IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Кисело ли ти е грозденцето, кума лисо....
    .................
    Не мисля, че са му скъпи занижените имоти

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Видял си нещо и типично по байганьовски си си изфантазирал обяснение за него , за да ти е ясно на теб всичко , то иначе не може наш Ганьо.
      Кисело ли ти е грозденцето, кума лисо....

Коментар

Обясних ти
        Ха ха ха,

бай Ганьо обяснил, дето никога не е напускал Софето

Коментар

Това ,че те са купили имот така не означава че има такъв закон. Същото нещо се е случвало и в България , но тук наистина за посредниците няма закон който да ги задължава да не укриват информация и да носят отговорност за това.
          За последен път ти отговарям по този въпрос:
          Сестра ми живее в САЩ от 1989, и бъди сигурен е мноооогооооо по-компетентна от теб по въпроса с покупка на имот в Калифорния. Това, че ти не знаеш за такъв закон, мене хич и не ме вълнува, защото както си доказал, говориш високопарно и ако ти се случи някой балък да клъвне добре, ама ако попаднеш на човек, който разбира ти се свиват сърмите...

П.П. Като си толкова чат, я кажи какви са законите за концесиониране на диамантени мини в ЮАР или медните залежи в Чили, че имам интереси там!

Коментар

• luboil

Може да посредничи едновременно и на двете страни.Няма закон който да забранява това в Калифорния , просто там брокерите са по гъвкави и когато имат купувача , а нямат имота който той търси правят сделката чрез колеги. Обясних ти защо се случва да нямат имота - просто друг брокер го има за продажба и има ексклузивни права за това.Това е причината , а не закон който на теб ти се привижда.Видял си нещо и типично по байганьовски си си изфантазирал обяснение за него , за да ти е ясно на теб всичко , то иначе не може наш Ганьо.
            D.Y.F-091066

Коментар

• ...

Това ,че те са купили имот така не означава че има такъв закон. Същото нещо се е случвало и в България , но тук наистина за посредниците няма закон който да ги задължава да не укриват информация и да носят отговорност за това.
              D.Y.F-091066

Коментар

Има всякакви варианти там ,може и въобще без посредник да се купи имот. Това ,че посредника е длъжен да не укрива дефекти и информация по закон е вярно , както е вярно че сестра ти не си е купила къща , по скоро мъжа на сестра ти е заборчлял яко.Признай си!
                Всъщност житие-битието на сестра ми не е твоя работа, но все пак да ти кажа, че има две деца и къщата е нейна и бонус - цената е 450к$ 1999г.

Това, че може да се купи без брокер никога не съм го оспорвал, защото е така. Казах, че един брокер не може да посредничи и на двете страни едновременно и да взема комисионни от тях защото има затвор...
                Last edited by luboil; 05.12.2010, 21:27.

Коментар

• luboil

Има всякакви варианти там ,може и въобще без посредник да се купи имот. Това ,че посредника е длъжен да не укрива дефекти и информация по закон е вярно , както е вярно че сестра ти не си е купила къща , по скоро мъжа на сестра ти е заборчлял яко.Признай си!
                  D.Y.F-091066

Коментар

Пише на куково лято на табелката , ти нещо си недовидял май ? Той в Калифорния ги е гледал имотите през крив макарон и плещи глупости , продавача си дава на един брокер имота да му го продавал а купувача ходи да го купува при друг брокер който я има офертата на брокера при който е ходил продавача , ама видиш ли и още 100 оферти.Дрън..дрън че пляс , те в Калифорния си нямат друга работа и задължително търсят да минат през 3 посредника по закон било..Е да ама такъв закон няма там , в Прищина не знам ..може и да има..
                    Ама ти наистина си много зле.

Ти ако купуваш имот на първия ли ще скочиш или ще огледаш 10, 20,100 преди да купиш? Явно хич не разбираш от НИ, камо ли да си купувал, щом казваш, че един оглед е достатъчен.

П.П. Пич, къщата, която сестра ми си купи в СФ, беше след 100-на огледа, бе пич. И нашия брокер (на сестра ми) беше изключително коректен и няма нищо общо с бг брокерите. Да те открехна, че явно си много задръстен на тема имоти, брокерът каза информация от рода на кога е сменян покривът и колко ще струва смяната, кога за последно е пръскано против буболечки, защото сигурно не знаеш, че там 90% от къщите са от дърво, също каза, че ако не каже тази и др инфо имаме право впоследствие до го съдим за скриване на инфо и т/н/ и т.н., а да не говорим, че другата страна си бяха със своя брокер. Ама ти само в неделя през макароните в чинията ти се привиждат имоти в Калифорния. Повече с толкова некомпетентен като теб няма какво да коментирам, ти и идея си нямаш от сделки в Калифорния, а аз - имам.

Коментар

Пише на куково лято на табелката , ти нещо си недовидял май ? Той в Калифорния ги е гледал имотите през крив макарон и плещи глупости , продавача си дава на един брокер имота да му го продавал а купувача ходи да го купува при друг брокер който я има офертата на брокера при който е ходил продавача , ама видиш ли и още 100 оферти.Дрън..дрън че пляс , те в Калифорния си нямат друга работа и задължително търсят да минат през 3 посредника по закон било..Е да ама такъв закон няма там , в Прищина не знам ..може и да има..
                      Като не знаеш, какви ги дрънкаш?
                      А бе теб те знаем, ти данъците в Турция ги знаеш, законите за посредничество в Калифорния ги знаеш...ама кой ти се връзва?

П.П. И за да се разбере каква куха лейка си, я кажи, един имот в Калифорния се продава само от един единствен брокер?

Коментар

• LANDLORD 31

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          ..................
                          Не е верно! Аз го видях на битака в Прищина да продава слънчоглед.
                          Беше си окачил табелка на врата от картон на която пишеше СУПЕР ПРОДАВАЦ СУНЦОКРЕТА.
                          Харесвам доброто чувство за хумор

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            Очевидно никога не си напускал България.
                            ..................
                            Не е верно! Аз го видях на битака в Прищина да продава слънчоглед.
                            Беше си окачил табелка на врата от картон на която пишеше СУПЕР ПРОДАВАЦ СУНЦОКРЕТА.

Коментар

Крив ти е опита , освен това брокерите в Калифорния работят изключинелно с ексклузивни права . Да поясня - продавача сключва договор с брокера , че за период от да кажем година той единственно ще продава имота му на пазара , така брокера се защитава че няма да претърпи загуби от вложените средства за реклама. То е ясно че купувача също ще установи контакт с този брокер и няма да ходи да купува имота от някой който не го предлага.
                              Очевидно никога не си напускал България.
                              Да ти поясня за последно:
                              Продавача сключва договор с брокер, а купувача отива при друг брокер, който му дава 100 оферти и започват огледите.
                              Ама на куха кратуна, за която Перник е чужбина какво да обяснявам.
                              Last edited by luboil; 05.12.2010, 20:44.

Коментар

• luboil

Приспособяваме се чрез онкологични заболявания и на гробището е окончателното приспособяване.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X