IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от yerdna Разгледай мнение
    За голямо съжаление разликата между София и провинция е огромна и продължава да се задълбочава. Не говоря за икономическо състояние, а най-вече за манталитет.
    Не съм съгласен, още повече, че истинските кореняци в София са има-няма 100 000, ако не и по-малко, и всичко друго е пришълци. Ако твърдиш, че тия 100 000 са елита, а останалото "селювци", дискусията ще иде в 9-та глуха. Достатъчно е да извадя фолклора за Нане и Вуте и да приключим спора.

Неоспорим факт е, че т.нар. провинция изглежда много по-добре от София и нямам предвид броя модерни сгради, а чистота, ред и организация на живота. И това е мнение на всички чужденци, с които съм имал вземане-даване и които са кацали в София и после са обикаляли из България на почивка или по работа. Какви са причините, не коментирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от hohohoo Разгледай мнение
      хабе манталитет
      като гледам у софето са същите одрищени панелки, същите боклуци а по улиците същите глупъци кът навсякъде другаде... с тая разлика че баба ми на село йоще си поддържа розите на тротоара пред двора... явно на село манталитета е по-инакъв...
      та де ги тия манталитетни софианци да ги видим
      явно се крият в землянки а провинциалистите от злоба и завист идват ката ден да ви пикаят във входовете...
      бегетовец и манталитет, ши ма убийти....
      е да де - в одрищените панелки в Люлин и Младост не живеят софиянци, а Ивкоовци ;-)

Коментар

• хабе манталитет
        като гледам у софето са същите одрищени панелки, същите боклуци а по улиците същите глупъци кът навсякъде другаде... с тая разлика че баба ми на село йоще си поддържа розите на тротоара пред двора... явно на село манталитета е по-инакъв...
        та де ги тия манталитетни софианци да ги видим
        явно се крият в землянки а провинциалистите от злоба и завист идват ката ден да ви пикаят във входовете...
        бегетовец и манталитет, ши ма убийти....

Коментар

• Първоначално изпратено от SA Разгледай мнение
          yerdna, имах те за сериозен човек, а с горното изказване се изложи като кифладжия. Как пък не се научихте "кореняците" в който и да е град, че няма кореняци и некореняци, а можещи и знаещи, и гъзоръки и тъпани. Тръгнеш ли да "изпъкваш" с произход и номер на колата, значи нещо ти липсва и си несигрен в себе си.
          За голямо съжаление разликата между София и провинция е огромна и продължава да се задълбочава. Не говоря за икономическо състояние, а най-вече за манталитет.

Коментар

• Първоначално изпратено от yerdna Разгледай мнение
            Ахахахаха, ти ли ми взимаш работата, бе сельо? Ти ли влизаш в университета вместо мен? Боже, боже... Нагледал съм се на такива като теб, амбициозни провинциалисти - много сте пробивни, много сте старателни... докато успеете да се нагласите на някое местенце с 1000 лева заплата, да купите 10-годишен Голф, Пасат или Ауди и да теглите 30-годишна ипотека за панел в Младост. И дотам ви е пробивността, дотам са ви и амбициите. След това си налягате парцалите и треперите да не ви бият шута от службата, че отиде ипотеката. То затова по държавната администрация е пълно с провинциалисти - сигурен, макар и малък доход, нищо не се работи, никой не те закача за нищо... Ей това сте вие - "пробивните" провинциалисти. Аз лично много ви се радвам, защото на вашия фон аз, ей така, без да правя нищо, само като си седя, изпъквам.
            yerdna, имах те за сериозен човек, а с горното изказване се изложи като кифладжия. Как пък не се научихте "кореняците" в който и да е град, че няма кореняци и некореняци, а можещи и знаещи, и гъзоръки и тъпани. Тръгнеш ли да "изпъкваш" с произход и номер на колата, значи нещо ти липсва и си несигрен в себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от salaga Разгледай мнение
              http://www.investor.bg/news/article/101633/122.html

"Плащанията за жилищни помощи във Великобритания ще бъдат ограничени до 280 паунда на седмица за апартамент и 400 паунда за къща, съобщи BBC."

Това не го знаех. Обяснява защо цените на имотите на Острова са такива астрономически - те точели пари за наемите от държавата.
              При нас такъв филм няма - поне не в такъв вариант. Тъй че нашите строители и брокери няма защо да пъшкат по онези цени.
              A дали като намалят тези помощи
              величината на наемните нива ще се промени
              е въпроса. На мен не ми се вярва много много !!!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
                Аз не се и опитвам да се правя на кореняк софиянец .
                Каква е тая злоба бе пич... да не е за това че ние дето не сме родени в София идваме в столицата и ви взимаме работата ли? Или пък за това че "кореняците" софиянци не могат да влязат в нормален университет, защото виж "селяните" са изкарали по-високи оценки на изпитите... А като става дума за любими неща. Аз най ги обичам "кореняците" софиянци от Люлин. А защо ли фирмата в която работя в момента няма "кореняци"... еми няма. То и докато бях студент в групата ми във ВИАС нямаше софиянци "кореняци"...
                Дерзай пич...
                Ахахахаха, ти ли ми взимаш работата, бе сельо? Ти ли влизаш в университета вместо мен? Боже, боже... Нагледал съм се на такива като теб, амбициозни провинциалисти - много сте пробивни, много сте старателни... докато успеете да се нагласите на някое местенце с 1000 лева заплата, да купите 10-годишен Голф, Пасат или Ауди и да теглите 30-годишна ипотека за панел в Младост. И дотам ви е пробивността, дотам са ви и амбициите. След това си налягате парцалите и треперите да не ви бият шута от службата, че отиде ипотеката. То затова по държавната администрация е пълно с провинциалисти - сигурен, макар и малък доход, нищо не се работи, никой не те закача за нищо... Ей това сте вие - "пробивните" провинциалисти. Аз лично много ви се радвам, защото на вашия фон аз, ей така, без да правя нищо, само като си седя, изпъквам.
                Last edited by harpoon; 23.06.2010, 23:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                  ДА

Но и да опиташ да излъжеш, ще те познаят по изказа, по това че не познаваш улици и определени места и т.н. Не може да се правиш успешно на кореняк софиянец, дори и 50 години да си живял в София.
                  Аз не се и опитвам да се правя на кореняк софиянец .
                  Каква е тая злоба бе пич... да не е за това че ние дето не сме родени в София идваме в столицата и ви взимаме работата ли? Или пък за това че "кореняците" софиянци не могат да влязат в нормален университет, защото виж "селяните" са изкарали по-високи оценки на изпитите... А като става дума за любими неща. Аз най ги обичам "кореняците" софиянци от Люлин. А защо ли фирмата в която работя в момента няма "кореняци"... еми няма. То и докато бях студент в групата ми във ВИАС нямаше софиянци "кореняци"...
                  Дерзай пич...

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/101633/122.html

"Плащанията за жилищни помощи във Великобритания ще бъдат ограничени до 280 паунда на седмица за апартамент и 400 паунда за къща, съобщи BBC."

Това не го знаех. Обяснява защо цените на имотите на Острова са такива астрономически - те точели пари за наемите от държавата.
                    При нас такъв филм няма - поне не в такъв вариант. Тъй че нашите строители и брокери няма защо да пъшкат по онези цени.

Коментар

• Бате Пешо право дума, има още на къде да падат цените на имотите, а строителите да си правят сметката на какви цени ще строят. Сполай ви!
                      Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• ...

продажби на нови жилища в сащ -32%на месе4на база

а в бг товицата аууу какво ще стане

или по лошото - ве4е е станало

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                          Цените в строителството няма накъде вече да падат

http://www.radar.bg/redirect.php?newsid=7233962

Поредният Нострадамус.
                          Как гордо само звучи "всички строители дето спазват законите".Тоя здраво ме разсмя.Ако ми намери един такъв че го черпим.Човека му се ще цените да не падат повече.То и на мен ми се ще желязото да не спада да се вдигнат цените на земеделската продукция и други работи ми се щат ама няма.Омръзна ми по медиите да гледам и да чета заинтересовани хора как си разказват за мечтите и сънищата.Бог се забавлява с тях.Всъщност цените ще отидат там където е баланса с доходите т.е. за центъра на София макс 550 евро квадрата и 400 за кварталите.Говоря за масовите жилища а не за къщи на политици мутри и баровци.Независимо на кой какво му се ще.То тези работи се щат и на банкерите нотариусите и брокерите ама няма да стане.Колкото по бързо тези по веригата го разберат толкова по малко сълзи за тях.На мен ми дреме аз не съм нито купувач нито продавач.На село имоти бол по 10-20000лв с по два декара дворове с кладенци във всеки двор.
                          Last edited by Бате Пешо; 23.06.2010, 16:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
                            Не мога ви разбера бе хора... Ако съм роден в Зимбабве, но живея у Софето, какво да викам, че съм от Зимбабве ли....
                            ДА

Но и да опиташ да излъжеш, ще те познаят по изказа, по това че не познаваш улици и определени места и т.н. Не може да се правиш успешно на кореняк софиянец, дори и 50 години да си живял в София.
                            Last edited by javcho; 23.06.2010, 16:07.

Коментар

• Лошите и преструктурирани кредити с нови 371 млн. лв. увеличение през май
                              На месечна база ръстът им е от 7%, а на годишна - от 218% до 5,7 млрд. лв., или близо 15 на сто от всички кредити
                              http://www.investor.bg/news/article/101609/332.html

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                                Цените в строителството няма накъде вече да падат

http://www.radar.bg/redirect.php?newsid=7233962

Поредният Нострадамус.
                                И ся кво? Да купуваме ли?

Коментар

Working...
                                X