If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Перфектно, цяла седмица ядене, пиене, красив, спокоен град.
Не се бъркаш, т'ва им е Парламента и го виждах точно както е на снимката
П.П. Макар, че лично аз предпочитам другия им Новотел в Буда, който е 5 дзвИзди, ама и тоя се ядваше.
Чиърс пак!
Радвам се че си си прекарал добре.
Аз чак сега загрях за снимката дето си я сложил долу, иначе си спомням че беше споменал, че ще минаваш транзит през София за Будапеща, ама точно кога не си спомням, та затова питах да не избързвам.
Градът Будапеща наистина е много хубав и доста повече ми хареса от Виена. Само от гледна точка на турист де, не на живущ
======================
Бедните холандци- каква масова бедностНие българите богати всеки кара кола, а пък бедните холандци-всички на колела и градски транспорт. Защо да не вземем да им отпускаме помощи?
През 2012г. мисля, че ще се приеме Евро-директивата точно в тази част и в БГ-стан, просто родните баМки я отложиха до последния възможен срок, по обясними причини. В нея ще се въведе таван, който за потребителските кредити щеше да е 1% - по памет, че отдавна го сричах това.
Да, върху главницата ти праскат наказателна лихва, че се издължаваш предсрочно.
Чиърс!
==========
Ти май пак не си в час. Сричаш ли сричаш и не си надраснал сричането по всички въпроси. По потребителските кредити в момента няма такса за предрочно погасяване или по-точно е до 1%.
Твоята 2012 е всъщност 2008-ма.
Можеш ли да спреш за малко да плямпотиш поне когато усетиш че пишеш явни глупости ?
През 2012г. мисля, че ще се приеме Евро-директивата точно в тази част и в БГ-стан, просто родните баМки я отложиха до последния възможен срок, по обясними причини. В нея ще се въведе таван, който за потребителските кредити щеше да е 1% - по памет, че отдавна го сричах това.
Чиърс!
Чиърс, бай МарАнди,
как беше в Будапеща, ако се не лъжа, или пък избързвам?
Много ме учудва, защото това не е интерес на банката. По скоро трябва силово да са били принудени да имат такава клауза.
Иначе тази наказателна лихва 2-5% е проста лихва върху останалата главница?
======================
Бедните холандци- каква масова бедностНие българите богати всеки кара кола, а пък бедните холандци-всички на колела и градски транспорт. Защо да не вземем да им отпускаме помощи?
Хе хе,
че ние от доста време си дотираме Западна Европа, по един или друг начин.
ГЛЕДАЙТЕ ... за да видите с очите си какво пише колегата в долния пост
======================
А относно броя на закупените коли в Дания - сега се сетих, че докато бях там много рядко се случваше да видя кола на повече от 3 години. Стандарта им на живот е много висок и често си сменят колата явно...
Ех, бебе ...
не четеш Русото ко пише по-долЕ
Дания имат едни от най-ниските цени на автомобили в Европа ( обикновено са в топ5 ), но това е без данъците. За да ги получиш с данъците умножаваш х3.
Затова и автопарка им е доста опърпан, даже май Софето се представя по-добре оттам. Затова и мятат крачоли по вело-алеите, щот' им е скъпичко за нова колца.
Коментар