IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добър вечер,

някой от ипотекарите може ли да ми каже какво означава точно "предсрочно погасяване на кредит"?

Да кажем 20 годишен кредит на 5-тата година изплащаш което е останало от главницата без лихвите за останалите 15 години?

Ако е така, това не би ли трябвало да е описано в договора за кредит? Или има някакъв европейски регламент?

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Ммм дааа,

България - трета по бедност в Европа

http://bnt.bg/bg/news/view/43011/byl...dnost_v_evropa

Източник : БНТ

Направо потресаващо, ама ние си знаем песничката: българина може да обеднява, ама цените на имотите трябва да са само нагоре
      Е, те бубочковците само за забогатяване мислят

Коментар

• Първоначално изпратено от investor77 Разгледай мнение
        А относно броя на закупените коли в Дания - сега се сетих, че докато бях там много рядко се случваше да видя кола на повече от 3 години. Стандарта им на живот е много висок и често си сменят колата явно...

..."има нещо гнило в Дания"....!!!!

Аз се чудех какво е то ???
        Били са колите...и затова ги сменят толкова често...

Коментар

• Забогатяхме с 1 млрд. лв. за 10 месеца
          Почакайте да паднат малко лихвите по депозитите, в съчетание с мааааааалка инфлацийка

Коментар

• А относно броя на закупените коли в Дания - сега се сетих, че докато бях там много рядко се случваше да видя кола на повече от 3 години. Стандарта им на живот е много висок и често си сменят колата явно...

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=n-AbPav5E5M

ГЛЕДАЙТЕ ... за да видите с очите си какво пише колегата в долния пост
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• .....

аноне в англия имат 5 индикатора за цените на жилищата

има ли някои които да са по важни от другите?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Нямам сили да споря.
                  Копенхаген казваш..... Ами разгледай статистиката за продажби на автомобили в Дания, която е с по-малко население от нас.
                  Стига сте ми говорили врели-некипели.
                  Сигурно датчаните купуват колите, покриват ги с чаршафи и се хвалят с тях на съседите и роднините.
                  Внимателно прочетете този пост. Това е първия път в който ще подкрепя Джоан

Може и да си купуват много коли датчаните, обаче и карат страшно много колело(специално в Копенхаген, само там съм бил). Имат страхотни условия - почти навсякъде има пътно платно, платно за велосипеди (обикновено по-високо от пътното) и след това тротоар за пешеходци (още по-високо). Също като Джоан и мен няколко пъти щяха да ме газят велосипедисти, просто не бях свикнал с допълнителното платно за колелета.
                  Още като кацнах в Копенхаген и хванах влак от летището до гарата в центъра ми направи силно впечатление паркинга за колелета на гарата. Имаше няколко стотин колелета, наредени на едни двуетажни стелажи.
                  По времето, когато бях там (преди около 5 години) имаше даже едни общински колелета, които се закачаха на едни стойки като количките в Била. Слагаш не знам си колко крони (около 3-4 евро) и отключваш колелото. Караш колкото искаш, слагаш го на друга стойка и си прибираш парите. Даже на кормилото на колелото имаше пластмасов квадрат, на който беше залепена карта на града.
                  Е как да не караш колело...

Повечето хора там караха някакви евтини колелета, които ги закачаха с една верига къде ли не - за улични стълбове, огради и прочие.
                  Имаха и много колелета с най-различни приставки като кошници, колички за деца и т.н.

Коментар

"Светва" ни, така да се каже.
                    Мхм ...,

както дума наш Вяску, съвсем по нашенски точно тия, които не са си качвали трътката на велосипед от хилядя осемстин и голямата зима, точно оттам най-големите претенции. Мрън-мрън-мрън ...

Чек, да вкарам едно бързо есе по велосипедния случай

Значи предната цяла седмица прозорецът ми на хотелската стая точно гледаше към ей тая сграда, както е на снимката:

ОтдолЕ под джама кротко се виеше алея за велосипеди, старателно изрисувана с жълта боичка. Асфалтецът без забележки, демек нямаше и помен от т'ва дет' в БГ-стан му викаме дупки. Осветено денонощно и нямаше помен от кучешко присъствие.

За сравнение, слезнахме в Софето и си взехме такси до Дружба, да си вземем колата, която беше оставена там на един паркинг. Както бях сънен, така се опулих, щот' все едно съм в Афганистан и без малко да си издъня Русата камбана в тавана на таксито от някакви трапове. Беше тъкмо на развиделяване, думаме на шофьора да ни закара точно до колата, той се дърпа, щот' вика да не остана в някоя дупка. Някак си се нави ( става въпрос за паркинг-а на 28 поликлиника ), после стигаме до колата няма грам лампа да свети, беше тъкмо на развиделяване рано сутринта. Там ни посрещна лека глутница от около 15 екземпляра сочни, охранени псета. Отказахме да излезем, а само шофьорът на колата с плонж се метна от едната врата на таксито до вратата в неговата кола и звучно я хлопна пред песовете. Накарахме таксито да даде на заден 200 метра, за да можем да си преместим багажа.

П.П. Вяскоу, сподели ся за велосипедите пак, според тИбя има ли разлика между двете места, които описвам? Ърмм ...?
                    Last edited by marandi; 14.12.2010, 21:05.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=n-AbPav5E5M

Изгледайте този клип от холандско и после говорете, че не карали колела...

Часът е 8:30

Нека да броиме броя на МПС и колоездачи....
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                        Anon-чо до Zастончо, че и маранди им приглася Съвсем по нашенски, Joan ви казва ви как е по-света, вие вместо да помислите как да стане, обяснявате колко е тъпо. Не мога да схвана как сте се научили да ползвате вилица чак. Пък може и да не ползвате още, май.
                        Вяскоу,

аз колело си карам всяко лето, даже и У Варна кат' дойда пак карам в Морската.

Сподели ся кат' няма условия в Софето да се кара, следва гениалния извод, че в цялото БГ няма условия, така ли?

И почваме с тъпизмите как било по свИтъ, штот' в Софето го нЕма? Ърмм ..?

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                          Anon-чо до Zастончо, че и маранди им приглася Съвсем по нашенски, Joan ви казва ви как е по-света, вие вместо да помислите как да стане, обяснявате колко е тъпо. Не мога да схвана как сте се научили да ползвате вилица чак. Пък може и да не ползвате още, май.
                          "Светва" ни, така да се каже.

П.П. Тя никога не прави нещо за другите без да преследва интереса си. (За форума говоря). В личния си живот може и да е самарянка.
                          Last edited by anon6706; 14.12.2010, 20:29.

Коментар

• Anon-чо до Zастончо, че и маранди им приглася Съвсем по нашенски, Joan ви казва ви как е по-света, вие вместо да помислите как да стане, обяснявате колко е тъпо. Не мога да схвана как сте се научили да ползвате вилица чак. Пък може и да не ползвате още, май.

Коментар

Ако поразровя в интернет ще намеря и селища от кашони и то в големи градове, ама тогава тя ще каже - Неее, с колело може, но в картон не мож' живя.
                              Интереси, к'во да правиш. - Първо купувай имота, колелото и после мисли за автомобил.
                              Недей ся и ти, че шъ я амбициръш и шъ 'земи да стане автоджамбазка и тогиз шъ ни надуе кратуните автомобили, че автомобили ...

Демек, шъ тряя се местим от тая темица - хихи

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Бре,

все съм чувАл, че жена кат' види визон и изтрещява, ама исках да видя още колко глупости ще наговори Милото. Недей я сецва още - хихи

П.П. Има там едни държавни кирийки из Дания и за новите автомобили, ама то няма кой да се сети да им погледне цените и да чатне що няма трафик. Демек средната им класа трудничко си позволява ново возило.

Друго са си лафчетата за вело-визони по 5к евра, дет' пеят по улиците на Копенхаген "Пляс, пляс педалите ...."
                                Ако поразровя в интернет ще намеря и селища от кашони и то в големи градове, ама тогава тя ще каже - Неее, с колело може, но в картон не мож' живя.
                                Интереси, к'во да правиш. - Първо купувай имота, колелото и после мисли за автомобил.
                                Last edited by anon6706; 14.12.2010, 19:51.

Коментар

Working...
                                X