появява само когато чете наивен глупак
Коментар
-
Първоначално изпратено от щурец Разгледай мнениемм , а кой го написа това ? И то с едър шрифт.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениемм а това не прочете ли
!!! СУПЕР ИМОТ- *** АТРАКТИВНА ЦЕНА, *** СЕРИОЗЕН НАЕМАТЕЛ *** ОТЛИЧНА ДОХОДНОСТ ОТ 10 % ГОДИШНО. _____ ЦЕНА 26000 ЛВ !!! ____ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОДХОДЯЩ ЗА ИНВЕСТИЦИЯ И ВСЯКАКЪВ ТИП ДЕЙНОСТ
Коментар
Коментар