If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
шегуваме се просто не вярвам райфайзен да съм им дали заем за изграждане на мола 50 -54 милиона и да ги оствавят да са на печалба като го купят от тях за 100 милиона евро и затова написах аз ако бях банката как щях да ги изклатя щото ми се струва че това е станало
иначе вързано с колко не ти достигат излизаше че търсисш 100% финансиране и имаш едни други 50 милиона кредити...
Мола е дето го построи Узунов и го продаде на ирландците от Милър за колко беше? 130 мил. май? А Райфата го купува от Милърите не знам точно за колко...
Само дето на него му е токлкова акъла, че продължава да натиска цените надолу. Какво би си помислил човек, прочитайки долните му думи: „Някои твърдят, че има изобилие от предлагане, но нашата гледна точка не е такава. Този голям избор не е толкова голям – особено за неща, които се търсят напоследък – качествени имоти“, добави още Гаров
Общо взето твърди, че голяма част от имотите са некачествени и си мисли, че така подпира цените. Смях в залата. Такъв мениджмънт се навъди напоследък в БГ, думи нямам.
Туй е новата мода - "те тия евтините имоти са гадни, купувайте нашите елитни - на високите цени"
Мажо и тука се опита да я запее тая песен хахахаха! На певеца - у гъзеца!
Гузен, ако Слънчев Бряг за тебе е върхът, пожелавам ти да опиташ "Евксиняка", макар да не съм сигурен, че това е правилно. Низшите класи не трябва да опитват много-много таквизи изтънчени питиета, щото така се насажда класова омраза и накрая става мазало. Ей виж, от чиста човещина на събратята ти в Русия са им започнали да им дават етилов вместо метилов спирт преди близо век и те спретнали Октомврийска революция...
Пуснах вече крайцера по Околовръстното в Софето - утре го чакай с революцията пред вас, мазен боржуй
Само дето на него му е токлкова акъла, че продължава да натиска цените надолу. Какво би си помислил човек, прочитайки долните му думи: „Някои твърдят, че има изобилие от предлагане, но нашата гледна точка не е такава. Този голям избор не е толкова голям – особено за неща, които се търсят напоследък – качествени имоти“, добави още Гаров
Общо взето твърди, че голяма част от имотите са некачествени и си мисли, че така подпира цените. Смях в залата. Такъв мениджмънт се навъди напоследък в БГ, думи нямам.
Анончо, само като тръгнеш наистина да търсиш нещо, усещаш, че донякъде е прав. Пазара е заринат с боклуци
Ливъриджов, не търся кредитиране. Плащам 100% кеш. Никога в живота не съм теглил кредит. С известно колебание ползвам кредитни карти, трябва да призная...
шегуваме се просто не вярвам райфайзен да съм им дали заем за изграждане на мола 50 -54 милиона и да ги оствавят да са на печалба като го купят от тях за 100 милиона евро и затова написах аз ако бях банката как щях да ги изклатя /за парите които остават да се дозиплатят се взима всичко заедно с любовниците
иначе вързано с колко не ти достигат излизаше че търсисш 100% финансиране и имаш едни други 50 милиона кредити...
Абе ти нормален ли си бе, дано имаш пари поне за бутилка Слънчев бряг
Гузен, ако Слънчев Бряг за тебе е върхът, пожелавам ти да опиташ "Евксиняка", макар да не съм сигурен, че това е правилно. Низшите класи не трябва да опитват много-много таквизи изтънчени питиета, щото така се насажда класова омраза и накрая става мазало. Ей виж, от чиста човещина на събратята ти в Русия са им започнали да им дават етилов вместо метилов спирт преди близо век и те спретнали Октомврийска революция...
мдам тук го хвана така както го е написал излиза че търси 100% кредитиране
Иначе аз ако игрех банката и исках да си взема мол и съм дал като заем за проектирането и изграждането на комплекса между 50 и 54 млн. евро и ги държа с договорите щях да клатя здраво...
Ливъриджов, не търся кредитиране. Плащам 100% кеш. Никога в живота не съм теглил кредит. С известно колебание ползвам кредитни карти, трябва да призная...
... такси кат' данък смет да кажем за юридически лица.
Ако догодина я понадигнат още малко покрай "новите" данъчни оценки и ще се наблюдава отново демонстративно хлопване на кепенци кат' завода на Роувър по Варненско навремето.
По този повод да се посмеете ли , да поплачете ли за актуалните данъчни оценки ще ви дам един интересен пример от първа ръка. Днеска си получих данъчната оценка, за недовършен обект на акт 14 в ЗПЗ Варна, - 1200лв/м2. Моля да изчислите колко прави това в евро, ойро, еуро, канадски долари или зимбабски долари.
И втората молба ми е да ми кажете, колко трябва да е данъчната оценка на акт 16 - 2000лв? По-малко, повече?
Last edited by troika; 06.12.2010, 16:13.
Причина: Допълнение
Ем, той БаМкоФф зат'ва опъва струната за най-ниски данъци у БГ-стан, ма спИстява раздутата, нереформирана администрация с уека корупцийка за цвят и скритите такси кат' данък смет да кажем за юридически лица.
Ако догодина я понадигнат още малко покрай "новите" данъчни оценки и ще се наблюдава отново демонстративно хлопване на кепенци кат' завода на Роувър по Варненско навремето.
Или как хитреят хитрите хитреци у БГ-стан-а.
П.П. За унгарско ще докладвам другата седмица как са от първа ръка
О, на мястото на завода на Роувър таман са започнали да градят нов хипермаркет, точно срещу МОЛ-а, дето го отвориха миналата седмица. Бачкат здраво, няма шега.
Райфайзена ме изпревари, даде със 100000000 Евро повече, отколкото разполагах към момента, затова снижих критериите до към 90-100 кв. м. чиста площ, разположение център, широк център, в нова сграда. Айде да ви видя, отворковци. Някой няма ли да се сбори за бутилка черен "Евксиняк" директно от избата?
Абе ти нормален ли си бе, дано имаш пари поне за бутилка Слънчев бряг
мдам тук го хвана така както го е написал излиза че търси 100% кредитиране
Иначе аз ако игрех банката и исках да си взема мол и съм дал като заем за проектирането и изграждането на комплекса между 50 и 54 млн. евро и ги държа с договорите щях да клатя здраво... сега въпроса е колко ги клати райфайзен тези с мола
Може пък и да се вдигнат имотите. Инвестициите "чукат" на вратата ни.
BUDAPEST -- Credit rating agency Moody's Investors Service Inc. downgraded Hungary by two notches Monday on concerns over fiscal sustainability, keeping the country one step above junk category and maintaining its negative rating outlook.
Ем, той БаМкоФф зат'ва опъва струната за най-ниски данъци у БГ-стан, ма спИстява раздутата, нереформирана администрация с уека корупцийка за цвят и скритите такси кат' данък смет да кажем за юридически лица.
Или как хитреят хитрите хитреци у БГ-стан-а.
П.П. За унгарско ще докладвам другата седмица как са от първа ръка
А бе не знам за жилищата, ама от десетина дни обикалям из Варна да гледам офиси в бизнес сгради, под 1200 Е/кв. нищо свясно. До тука съм гледал 7, само един ставаше, ама цената 1200Е и не сваля... Хем директно се свързах със собственика, по принцип гледам да избягвам брокерите...
Кат не ще да сваля да си го държи.Банката ще ги свали.ЧСИ още повече.Някои хора сънуват будни
НЕкъв МОЛ-ец не глътна ли морска водица наскоро и ти де бля, че не го взе?!? Ърмм ..?
Или се целиш "по-нависоко" в корпоративния сегмент?
Маранди аз знам един огромен мол дето го построиха но вече половин година не го отварят щото няма кьорав наемател.В държава в която няма производство освен на ток и дрехи какви молове какви пет лева?С 400-500 кинта какво по напред?
Коментар