IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
    КРИТ пак са с добра промоция, като миналата година.

600Е за комплекса на България и Околовръстното.
    миналта година май беше 650 без ддс и сега рекламират на сайта на thevoice на рапърските клипчета 499 без то сие 600
    mWPCloud.com

Коментар

• КРИТ пак са с добра промоция, като миналата година.

600Е за комплекса на България и Околовръстното.

Коментар

• сус, бре, мискини, как сте пропуснали Новината с главно Н - Поевтиняването на недвижимите имоти достигна предел и е немислимо да се смята, че ще има още по-ниски цени, особено в столицата.
        Това заяви главният изпълнителен директор на Банка ДСК АД Виолина Маринова
        - ай, ся, кой купил-купил - еФтиното свърши
        Юрууууш, народе, не останаааааааааа
        П.С. ха, сега гледам и още един мушмул се е изказал компетентно - А. Гаров: Достигнахме дъното на жилищните цени - абе то верно, че май евакуариха едно заведение в Нови Искър, ама и лаптопи ли са им раздали
        П.П.С. Тоя пък Гаров да беше изчакал за утре да си пусне мъдростта, че по 2 новини на ден и двете за край на спада малко много ми идват - то верно, че е Никулден, ама хептен за шарани ни имат
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• АЗ ГИ СТРОЯ ОНЯ ГИ НАВОДНЯВА

Коментар

• Когато умерено квалифициран personal намери добър визионер с капитал,то може би ще има доходи за нова хубава къща.Тогава може да спре спада на НИ.Дотогава ще има празни блокчета с реклами за промоции.Полезно е да видим темата :
            22.06.2008, 19:39 "Заглавие: Инвестиции в икономиката на БЪЛГАРИЯ" http://forum.investor.bg/forum/showt...t=8367&page=12 Благодарение на бе_google имаме хронология на напомпването с дълг(процес,синхронен в цяла Европа,май?)
            Инвестициите откриват ли работни места,yвеличават ли износа
            ,или паразитират чрез законодателните си лобисти?
            " Мрънкалото 11.07.2010, 13:17
            7-ми месец НЯМАМЕ КЬОРАВА ГОЛЯМА ИНВЕСТИЦИЯ...но имаме 75 милиарда лева външен дълг! от него само десетина държавен , но...
            моите надежди са поне да тръгне автомобилния завод в Ловеч и така да тръгне износ на автомобили

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Имам бунгало около LA , но не съм го купил 99..те са две и с един приятел ги строихме на евтино място.Държим ги недовършени , но се живее в тях ..заради данъците и не се боядисват всяка година понеже мястото е такова , не е хубаво чак толкова.Много мразя задължителните разходи - сметки , данъци , пази боже наеми , робска работа са .
              =============
              Бунгалото да не е в чашката на "Hansen dam" или в "Mulholland"?
              Last edited by LANDLORD 31; 05.12.2010, 22:25.

Коментар

• luboil

Не е на приятеля ми , мое собствено е едното , приблизително добре познавам законите там ! Естественно нямам твоите претенции , и да отбележа че нямам кредити там и ипотеки..щото след малко ще се почне с това как ще си плащам ипотеката. 99та бяха много по ниски цените дори от в момента.Зависи къде са купили , там има имоти чиито цени паднаха 20% и дори по малко от върха си , има и разни къщи в гората за по 2.5 милиона , които сега нищо не струват , но са ипотекирани на банки.
                D.Y.F-091066

Коментар

Имам бунгало около LA , но не съм го купил 99..те са две и с един приятел ги строихме на евтино място.Държим ги недовършени , но се живее в тях ..заради данъците и не се боядисват всяка година понеже мястото е такова , не е хубаво чак толкова.Много мразя задължителните разходи - сметки , данъци , пази боже наеми , робска работа са .
                  И какво и е на 1999 г? Не мога да схвана що толкова я повтаряш?
                  Да не е някой приятел да ти е имейнал нещо тогава?
                  Буха ха ха

Коментар

Ето на, почва лека полека да свива платната...

П.П. Много ме кефят тези с "е ве имам един приятел...", много хубави приказки под шипковия храст стават

Коментар

• luboil

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                        сега има два вриянта да си говорим за имоти или да не разваляме боя с кавга
                        Аааа, аз съм на винце, ти реши как ще я свършим!

П.П. Една бърза ретроспекция показва, че аз съм давал само факти, и то от личния ми живот, а насрещната страна само дебислства.

П.П.2. Извода е, че бг брокитата имат да изминат мноооогоооо път да стигнат калифорнийските, за да бъдат желани за партнжори при сделки с НИ

Коментар

• сега има два вриянта да си говорим за имоти или да не разваляме боя с кавга
                          mWPCloud.com

Коментар

Не не са ми скъпи на тези тънки цени калифорнийските бунгала.Истина е че задължително ги боядисват и никак не излиза евтино да притежаваш имот там , освен ако не си го купил 99-та година и да си яко на кяр от евтината цена.
                            Кисело е, ммм дааа, определено ти е кисело грозденцето.

Коментар

• LANDLORD 31

Не не са ми скъпи на тези тънки цени калифорнийските бунгала.Истина е че задължително ги боядисват и никак не излиза евтино да притежаваш имот там , освен ако не си го купил 99-та година и да си яко на кяр от евтината цена.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                .................
                                Не мисля, че са му скъпи занижените имоти
                                Аааа, буха ха ха,

понякога си точно в 10-ката

Коментар

Working...
                                X