IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ангел петков

Не работят на 70 евро , те такива са гадни че заблуждават и лъжат и дори повече пари искат в сравнение с някой който си обявява каква е цената. Преди години строих една неголяма пет етажна сграда и тогава ситуацията беше пак такава 98-ма година.Бях хваал едни , бригада които много ниска цена ми обявиха и после ми заявиха че това им се плащало допълнително , онова..имаше предложени по ниски цени от тяхната на такива които си казват истинската цена. Разбира се на такива не им платих , то аз въобще не им платих и ги изгоних и ги карах да ми плащат похабени материали за сериозни пари. Може да е почтен човека , а тези които постъпват зарибяващо с ниски цени са много непочтенни и за малки ремонти номерата им минават.Хващат някой който тръгва с идеята че ще им плати 200-300 лева за нещо , а накрая се оказват 130 лева за няма седмица работа.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Казвай кога ще смъкваш цените , че хората чакат да си ремонтират колибите пък дерете кожи повече отколкото при бума. Как става тази работа ?
      Става защото си мислят,че като хванат един балък в годината им стига.Виж му цените на bgremonti - 180 евро/кв.м без ДДС груб строеж!!! а вие искате 300 евро/кв.м готов апартамент.Хората работят на 70 евро/кв.м вече той-180 евро!!!Сега ще извади от 100 кладенци вода,че е най-добрия майстор в света и другите са гола-вода

Коментар

• bgremonti

Казвай кога ще смъкваш цените , че хората чакат да си ремонтират колибите пък дерете кожи повече отколкото при бума. Как става тази работа ?
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bgremonti Разгледай мнение
          Ако проследим спада на икономиката от март до април, се предполага спадане и на цените на имотите.
          А твоите цени кога ще паднат?

Коментар

• индианеца

13% .лоши кредити плюс 13% нови но добри кредити вече почти наполовина по молко лоши кредити. Т.е. новите ипотекарчета ще изплащат освен техните ипотеки и ипотеките на онези които а заравили да си плащат.Банките много добре знаят какво искат , като изгода за тях..обаче не мисля че някой без ипотека и в състояние да изплаща кредит ще хукне да им взема пари в заем. У нас има много такива хора , могат да изплащат ипотека и заем , НО при такива лихви и условия банките да забравят че ще ги привлекат за клиенти.Лехвите трябва да бъдат много ниски за да има клиентопоток от свестни клиенти.Не е вярно че за банките ресурса е скъп , смъкват си лихвите по депозити и им поевтенява бързо..бързо.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Какво имаш впредвид като активност на банките ? Раздали 100 милиона , събрали милиард.Едва една десета .
              Имам предвид, че намалиха някоя друга лихва по телевизора и балъците пак тръгнаха по огледи. Иначе на мен положението ми изглежда трагично. 13% лоши .. за какво говорим въобще ..

Коментар

• Топбанкерът Стоян Александров:
                Сега има десетки хиляди хора, на които имотите са ипотекирани, за които даже има и изпълнителни листове, но още не са извадени за продан.
                Дали този човек е бил подведен, дали е бил неразумен и затова е задлъжнял, дали спекулативни сделки е правил...

Но това са правилата. Ако тази криза продължи година-две, три... Какво ще стане? Ето, виждате: кредитният портфейл на банките прогресивно расте. Вече стигнахме 15% лоши кредити, те са официално обявени. По всички правила едва ли не банковият сектор е стигнал критичната си точка.
                http://www.blitz.bg/news/article/83376

Коментар

• Банките рекламират, че дават кредити, но дали одобряват кандидати?

Освен това, курвенският им номер да променят едностранно когато и както си искат лихвата в бъдеще, си остава в условята. Дали ще се намерят тепърва още балъци да попаднат в капана?!

Коментар

• Ако проследим спада на икономиката от март до април, се предполага спадане и на цените на имотите.
                    bgremonti.com

Коментар

• индианеца

Какво имаш впредвид като активност на банките ? Раздали 100 милиона , събрали милиард.Едва една десета .
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Най-вероятно НСИ ще отчете минимално покачване или задържане. Ако при тази активност на банките цените потъват, работата е на зле за цената на апартамента. По-скапан пазар от този на жилища в БГ едва ли има.

Коментар

• Жилищата в София със 7,5% по-евтини през през второто тримесечие на годишна база
                          Спрямо първото тримесечие обаче средните цени в столицата бележат ръст от 4,3%, сочи индекс на компания от сектора

Е все пак чакаме и НСИ...

Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
                          Въпрос на интерпретация. Тъкмо затова казвам, че в официалните данни на НСИ за 2-рото тримесечие ще видим. Всички коментари преди това са си чесане на езика.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                            хехе
                            гледайте сига
                            преди беха англи4аните после руснаците,арабите сега пък бтовците в 4уждбина
                            ще вдигнат цените щото и банките са се зати4али да раздават кредити
                            http://www.btv.bg/news/ikonomika-biz..._chujbina.html

между другото някой някога 4увал ли е банка
                            да рекламира кредит както е в бг в момента?
                            И аз онзи ден се смях от сърце !!!
                            То изобретателни са хората дето плащат
                            тия поръчкови репортажи , но магарето
                            го няма на синджира(почти)
                            Аз даже се зачудих тез дето са имигрирали
                            и дръпнали родителите си или поччинали
                            такива, какво си правят празните имоти ,
                            а те още нови щели да купуват.
                            Пак да седят празни !!!
                            Казват глупоста била по голяма
                            и от вселената...............
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• ....

хехе
                              гледайте сига
                              преди беха англи4аните после руснаците,арабите сега пък бтовците в 4уждбина
                              ще вдигнат цените щото и банките са се зати4али да раздават кредити
                              http://www.btv.bg/news/ikonomika-biz..._chujbina.html

между другото някой някога 4увал ли е банка
                              да рекламира кредит както е в бг в момента?

Коментар

• Имотите пак се сринаха докато се карате на кой му е по-голям
                                Иначе и моята прогноза от вече 1г е подобна 700-800 е/м2 в централните части на големите градове. С уточнение за ъпърите, естествено е да има и НИ за над 1500,но това ще е изключение.
                                И дано цените да не падат под това ниво

Коментар

Working...
                                X