IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....

Първоначално изпратено от bgremonti Разгледай мнение
    Така е! Именно поради тази много важна причина, ние от месеци ходим само да отпушваме канали и да сменяме такива!
    Това са така наречените спешни, неотложни и задължителни ремонти, които нито едно домакинство или организация не могат да си позволят да подминат!
    Ремонтите изчезнаха, но не и запушените канали!
    защо не пробваш малко с валутна търговия
    не е трудно -седиш и понякога натискаш 2 бутона

и без това сигурно имаш доста свободни дни
    на този етап
    Last edited by zloblivi_podritvaniq; 16.07.2010, 13:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Не са последните по важност , ако ти тече покрива , ако като насвие студ духа отвсякъде къде ще ходиш че няма да го оправиш.Има гевезелъци без които , може.
      Така е! Именно поради тази много важна причина, ние от месеци ходим само да отпушваме канали и да сменяме такива!
      Това са така наречените спешни, неотложни и задължителни ремонти, които нито едно домакинство или организация не могат да си позволят да подминат!
      Ремонтите изчезнаха, но не и запушените канали!
      bgremonti.com

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Най-лесно и популистко е да се каже, че главните виновници са банките. Но те все пак не вкарваха насила хората в салоните си. Виновник е човешкото его, снобизъм, нискообразованост, комплексарщина - все неща, които движат еволюцията. Затова и тревопасните винаги са повече на брой от хищниците.

Тук отново съм напълно съгласен!

"Затова и тревопасните винаги са повече на брой от хищниците." - Абсолютно вярно!
        bgremonti.com

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Оставете човека малко да подраска , няма да ви завлече. Все пак не събира пари с намерение да не връща , пък и нищо не се знае може и той да го докара до банер...
          абе прав си, ако не друго поне сайта му е на светлинни години пред тези на конкуренцията... а и цените си ги е обявил достатъчно ясно - влизаш, гледаш, смяташ, решаваш... за мен скъпо, за теб може и ефтино да изглежда, хора всякакви. а какви цени ще държи - пазара ще покаже, а той по принцип е безмилостен...

Коментар

• Първоначално изпратено от bgremonti Разгледай мнение
            Колкото и да не ми харесва си прав! Съдейки сам по себе си, аз знам, че без ремонт мога мина, но не и без основните ми бюджетни разплащания!
            Фактите от 1 година насам потвърждават твоето мнение.
            Тук имам един въпрос на който трудно си отговарям. Защо се случи това? Не беше ли някак изкуствено повдигането на цените на имотите, а от там и на строителните услуги? Вярно ли е, че виновните за тази криза са банките, заради отпускането на огромното количество кредити, които позволиха на хората да си мислят, че парите са като вестници?
            Вместо да си задаваш такива фундаментални въпроси на които трудно ще намериш отговор си "подреди твоята къщичка" и си отговори на въпроса "Кое е по-добре за мен: да изкарам този месец 1000-1500 лв. ако сваля цените или да сe правя на ударен и да чакам някой от когото ще изкарам 5000(евентуално)?" Между другото това е въпрос на който все повече хора които искат да оцелеят са принудени да отговорят!!!

Коментар

Колкото и да не ми харесва си прав! Съдейки сам по себе си, аз знам, че без ремонт мога мина, но не и без основните ми бюджетни разплащания!
              Тук имам един въпрос на който трудно си отговарям. Защо се случи това? Не беше ли някак изкуствено повдигането на цените на имотите, а от там и на строителните услуги? Вярно ли е, че виновните за тази криза са банките, заради отпускането на огромното количество кредити, които позволиха на хората да си мислят, че парите са като вестници?
              Най-лесно и популистко е да се каже, че главните виновници са банките. Но те все пак не вкарваха насила хората в салоните си. Виновник е човешкото его, снобизъм, нискообразованост, комплексарщина - все неща, които движат еволюцията. Затова и тревопасните винаги са повече на брой от хищниците.

Коментар

• anon6706

Не са последните по важност , ако ти тече покрива , ако като насвие студ духа отвсякъде къде ще ходиш че няма да го оправиш.Има гевезелъци без които , може.
                D.Y.F-091066

Коментар

• hohohoo

Оставете човека малко да подраска , няма да ви завлече. Все пак не събира пари с намерение да не връща , пък и нищо не се знае може и той да го докара до банер.Такъв банер трябва да е по евтин , защото представяш ли си влиза някой който ще си прави ремонт и търсачката го е пратила. Обаче те ремонтите биват скромни и по така , а той с парички за скромен. Но гледа ОХО ! Флорекс и аха , я да ги умножа аз тия пари първо ! Нали така беше , умножение му се викаше.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Твоят бизнес и разходите за него са някъде в последните 10% по важност в бюджета на едно домакинство. Ако започнат да падат цените на стоките от първа необходимост, то това означава, че ножът е опрял до кокала. Последната мисъл, която ще мине през главата на човек тогава ще бъде ремонт на жилището. Тези пък с парите ще бъдат хем малко, хем и ще им знаят цената. Искам да кажа, че впрягаш каруцата пред коня. Спомни си през тъй наречения възход последните години, кое започна да се качва първо - храните или вашия труд. При рецесия пък спазваш правилото на "първите повишени цени спадат последни". Търговците са не по-малко хитро съсловие от вас - строителите.
                    Успех.
                    Колкото и да не ми харесва си прав! Съдейки сам по себе си, аз знам, че без ремонт мога да мина, но не и без основните ми бюджетни разплащания!
                    Last edited by bgremonti; 16.07.2010, 12:31.
                    bgremonti.com

Коментар

• ангел петков

Ще ги вземат , купуват си самолетния билет и още докато слязат и отидат в агенция за работа и кажат - " Аз искам да се тровя с боя ! " на часа в ръцете му е бояджийския валяк или пистолета за боядисване. Заплащане на час и работодателя си прави оглушки щото си лафихме по телефона докато боядисва пък часа се плаща.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от hohohoo Разгледай мнение
                        ...ма и маркетинга си го измислил мноо яко - спамиш си тука из форуми, плескаш си тъпи мненийца за импресийки само, важното е да се види името и аватара, нале?
                        Разбира се, че е така, не отричам!
                        Все пак не спамя повече от другите! До сега съм писал само в 2-3 форума по-активно. В момента пиша само в един, плюс този.
                        Може би ще се задържа тук, защото търся не само рекламата за себе си. В областите които се коментират тук не съм съвсем наясно! В много случай информацията от вашия форум би ми помогнала в някой мой проучвания за пазара, особено ако нацеля и правилните въпроси на които се надявам да ми отговорите.
                        Това е накратко за намерението ми да пиша тук.
                        bgremonti.com

Коментар

Да бе вярно, забравих за тях.
                          Честно да ви кажа трудно е когато основните стоки за консумация се покачват в аритметична прогресия, ти да сваляш процента на печалбата от който ти зависи не само прехраната, но и ред други режини. В частност сигурно трябва да съм доволен, че имам пари за храна, за покриване на сметки, заем и някоя сбирка с приятели на кафе. Може би някой събират и за почивка на море!? Истината е, че това е във възможностите на всеки средно статистически работещ човек в БГ. Ако аз съм създал фирма и няколко работни места и се опитвам не само да оцелея в кризата, то такива доходи са просто неприемливи за мен! В такъв случай по-добре да ходя на заплата някъде, където ще получавам всичко това само като ходя на работа и няма да имам отговорността пред клиентите и хората си. Не съм ли прав?
                          Твоят бизнес и разходите за него са някъде в последните 10% по важност в бюджета на едно домакинство. Ако започнат да падат цените на стоките от първа необходимост, то това означава, че ножът е опрял до кокала. Последната мисъл, която ще мине през главата на човек тогава ще бъде ремонт на жилището. Тези пък с парите ще бъдат хем малко, хем и ще им знаят стойността. Искам да кажа, че впрягаш каруцата пред коня. Спомни си през тъй наречения възход последните години, кое започна да се качва първо - храните или вашия труд. При рецесия пък спазваш правилото на "първите повишени цени спадат последни". Търговците са не по-малко хитро съсловие от вас - строителите.
                          Успех.
                          Last edited by anon6706; 16.07.2010, 12:13.

Коментар

Да бе вярно, забравих за тях.
                            Честно да ви кажа трудно е когато основните стоки за консумация се покачват в аритметична прогресия, ти да сваляш процента на печалбата от който ти зависи не само прехраната, но и ред други режини. В частност сигурно трябва да съм доволен, че имам пари за храна, за покриване на сметки, заем и някоя сбирка с приятели на кафе. Може би някой събират и за почивка на море!? Истината е, че това е във възможностите на всеки средно статистически работещ човек в БГ. Ако аз съм създал фирма и няколко работни места и се опитвам не само да оцелея в кризата, то такива доходи са просто неприемливи за мен! В такъв случай по-добре да ходя на заплата някъде, където ще получавам всичко това само като ходя на работа и няма да имам отговорността пред клиентите и хората си. Не съм ли прав?
                            Ти знаеш ли какво е аритметична прогресия?
                            И къде я видя в "стоките за консумация"? А ако наистина искаш за оцелееш по-бързо се адаптирай,защото ще ходиш на работа само ако те вземат!!!

Коментар

• http://www.nytimes.com/2010/07/09/bu...my/09rich.html

Коментар

• Първоначално изпратено от hohohoo Разгледай мнение
                                мухахаха, тая мисъл е killer
                                маркетинг и мениджмънт по бегетовски - язе ше си думкам цени както я си знам, пък се некой ше се навие през годината се пак живеем в страната на финансовите гении
                                с един изстрел два заека - ем няма ми се амортизирва мистрията от мноо работа, ем няа се преуморявам мноо-мноо, ем пак съшите пари ша зимам кът' Пешо дюлгерина от горния етаж дето зима по 60 лв надник само - 1 обект и джакпот

ма и маркетинга си го измислил мноо яко - спамиш си тука из форуми, плескаш си тъпи мненийца за импресийки само, важното е да се види името и аватара, нале?
                                +1001

Коментар

Working...
                                X