If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Когато умерено квалифициран personal намери добър визионер с капитал,то може би ще има доходи за нова хубава къща.Тогава може да спре спада на НИ.Дотогава ще има празни блокчета с реклами за промоции.Полезно е да видим темата :
22.06.2008, 19:39 "Заглавие: Инвестиции в икономиката на БЪЛГАРИЯ" http://forum.investor.bg/forum/showt...t=8367&page=12 Благодарение на бе_google имаме хронология на напомпването с дълг(процес,синхронен в цяла Европа,май?)
Инвестициите откриват ли работни места,yвеличават ли износа
,или паразитират чрез законодателните си лобисти?" Мрънкалото 11.07.2010, 13:17
7-ми месец НЯМАМЕ КЬОРАВА ГОЛЯМА ИНВЕСТИЦИЯ...но имаме 75 милиарда лева външен дълг! от него само десетина държавен , но...
моите надежди са поне да тръгне автомобилния завод в Ловеч и така да тръгне износ на автомобили
Имам бунгало около LA , но не съм го купил 99..те са две и с един приятел ги строихме на евтино място.Държим ги недовършени , но се живее в тях ..заради данъците и не се боядисват всяка година понеже мястото е такова , не е хубаво чак толкова.Много мразя задължителните разходи - сметки , данъци , пази боже наеми , робска работа са .
=============
Бунгалото да не е в чашката на "Hansen dam" или в "Mulholland"?
Не е на приятеля ми , мое собствено е едното , приблизително добре познавам законите там ! Естественно нямам твоите претенции , и да отбележа че нямам кредити там и ипотеки..щото след малко ще се почне с това как ще си плащам ипотеката. 99та бяха много по ниски цените дори от в момента.Зависи къде са купили , там има имоти чиито цени паднаха 20% и дори по малко от върха си , има и разни къщи в гората за по 2.5 милиона , които сега нищо не струват , но са ипотекирани на банки.
Имам бунгало около LA , но не съм го купил 99..те са две и с един приятел ги строихме на евтино място.Държим ги недовършени , но се живее в тях ..заради данъците и не се боядисват всяка година понеже мястото е такова , не е хубаво чак толкова.Много мразя задължителните разходи - сметки , данъци , пази боже наеми , робска работа са .
И какво и е на 1999 г? Не мога да схвана що толкова я повтаряш?
Да не е някой приятел да ти е имейнал нещо тогава?
Буха ха ха
Ето на, почва лека полека да свива платната...
П.П. Много ме кефят тези с "е ве имам един приятел...", много хубави приказки под шипковия храст стават
Не не са ми скъпи на тези тънки цени калифорнийските бунгала.Истина е че задължително ги боядисват и никак не излиза евтино да притежаваш имот там , освен ако не си го купил 99-та година и да си яко на кяр от евтината цена.
Кисело е, ммм дааа, определено ти е кисело грозденцето.
Не не са ми скъпи на тези тънки цени калифорнийските бунгала.Истина е че задължително ги боядисват и никак не излиза евтино да притежаваш имот там , освен ако не си го купил 99-та година и да си яко на кяр от евтината цена.
Коментар