IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .....

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Може пък и да се вдигнат имотите. Инвестициите "чукат" на вратата ни.

BUDAPEST -- Credit rating agency Moody's Investors Service Inc. downgraded Hungary by two notches Monday on concerns over fiscal sustainability, keeping the country one step above junk category and maintaining its negative rating outlook.
    май ще размисля в крайна сметка и ще купя
    щом господин никой е казал така

http://www.investor.bg/news/article/109325/419.html

Коментар

• Може пък и да се вдигнат имотите. Инвестициите "чукат" на вратата ни.

BUDAPEST -- Credit rating agency Moody's Investors Service Inc. downgraded Hungary by two notches Monday on concerns over fiscal sustainability, keeping the country one step above junk category and maintaining its negative rating outlook.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Райфайзена ме изпревари, даде със 100000000 Евро повече, отколкото разполагах към момента, затова снижих критериите до към 90-100 кв. м. чиста площ, разположение център, широк център, в нова сграда. Айде да ви видя, отворковци. Някой няма ли да се сбори за бутилка черен "Евксиняк" директно от избата?
        Абе ти нормален ли си бе, дано имаш пари поне за бутилка Слънчев бряг

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          НЕкъв МОЛ-ец не глътна ли морска водица наскоро и ти де бля, че не го взе?!? Ърмм ..?

Или се целиш "по-нависоко" в корпоративния сегмент?
          Райфайзена ме изпревари, даде със 100000000 Евро повече, отколкото разполагах към момента, затова снижих критериите до към 90-100 кв. м. чиста площ, разположение център, широк център, в нова сграда. Айде да ви видя, отворковци. Някой няма ли да се сбори за бутилка черен "Евксиняк" директно от избата?

Коментар

Не бе, чакам да ме заринете с оферти. Във Варна Защонтчовци няма ли (ама без пещери и тавани).
            НЕкъв МОЛ-ец не глътна ли морска водица наскоро и ти де бля, че не го взе?!? Ърмм ..?

Или се целиш "по-нависоко" в корпоративния сегмент?

Коментар

Тебе те знаем, ти обитаваш едноетажна многофамилна самоделна панелна конструкция от велпапе, изградена незаконно върху общински терен, находящ се под Лъвов мост. Бъди щастлив, винаги можеш да разчиташ на левче, срещу това да ми лъснеш обувките...
              Освен да те зарина с оферти да ми го лижеш за сол - друго не ти се полага

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Не бря, хортувай си на воля

Днес новинки за земеделските земици, ти за офискити, жилищните са ясни, че са в пореден ЪП-ец ( все пак баМкери го шпрехат, а те нивга не грешат, затова и лошите кредити са ОК в БГ-то ), та ся остава за парцелите някой да "сподели" как изригват, концесиите и ваканционното и смятай, че другата седмица рипвам да купувам и язе, щот' ще ме няма тая седмица по чужбинско, ама от другата съм яко по Зделки

Чиърс на именниците!
                Не бе, чакам да ме заринете с оферти. Във Варна Защонтчовци няма ли (ама без пещери и тавани).

Коментар

• SEBULBA, ЛС.

Коментар

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение
                    Те кат чуят че Буби иде - и дигат двойно
                    Тебе те знаем, ти обитаваш едноетажна многофамилна самоделна панелна конструкция от велпапе, изградена незаконно върху общински терен, находящ се под Лъвов мост. Бъди щастлив, винаги можеш да разчиташ на левче, срещу това да ми лъснеш обувките...

Коментар

Да бе, ама нали били паднали цените? Те цените може и да са паднали, ама няма качествено предлагане. 2008 конкретно с офисите не съм толкова добре запознат как стоят нещата... Ама айде да спрем до тук, да не се оплаче някой, че сме оспамили темата за жилищните имоти
                      Не бря, хортувай си на воля

Днес новинки за земеделските земици, ти за офискити, жилищните са ясни, че са в пореден ЪП-ец ( все пак баМкери го шпрехат, а те нивга не грешат, затова и лошите кредити са ОК в БГ-то ), та ся остава за парцелите някой да "сподели" как изригват, концесиите и ваканционното и смятай, че другата седмица рипвам да купувам и язе, щот' ще ме няма тая седмица по чужбинско, ама от другата съм яко по Зделки

Чиърс на именниците!

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                        2008-мa колко беше ? Понеже и аз виждам на 1200, ама помня, че през 2008 викаше 1800 по телефона и затваряше.
                        Да бе, ама нали били паднали цените? Те цените може и да са паднали, ама няма качествено предлагане. 2008 конкретно с офисите не съм толкова добре запознат как стоят нещата... Ама айде да спрем до тук, да не се оплаче някой, че сме оспамили темата за жилищните имоти

Коментар

А бе не знам за жилищата, ама от десетина дни обикалям из Варна да гледам офиси в бизнес сгради, под 1200 Е/кв. нищо свясно. До тука съм гледал 7, само един ставаше, ама цената 1200Е и не сваля... Хем директно се свързах със собственика, по принцип гледам да избягвам брокерите...
                          Те кат чуят че Буби иде - и дигат двойно

Коментар

А бе не знам за жилищата, ама от десетина дни обикалям из Варна да гледам офиси в бизнес сгради, под 1200 Е/кв. нищо свясно. До тука съм гледал 7, само един ставаше, ама цената 1200Е и не сваля... Хем директно се свързах със собственика, по принцип гледам да избягвам брокерите...
                            2008-мa колко беше ? Понеже и аз виждам на 1200, ама помня, че през 2008 викаше 1800 по телефона и затваряше.

Коментар

• А бе не знам за жилищата, ама от десетина дни обикалям из Варна да гледам офиси в бизнес сгради, под 1200 Е/кв. нищо свясно. До тука съм гледал 7, само един ставаше, ама цената 1200Е и не сваля... Хем директно се свързах със собственика, по принцип гледам да избягвам брокерите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                сус, бре, мискини .................
                                П.П.С. Тоя пък Гаров да беше изчакал за утре да си пусне мъдростта, че по 2 новини на ден и двете за край на спада малко много ми идват - то верно, че е Никулден, ама хептен за шарани ни имат
                                Груйчи - пак уби коча с фритюрника - хихи

П.П. Иначе днешният ден го поставям на 2-ро място след 1-ви април по хумор.

Да са ни живи и здрави баМкерите, от възпитание им дължим едно изслушване тудей без апострофи от наша страна

Честит ИМЕН ден и на всички Ники-та!!!

Да са ни живи и здрави и да почерпят, а не да я карат по баМкерски ( стиснато-стиснато )!
                                Last edited by marandi; 06.12.2010, 14:34.

Коментар

Working...
                                X