IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Любойл, недуразумението явно е породено от разликата в нивата ни на зрялост. За разлика от тебе аз не си прекарвам времето в компютърни игрички, имам доста по-сериозни занимания. А иначе знам много добре кой е SEBULBA
    Хайде сега. С тоя nickname от детски фанстастични филмчета, и то на някакъв персонаж-скапаняк направо ми ясно колко си зрял. Зрял, зрял, та чак изгнил

Коментар

• Любойл, недуразумението явно е породено от разликата в нивата ни на зрялост. За разлика от тебе аз не си прекарвам времето в компютърни игрички, имам доста по-сериозни занимания. А иначе знам много добре кой е SEBULBA

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Когато един истински фанатичен сривлю сектант прочете нещо извън догмата за вечния срив му избива клапана на мозъка и започва пише несвързано. Айде успокой се, момче, пий една ракия, ощипи довечера жената, изпусни малко парата... ...и без разни квалификации от типа "...да знаеш, че те търкалям и мачкам на рейсъра ", "За разлика от теб, аз знам" , не знаеш кой пише отсреща в един анонимен форум. Аман от разни форумни меки пишки, дето на думи "търкалят и мачкат", а в реалния живот не са нищо повече от смотани сдухани мижитурки...
        Айде бъди здрав и я карай малко по-спокойно. Нестабилните нерви са признак на слабост, да знаеш...
        Поредния имотен бог-балон еднодневка, който скоро няма да се появи.

П.П. Освен че само пише глупости и лични нападки е и глупав. Как може да си дадеш ник "СЕБУЛБА" и да не знаеш кой е той? Аз му говоря за играта на Лукас Racer1 и че там мачкам ника му, ама на него акъла му толкова, че си мисли, че лично го мачкам
        Тъпо, тъпо...Ама май някои са много зле, че чак им се привиждат форумни демони дето идват да ги мачкат...

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Ле-лее брокерите вече Пещерска ли започнахте да пиете, резил !!! А после нямало доказателства, че са спаднали цените на имотите
          Не знам какво пият брокерите, аз лично топла нафта не кусвам. А откак ракията стана 10 кинта, полската водка ме устройва напълно. Ако препоръчаш нещо друго няма да се сърдя.

Само парите вложени в алкохол не са загубени!

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
            Това е един от малкото ти въпроси за които има лесен отговор, стига да не се приеме за реклама. Това беше когато зелената бутилка "Пещерска гроздова" стуваше 3 лв. Днес е видях в супера 9,05
            Мерси Веско,

това мека топлина сигурно идва от реклама.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
              ЗАПОМНИ, ЧЕ ЩЕ Е ТАКА. А ЛУДИЯ МОЖЕ И ДА СИ ТИ. 2007 ИЛИ 2008 Г. СИ КУПУВАЛ НИ. СИГУРНО.
              Сигурно са ти тотално сбъркани предположенията, както и прогнозите за сините чипове
              Я кажи, твойта супер рентабилна компания кога ще я листнеш на БФБ-то?

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
                Каза лудия и отсече!

Що не си пийнеш хапчетата и да си лягаш?!
                Ос.ал си целия форум.
                ЗАПОМНИ, ЧЕ ЩЕ Е ТАКА. А ЛУДИЯ МОЖЕ И ДА СИ ТИ. 2007 ИЛИ 2008 Г. СИ КУПУВАЛ НИ. СИГУРНО.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                  ЦЕНИТЕ ЩЕ ВАРИРАТ ОТ 500 ЗА НИСКИЯ СИГМЕНТ ДО 800 ЕВРО ЗА НАЙ - ВИСОКИЯ И ТО ЗА НОВО СТРОИТЕЛСТВО В СОФИЯ. ТОВА Е. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЦЕНИ СА СПЕКУЛА.
                  Каза лудия и отсече!

Що не си пийнеш хапчетата и да си лягаш?!
                  Ос.ал си целия форум.

Коментар

Това е един от малкото ти въпроси за които има лесен отговор, стига да не се приеме за реклама. Това беше когато зелената бутилка "Пещерска гроздова" стуваше 3 лв. Днес е видях в супера 9,05
                    Ле-лее брокерите вече Пещерска ли започнахте да пиете, резил !!! А после нямало доказателства, че са спаднали цените на имотите

Коментар

• ЦЕНИТЕ ЩЕ ВАРИРАТ ОТ 500 ЗА НИСКИЯ СИГМЕНТ ДО 800 ЕВРО ЗА НАЙ - ВИСОКИЯ И ТО ЗА НОВО СТРОИТЕЛСТВО В СОФИЯ. ТОВА Е. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЦЕНИ СА СПЕКУЛА.

Коментар

• Пийте Дъмпъл, от 6-7 години все си е 50лв
                        Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                        Пари при пари отиват

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          Въсо, съгласен съм с теб.

Ама какво е това "мека топлина"? Извинявай за глупавия въпрос, ама ми стана любопитно...

Аи лека вечер ако въобще си тука

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            За какви заплати говориш? Ти нещо май само собствения си двоб знаеш какво има
                            За разлика от теб, аз знам и следя какви са заплатите на поне 50 000 българи, които имат еквивалентна заплата на поне 20 млн по света, което е значително по достоверна извадка от единствено твоя джоб.

Пък и какво съм седнал да се занимавам с човек, който твърди, че новина е това, което знаеш преди да се случи
                            Ами ако не се случи тогава какво е? Може би дърта лъжа?

Аи сполай, и да знаеш, че те търкалям и мачкам на рейсъра със шейната на люк, че и със всички други шейни. Шейната ти е толкова инертна, колкото и акъла ти
                            Когато един истински фанатичен сривлю сектант прочете нещо извън догмата за вечния срив му избива клапана на мозъка и започва пише несвързано. Айде успокой се, момче, пий една ракия, ощипи довечера жената, изпусни малко парата... ...и без разни квалификации от типа "...да знаеш, че те търкалям и мачкам на рейсъра ", "За разлика от теб, аз знам" , не знаеш кой пише отсреща в един анонимен форум. Аман от разни форумни меки пишки, дето на думи "търкалят и мачкат", а в реалния живот не са нищо повече от смотани сдухани мижитурки...
                            Айде бъди здрав и я карай малко по-спокойно. Нестабилните нерви са признак на слабост, да знаеш...
                            Last edited by SEBULBA; 12.07.2010, 21:48.

Коментар

Точно. Ти говориш за периода 1999-2009. А тъй като до 2007 доходите са наснали 100%, силно ме съмнява до 2009 да са наваксали до 200

Освен това туй за реалните доходи много ме притеснява. Звучи малко като потребителската кошница дето заедно се смятат и доматите и пералните. Само дето не си купувам всеки ден телевизор, ама тока тече денонощно. И онази бутилка "мека топлина" беше 3 лв преди 10 години, а сега провери сам колко е. Изобщо ако тогава от 300 лв, 100 отиваха за тока, храната, бензина и цигарите, сега от 600 там заминават поне 300. И "реалните доходи", от които трябва да изплащам къща са само с 50% повече в добрия случай, че още имаш работа.
                              Въсо, съгласен съм с теб.

Ама какво е това "мека топлина"? Извинявай за глупавия въпрос, ама ми стана любопитно...

Аи лека вечер ако въобще си тука

Коментар

• А брях,

къде се дяна бога на имотите Julius?

Май се оказах прав, че е плямпало-еднодневка!!!

П.П. Алоу, бебе Джулс, какво стана с паметника, който си строиш? Сигурно е панелен паметник...

Коментар

Working...
                                X